Inter'in ikinci bidonu!

INTER’de en son Quaresma “bidon” diye yuhalanmıştı.

Haberin Devamı

Dün ise Inter’in çiceği burnunda antrenörü Gasperini hedefteydi. San Siro Meazza Stadı’ndaki taraftarlar,  “Evine dön bidon, evine dön” diye haykırdılar. Çünkü Inter, 1926 yılından bu yana arka arkaya 3 maç kaybetmemişti. Inter, önce Milan’a, geçen hafta Palermo’ya dün de Trabzonspor’a yenildi. Ve Şampiyonlar Ligi’ne çok kötü başlarken futbol adına ortaya hiçbir şey koymadı.
Eğer Trabzonspor bunu erken fark etseydi, galibiyete çok daha önceden uzalabilirdi. Ne var ki, Trabzonspor gol atmak yerine gol yememeyi tercih etti. Öyle ki, Tolga topu aldığında bütün futbolcular sanki Fransız olmuşcasına Tolga’ya değil önlerine bakıyorlardı. Ama Inter’in son Palermo yenilgisinden sonra arkay ıdörtlemesi, önlerine de Cambiasso ile Snejder’i alması hiçbir şekilde fayda etmedi.

Haberin Devamı

Tebrikler Tolga’ya

İlk yarıda Inter adına 7 korner, Trabzon adına ise yüzde 51’lik bir topu ayağında tutma vardı. Bilmiyorum Ünal Karaman devre arasında ne dedi? Çünkü herhalde fark etmişti ki, Inter gerçekten sahada ne oynadığını bilmeyen, bütün milyonluk oyuncularına karşılık futbol adına hiçbir şey vermiyordu. Kısacası Gasperini, Mourinho sonrası gelen antrenörler de hiçbir şey yapmayınca teknik direktör Gasperini daha üç maçta tartışılır hale geldi. Ve Quaresma sonrası Inter’in ikinci bidonu oldu.
Tebrikler, gerçekten tebrikler kaptan Tolga’ya. Çok iyi oynadı. Defansın hatalarını telafi etti. Ama Trabzonspor’un golü de geliyorum dedi. Halil Altıntop’un direkten dönen müthiş şutunun ardından Celustka’nın attığı golle birlikte seyirciler de Trabzonspor’u alkışlamaya başladı.

Çok eksiği var

Trabzonspor hiç beklemediği bir başlangıç yaptı. Üç altın puanı San Siro Meazza’dan çıkararak gecenin de en büyük sürprizini yaptı.Tabii daha çok erken. Trabzonspor’un çok eksiği var. Bence bu inanılmaz bir moral oldu. Inter ise dün geceden itibaren yeni bir antrenör arayışı içerisine girdi. Çünkü hiç kimse Gasperini’nin takıma ne oynattığını anlamadı.

San Siro Meazza’daki taraftarlar, “Evine dön bidon, evine dön” diyerek teknik direktör Gasperini’yi hedef seçtiler.

Yazarın Tüm Yazıları