Hollywood piştisi

Ünlü oyuncular Kathleen Robertson ve Eliza Coupe, Cengiz Abazoğlu imzalı elbiseleriyle ‘pişti oldu’.

Haberin Devamı

Cengiz Abazoğlu, Nişantaşı’ndaki butiği ve Abdi İpekçi Caddesi’ndeki mağazasından sonra Los Angeles’ta bir showroom açtı, Türkiye sınırlarını aşıp Hollywood yıldızlarını giydirmeye başladı. Tasarımları birçok ünlü ismin dikkatini çekince, ünlü modacı ‘Hollywood piştilerine’ imza atar oldu! People dergisi, yeni sayısında ünlü isimlerin ‘pişti’ oldukları kıyafetleriyle ilgili bir habere yer verdi. Haberde Kathleen Robertson ve Eliza Coupe de Cengiz Abazoğlu imzalı elbiseleriyle yer aldı.

Poz vermeden duramıyor

Ivana Sert, işadamı Yurdal Sert’le evlenince podyumlardan sosyete dünyasına transfer olmuştu. Şimdilerde boşanma davasıyla gündemde olan Ivana Sert’i önceki gün Nişantaşı-Atiye Sokak’taki mağazasında gördüm. Muhabirlere bol bol poz veren Sert, aynı gün Nişantaşı’ndaki City’s ve Levent’teki Kanyon’da da görüntülendi. Modellikten kalma bir alışkanlıktan olsa gerek, objektif görünce poz vermeden duramayan Sert, muhabirlerin karşısında şekilden şekle girdi...

Haberin Devamı

Caz zamanı

19. İstanbul Caz Festivali, Esma Sultan’daki açılış töreniyle başladı. Törende İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, 15 yıldır festivalin sponsorluğunu üstlenen Garanti Bankası adına Genel Müdür Ergun Özen’e ve sponsorlardan Matraş ile Mavi’ye teşekkür plaketi takdim etti. “M-U-S-I-C” isimli albümüyle beğeni toplayan Elif Çağlar Beşlisi’nin konseriyle renklenen gecede “Yaşam Boyu Başarı Ödülü” alan Neşet Ruacan da sahneye çıktı.

Bebek Parkı’nda sergi

Modacı Tuvana Büyükçınar Demir, “Kadınların Hayatında Bağımlılık Yaratan Yenilikler” adlı bir sergi açtı. Ariel Jel Kapsül’ün sponsorluğunda, Bebek Parkı’nda ziyarete açılan sergiyi bugünden itibaren 9 Temmuz’a kadar görebilirsiniz.

Güneyde İstanbul eğlencesi

Ege ile Akdeniz’in buluştuğu noktada konumlanan Hilton Dalaman Sarıgerme Resort&Spa da geçtiğimiz hafta sonu Elif-Okan Tapan, Emina Sandal gibi tanınmış isimleri ağırladı. Gündüzleri deniz keyfi yapan konuklar, akşamları ise canlı müzik, karaoke ve dans gösterileri eşliğinde eğlendi.

Yazarın Tüm Yazıları