Her şey dahil beleş tatil

Farklı giyim tarzıyla sosyete ve moda dergilerinin dikkatini çeken Ayşe Kucuroğlu, kısa sürede herkesin tanıdığı bir isim haline geldi.

Haberin Devamı

“Bebek de yaparım, kariyer de” diyerek art arda beş çocuk doğuran Kucuroğlu, son zamanlarda birçok markanın tercih ettiği bir isim oldu. Son zamanlarda nereye baksam Ayşe Kucuroğlu ile yapılan bir etkinlik ya da projeye rastlıyorum.
Geçen yıl Hilton Dalaman Sarıgerme’nin Finesse restoranı için özel bir mönü hazırlayan Kucuroğlu, bu yaz da çocuklar için özel lezzetlere imza attı. Geçtiğimiz yaz otelde çocuklarıyla tatil yapıp dostlarını ağırlayan Kucuroğlu, anlayacağınız bu yaz da tatilini bedavaya getirmiş.
Kucuroğlu, temmuz ayında yine eşi ve çocuklarıyla Hilton Dalaman Sarıgerme’de tatil yapacak, ayrıca otelde konaklayan çocuklarla yemek pişirme etkinliğine imza atacak.

Vehbi Koç koşusu

17. yıl Vehbi Koç koşusu, geçtiğimiz hafta sonu İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda yapıldı. Dutyfree isimli safkanın kazandığı koşuda kupayı Koç Vakfı Başkanı Semahat Arsel verdi. Törende, Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Adalı da Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’a at figürü hediye etti.

Stres attı

Haberin Devamı

Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, Göcek’in 5,5 kilometre açığındaki Zeytin Adası’nı 2005 yılında TMSF’den satın almıştı. Yazın hafta sonlarını ailesiyle birlikte burada geçiren Zorlu, geçen hafta sonu helikopterle geldiği adada görüntülendi. Her sabah ada etrafında yüzüp yürüyüş yapan Ahmet Nazif Zorlu, torunuyla oyunlar oynayarak stres attı.  İbrahim BAHİN

Kıbrıs’ta 5 yıldızlı eğlence

Kıbrıs Cratos Premium’un eğlence merkezi Port Cratos, geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen ‘yaza merhaba’ partisiyle sezonu açtı. Otelin yönetim kurulu başkanı Murat Bozoğlu’nun ev sahipliği yaptığı açılış, Latin grubu Luis Ernesto Gomes’in şarkıları ve The Parisiens dansçılarının performansıyla renklendi. Candan Erçetin’in de konser verdiği Port Cratos’taki eğlence Jungle Club’da sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

Bodrum’a transfer oldu

İşletmeci Önder Bekensir, İstanbul gecelerinden Bodrum’a transfer oldu. Mübariz Mansimov’un sahibi olduğu Palmarine Grup bünyesindeki Palmarina Otel Beach ve Billionaire Club’ın işletmeciliğini üstlenen Bekensir, 14 Haziran’da sezonu açacaklarını söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları