İşte Balkaner’in torunu

Yurtbank’ın eski patronu Ali Avni Balkaner ve eşi Pelin Balkaner’in oğulları Hakan, 2003 yılında Maslak’taki ofisinde sekreterinin eski eşi tarafından vurularak öldürülmüştü.

Haberin Devamı

Balkaner’in ünlü oryantal Sibel Barış’tan dünyaya gelen kızı Pelin büyüdü, genç kız oldu. Pelin, geçtiğimiz gün ilk kez Antalya’da, annesiyle birlikte geldiği bir festivalde görüntülendi. Hakan Balkaner öldürüldüğü sırada, babası Ali Bey’in büyük bölümü Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na olmak üzere birtakım borçları vardı. Sibel Barış, bu borçların Pelin’e intikal etmemesi için o dönem kızı adına reddi miras davası açmış ve kazanmıştı.
Barış, “Reddi miras davası ile kızımın gelecekte yaşayacağı olayları önlemiş oldum. Dedesi özlediği zaman hafta sonları kızımı yanına alıyor” diye konuştu.

Bir çöl masalı

Geçtiğimiz yıl Cahide’de düzenlenen konsept partilerine Al Jamal ev sahipliği yapmaya başladı. Al Jamal’deki partilerin ilki ise geçtiğimiz çarşamba gecesi “Bir Çöl Masalı” adıyla yapıldı. Alaaddin, Şahmaran gibi masal kahramanlarının karşıladığı konuklar, küplerden çıkan harem dansözlerinin göbek dansları, Rus Ateş Şov Grubu ve Al Jamal’in şov ekibinin gösterileriyle eğlendi. Linet’in sahneye çıktığı partiye katılanlar arasında Tümer Metin’in eşi Cansu Metin ile ünlü oyuncu Hatice Aslan da vardı. Mekânda o gece ayrıca, Müge Nurcan’ın kına gecesi yapıldı. Önümüzdeki hafta evlenecek olan Nurcan’ın kına gecesine yakın arkadaşları Dilruba Sarıyer ve Işıl Sarraf da katıldı.

Türkbükü’nde buluştular

Haberin Devamı

Sinan Engin ve Uludağ Gazozları’nın sahibi Ömer Kızıl, tatil için geldikleri Bodrum-Türkbükü’nde Ship A Hoy’un işletmecisi Cemal Yarar ve şefi Ecevit Yılmaz’ı ziyaret ettiler. Türkbükü’nde ev tutan Engin ve Kızıl, “Burada tatilin keyfi çok başka” dediler.

Dövmeler arttı

Tatiline Bodrum’da devam eden Süreyya Yalçın, geçtiğimiz hafta katıldığı bir davette derin sırt dekolteli elbisesiyle dikkat çekti. Bu elbise, Süreyya Hanım’ın sırtındaki dövmeleri de gözler önüne serdi. Yalçın’ın sırtına üçüncü dövmesini yaptırdığı fark edildi.

Ece çalıyor

Fatih Günday’ın sahibi olduğu, Çeşme’deki Escape adlı kulüpte bu akşam İzmirli DJ Ece Toprak, performans sergileyecek. Toprak, yaza damgasını vuran şarkıları çalacak. Gecede dansçı kızlar da kulüptekilere eğlenceli saatler yaşatacak.

Sertab’a hayran

Haberin Devamı

Sertab Erener, önceki gece Kuruçeşme Arena’da konser verdi. 15 yıldır sahnelerde olmasına rağmen halen sahneye her çıkışında ilk günkü gibi heyecanlı olduğunu söyleyen şarkıcıyı izleyenler arasında, cemiyet hayatının seçkin simalarından Heves Ekinci de vardı. Heves Hanım, şarkıları ve yorumunu çok beğendiğini söylediği Sertab Erener’i konserin sonuna kadar ilgiyle izledi.

Kıbrıs’ta tatil

Salomanje ve Sortie’nin sahibi Erol Kaynar, Kıbrıs’a gitti. Yoğun geçen kış sezonu ile yazlık Sortie’nin açılışının ardından dinlenmek ve dalış yapmak için adayı tercih eden Kaynar’a, tatili sırasında çok değer verdiğini söylediği bir arkadaşı da eşlik ediyor...

Sam sahnede

Haberin Devamı

Bodrum Yalıkavak Marina’nın içinde Yacht Club Restaurant, yenilenmiş iç dekorasyonu ve Türk, Akdeniz, Fransız mutfağından oluşan zengin mönüsü ile yarın kapılarını açıyor. Mekânda cuma ve cumartesi akşamları Şehnaz Sam’ın sahneye çıkacağını da belirteyim.

Bodrum’u sallayacak

Xuma Beach Club, Bodrum akşamlarına renk katan partilerine DJ Salih Saka ile kaldığı yerden devam ediyor. Xuma’da, 4-11-18 Temmuz ve 1 Ağustos’ta Salih Saka, 15 Ağustos’ta da dünyaca ünlü DJ Claude Challe performans sergileyecek.

 

Yazarın Tüm Yazıları