İzmir’de, yeni tur yeni şans

Haberin Devamı

Az kaldı yeni bir seneye. Hayaller, umutlar, sil baştan. Kırgınlıklar, hatalar, yanlış kararlar sıfırlanıyor. Yeni yıl bu yüzden güzel belki de. Düşünsene, her sene, hayata yeniden başlama şansı veriyor dünya sana. Bu yıla İzmir’de sokaklarında girip “yeni tur, yeni şans” diyeceklere nerede ne var, hangi mönü sunulacak, ne kadar ödenecek mahiyetli bir araştırma yaptım. Tavsiyeler aşağıda...

İzmir’de, yeni tur yeni şans

Cumhuriyet Meydanı
Bu yıl Cumhuriyet Meydanı’ndaki geleneksel yeni yıl konserinde, Kıraç var. Gece Hakan Doğanay’ın şovu ile 20.30’da başlayıp, Kıraç konseri ve havai fişek gösterisi ile devam edecek.

İzmir’de, yeni tur yeni şans

Haberin Devamı

La Cigale
La Cigale, bana İzmir’de kendimi en iyi hissettiren restoranlardan biri. Servisi, yenilenen mönüsü ve dekorasyonu ile seviyoruz kendisini. Bu yılbaşı gecesi mönüleri oldukça zengin ve Avrupai... Mönü; roastbeaf, kırnaçe, dil füme, rokfor, camamber, edam, rulo keçi peyniri, roka parmezan salata gibi lezzetlerle başlayıp paella ve limon sorbe ile devam edip ana yemekte incik patlıcan beğendi ya da kayın mantarı ve cherry domates eşliğinde et bonfile ile sonuçlanıyor. Tatlı olarak frambuazlı dondurmalı pasta var. Karşılama ve uğurlama ikramları da cabası. La Cigale’de yılbaşı, 170 TL. Rez: 0 232 421 47 80.

İzmir’de, yeni tur yeni şans

Sa’de Meyhane
Turizm Araştırmacıları Derneği (TURAD) önderliğinde, Yeni Rakı’nın desteğinde hayata geçirilen Meyhane Modeli Projesi, tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında oluşturulan modern meyhane konseptinin ikinci örneği Sa’de Meyhane. Geçtiğimiz ay, Alsancak Meksika Sokağı’nda açıldı. Mezeleri, son zamanlarda denediklerimin en iyisi. Yeni yıl mönüsünde; 10 çeşit Ege mezesi, meyhane salatası, kuş üzümlü pilav, kestaneli hindi ve revani var. Gecenin ilerleyen saatlerinde de çorba ikramı. Fasıllı ve limitsiz içkili olan bu gecenin fiyatı 120 TL. Rez: 0232 463 90 26.

Haberin Devamı

İzmir’de, yeni tur yeni şans

Göklerde coşkulu bir parti ve dans
Mövenpick Otel’in tepesindeki Mistral Lounge Bar, şüphesiz İzmir’in en iyi 270º panoramik manzarasına sahip. Yılbaşı gecesi 22.00-03.00 arasında DJ performansı ile eğlence, sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek. Limitsiz içki ve zengin atıştırmalık ikramların sunulacağı parti, bistro masalarda 120 TL,
oturmalı düzende 140 TL. Rez: 0232 488 14 08.

Yazarın Tüm Yazıları