İkinci torun da erkek

Ela Soysal, ikinci kez torun sahibi oldu. Ela Hanım’ın Amerika’da yaşayan oğlu Fettah Koşar’ın eşi Ekin Hanım, geçtiğimiz ay bir erkek çocuk dünyaya getirdi.

Haberin Devamı

Oğullarına ‘Kaya’ adını veren çiftin, Burç adında 3 yaşında bir erkek çocukları daha var. Bayram öncesinde mini bir Avrupa turuna çıkacağını söyleyen Ela Hanım, ardından torunlarını görmek için Amerika’ya gidecek.

Kısa gezinti

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın eşi Berna Yılmaz, koruması ve bir kadın arkadaşıyla birlikte önceki gün İstinye Park’taydı. Bir cafe’de oturup arkadaşıyla sohbet eden Yılmaz, daha sonra amğazaları dolaştı.

Mısır’a atandı

Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum Genel Müdürü Axel Ludwig, Mısır’da açılacak ilk Kempinski oteline genel müdür olarak atandı.

Bodrum aşıkları

Mimar Ali Savaş Kalkan ve eşi Başak Hanım, Bodrum’a aşık bir çift. 10 yıldır Yalıkavak beldesinde yaşayan ikili, burada ortak bir projeye imza attı. Belha Evi projesini hayata geçiren çift, “Belha Evi, adını Kapadokya bölgesine ait yerel bir efsanede yer alan kızdan alıyor. Anadolu mimarlık tarihini Bodrum’un bu güzel beldesinde yaşatmayı amaçladık” diyor.

Sakal zamanı

Haberin Devamı

Can-Tansa Ekşioğlu çifti önceki gün İKSV’nin davetine katıldı. Can Ekşioğlu yaz aylarında bırakmaya başladığı sakalıyla dikkat çekti. Tansa Hanım eşine sakal yakıştığını kesmemesi gerektiğini söylüyormuş.

Brezilya yolcusu

TÜRSAK Yönetim Kurulu Üyesi Nurcan Kuzucan, 2010 Avrupa Kültür Başkenti ıstanbul Projesi kapsamında Kültür Bakanlığı’nın da desteğiyle, Türk Filmleri Haftası düzenlemek üzere Brezilya’nın Rio de Janeiro kentine gidecek. Organizasyon yetkilileri tarafından 2-8 Ekim tarihleri arasında ülkeye davet edilen Kuzucan, gitmeden önce yoğun iş temposundan fırsat bulup dostlarıyla iftar yaptı. Önceki gece Samatya’daki Develi Restaurant’da Zuhal Gündüz ve iş ortağı Filiz Açgar ile buluşan Nurcan Hanım, Brezilya’dan aldığı davetin kendisini çok heyecanlandırdığını söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları