Hollywood yıldızları Emre için geliyor

Başarılı resim sergileri ve Emre NY adlı markası altında yaptığı çanta ve aksesuvar tasarımlarıyla adından söz ettiren Emre Ertürk, dünyada nesli tükenen kaplanları korumak ve Down sendromlu genç Türk sporcularına destek vermek için özel bir proje hayata geçirdi.

Haberin Devamı

20 yıldır sanatıyla sosyal sorumluluk projelerine destek veren Emre Ertürk’ün uzun süredir üzerinde çalıştığı proje kapsamında yaptığı resimler, 15 Kasım Perşembe günü Etiler Şamdan’da satışa sunuluyor. İtalyan bira markası Peroni’nin katkılarıyla yapılacak gecede ayrıca Bennu Gerede’nin projeye destek olmak için çektiği fotoğrafları da sergilenecek.
Geceden elde edilecek gelir, Tiger Time ve Türkiye Özel Sporcular Derneği’ne bağışlanacak.
Sergi sonrası Emre Ertürk’ün ev sahipliğinde yapılacak “Tiger&The Kid Party” adlı eğlenceye süper model Elisabeth Maymo ve Calvin Klein mankeni ve Hollywood aktörü Antonio Sabato da katılacak.

Müzayede öncesi sergi

Antik A.Ş, 18 Kasım Pazar günü Swissotel’de “Çağdaş Sanat Eserleri” müzayedesi yapacak. Antik A.Ş’nin sahipleri Nurcan-Turgay Artam çifti, sanatseverlere müzayede öncesi satılacak eserleri tanıttı. Maçka’daki Antik A.Ş’de yapılan sergiye iş ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı. Sergide Olgaç Artam eserlerle ilgili detaylı bilgiler verdi.

Haberin Devamı

Birinci yıl için aşk pastası

Sinem Yıldırım ile Musa Aytun’un aşk yaşadıklarını ilk kez bu köşede yazmıştım. Çift, ilk zamanlar ilişkilerini inkar etseler de daha sonra aşk yaşadıklarını itiraf etti. Aşklarının birinci yıldönümünü geçtiğimiz hafta Dubai tatilinde kutlayan sevgililer önceki gün bir kutlama da İstanbul’da yaptı. Sevgililer, Bebek’teki Lucca’da aralarında Süreyya Yalçın-Tugay Gökkaya ve Oğuz Kayhan’ın da olduğu dostlarıyla pasta kesti. Aşklarını Dubai çöllerine yazan sevgililer, bu kez de pastanın üzerine fotoğraflarını koydu.

Eğlenceli Propaganda

Kuruçeşme’deki El Beso Restaurant’ın sahibi olan Adnan ve Indhira Taşpınar çifti, Beyoğlu Asmalımescit’te Propaganda adlı yeni bir gece kulübü açtı. Kulübün açılışına Adnan Taşpınar’ın yeğeni Eda Taşpınar başta olmak üzere Sinem Yıldırım, Esin Moralıoğlu, Meryem Uzerli, Can Ateş ve Haluk Akakçe gibi birçok ünlü isim katıldı. Propaganda’da, hafta içi canlı müzik, hafta sonu ise ünlü DJ’ler performans sergileyecek.

Osmanlı lezzetleri

Osmanlı mutfağının eşsiz lezzetlerini konuklarına sunacak olan Memnuni, Aqua Florya’da açıldı. BVS Grubu’nun açtığı restoranda her hafta değişik ve yöresel tatlar yer alacak. Memnuni, kebap çeşitlerinden zeytinyağlı çeşitlerine kadar misafirlerine Osmanlı mutfağını tatmaya fırsatı verecek.

Haberin Devamı

Tanışma partisi

Dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez, bugün Ataköy Arena’da bir konser verecek. Bonus sponsorluğunda gerçekleşecek konser sonrası Reina’da bir parti düzenlenecek. Partide Jennifer Lopez, şanslı Bonus kullanıcılarıyla bir araya gelecek.

Yazarın Tüm Yazıları