İşbirliği kutlandı

Beymen, be Quintessentially ile yaptığı işbirliğini, geçtiğimiz akşam Akmerkez’de ki Sinbin Cafe’de kutladı.

New York’lu ünlü saksofoncu Bob Franceschini’nin canlı performansı ile hareketlenen geceye Beymen Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, eşi Ümit Boyner, Sinbin Cafe’nin sahibi Metin Fadıllıoğlu ile eşi Zeynep Fadıllıoğlu, Özcan-Aylin Tahincioğlu, Sedat-Yasemin Aloğlu gibi isimler katıldı.

Yardım gecesinde buluştular

Tuluyhan Uğurlu, İşitme Engelli Çocuklar, Gönüllü Anneler Derneği ve Çağdaş Bağımsız Çalışma Grubu’nun desteklediği Bahçelievler Çocuk Yuvası yararına önceki akşam Rahmi Koç Müzesi’nde bir konser verdi. İstanbul Valisi Muammer Güler’in eşi Neval Güler’in himayesinde gerçekleştirilen ve "Tuluyhan Uğurlu 2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul Medeniyetlerin Buluşması" başlıklı konsere, Gönüllü Anneler Derneği adına Monik İpekel, İşitme Engelliler Onursal Başkanı Filiz Akın, Hülya Cerrah, Gamze Manas, Deniz Berdan gibi ünlü isimler katıldı. Çocuk yuvası için el ele verdiklerini belirten Filiz Akın, "Bu hizmeti Güneydoğu bölgesine de götürmek istiyoruz. Birlikten güç doğar. Sivil toplum kuruluşları olarak eğitim, sağlık ve tanıtım konularında elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Kızları gibi seviyorlar

Tansa-Can Ekşioğlu çifti, geçtiğimiz akşam Can Bey’in anne-babası Uğur-Süren Ekşioğlu çiftiyle birlikte Çırağan Sarayı’ndaki düğüne katıldı. Düğünün konukları arasında Can Ekşioğlu’nun kardeşi Berk, eşi Aslı ve Tansa Hanım’ın kardeşi Derin Mermerci de vardı. Tansa Ekşioğlu ile Derin Mermerci objektiflere birlikte poz verirken, onları izleyen Süren Ekşioğlu "Derin’i çok seviyoruz, o da bizim kızımız gibi oldu" dedi.

3 kez Ağrı Dağı

Arzu-Numan Ceyhan çifti, önceki akşam Asuman-Hüsnü Güreli ve Hüsnü Bey’in kızı Yosun ile birlikte STNBL adlı gece kulübündeydi. Gülşen’in sahneye çıktığı kulüpte, bu grup için en önden bir masa ayrılmıştı. Gülşen sahneye çıkmadan önce Numan Bey gece kulübünün dj’inden İbrahim Tatlıses’in son günlerdeki popüler şarkısı "Ağrı Dağı"nı istedi. Dj ricayı geri çevirmedi, şarkıyı çaldı. Ancak Numan Bey bununla kalmadı, aynı şarkıyı peş peşe tam üç kez çaldırttı. Keyifli geçen gecenin sonunda da çalışanlara bol bol bahşiş dağıtarak mekandan ayrıldı.

Kandilli’de göründü

Gül Ergi, annesinin rahatsızlığı nedeniyle uzun zamandır ortalarda görünmüyordu. Sonunda geçtiğimiz akşam kendini gösterdi. Nazan Süzer’in, 18 yaşına basan kızı Nazlı için Kandilli Adile Sultan Sarayı’nda verdiği doğum günü partisine katılan Ergi’nin keyfi yine de pek yerinde değildi.

Başkanlık görevinden alındı

Christofle’ın ortakları Zeynep Madra ile Stella Kant’ın arasının hesaplar yüzünden açılması ve tarafların mahkemelik olması konusuna Kant’ın avukatı açıklık getirdi. Zeynep Madra, bir dönem Kant ailesi ve Stella Kant’ın onayı ile şirketin yönetim kurulu başkanı olmuş, ancak o dönem içinde bir takım usulsüzlükler yaptığı tespit edildiğinden görevinden alınmış.

3 Nisan’da CRR’de

Fusion akımının Al Di Meola, John McLaughlin, Allan Holdsworth, Mike Stern gibi temsilcileri ile birlikte adı anılan, defalarca Guitar World ve Guitar Player dergileri tarafından en iyi caz gitaristi seçilen Scott Henderson, İstanbul’da konser verecek. Ünlü müzisyen, 3 Nisan’da CRR’de müzikseverlerle buluşacak.

Madrid’de buluştular

Türkiye’de Twigy tarafından satışa sunulan Giselle Bündchen imzalı İpanema marka terliklerin Avrupa lansmanı, 20 Mart’ta Madrid Ritz Hotel’de gerçekleşti. Sadece İspanya basınının davet edildiği toplantıda Giselle Bündchen ile bir araya gelen Twigy Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, Bünchen’e Türkiye’de yapmış oldukları tanıtımı detaylarıyla anlattı. Son dönemde programının çok yoğun olduğunu belirten top model ise Türkiye’ye hiç gelmediğini, ancak ilk fırsatta ülkemizi ziyaret etmek istediğini söyledi.

Saat koleksiyoncuları bu müzayedeye koşacak

1981’den bu yana düzenlediği müzayedeler ile Türkiye’de çağdaş anlamda müzayedeciliği başlatan Antik A.Ş. yine bir ilke imza atıyor. Eski ve yeni koleksiyonluk saatlerin satışa sunulacağı müzayede, 31 Mart günü yapılacak.

Çağdaş tablolar, kitap, şarap ve antika otomobil müzayedeleri ile başlayan ihtisaslaşmış müzayedelere bir yenisi ekleniyor. Antik A.Ş’nin düzenleyeceği, Osmanlı için özel yapım mineli cep saatleri ve koleksiyonluk kol saatlerinden oluşan müzayedede Patek Philippe, Rolex, Breguet, Vacheron&Constantin, Jaeger Le Coultre, IWC ve Audemars Piguet gibi üreticilerin saatleri satışa sunulacak.

Sınırlı sayıda üretilen ve ender rastlanan modellerden oluşan bu koleksiyonun ilgi çeken parçaları arasında, Jaeger Le Coultre firmasının sadece üç tane üretmiş olduğu "Türk Hamamı" saati de bulunuyor. Bu, ünlü ressam Ingres’nin, Louvre müzesinde yer alan "Türk Hamamı" konulu tablosunu saatin kadranına mine işçiliği ile yerleştirilmesi ile ortaya çıkmış sıra dışı bir saat.

Antik A.Ş’nin sahibi Turgay Artam, Adnan Menderes’e IWC saat firması tarafından hediye edilen ve arkasında Menderes’in imzası bulunan altın kol saatini de müzayedede 6 bin YTL açılış fiyatı ile satışa çıkaracaklarını söyledi. Kadranında Kanuni Sultan Süleyman tuğrası bulunan saat ile İznik çini motifleri ile süslenmiş parçalar da müzayedeye çıkacak olanlar arasında...

31 Mart günü saat 15.00’te Antik Palace’da gerçekleşecek müzayedede satışa sunulacak saatleri www.antikas.com adresinde görebilirsiniz.

Kayınvalidesiyle iyi anlaşıyor

Ahmet-Neslihan Kozanoğlu çifti geçtiğimiz akşam bir davete katıldı. Yanlarında Neslihan Hanım’ın ilk evliliğinden olan oğlu Başar’ın sözlüsü Buse Günay da vardı. Kayınvalidesi ile iyi anlaştığı her halinden belli olan Günay, düğün için fazla beklemek istemediklerini ve bu yıl içinde evlenmeyi planladıklarını söyledi.

Kumsalda balık keyfi

Çengelköy’deki Villa Bosphorus, iki sene önce Bülent Avşar tarafından açılan bir balık restoranı... İstanbul’da kumsalı olan tek restoran özelliğine sahip Villa Bosphorus, önümüzdeki yaz bir de yenilik yapacak. Müdavimleri arasında Ömer Abacı ile Ercan Canmutlu’nun da bulunduğu restoran, havalar ısınır ısınmaz kumsala masa kuracak.
Yazarın Tüm Yazıları