Her evli erkek aldatmaz

Güzin Abla
Haberin Devamı

KADIKÖY'DEN S.O.

SAYIN Güzin Hanım, bundan bir süre önce köşenizde beni bir erkek olarak rencide eden bir yazınızla karşılaştım. Ben dört yıllık evli bir erkeğim.

Yazınızda erkeklerin hepsinin evlilikdışı ilişki yaşadığını, yani bunu hep yaptıklarını söylüyorsunuz. Söz konusu mektubun sahibi olan genç hanım o beyle birlikte olmasaymış. O bey eğer kişiliksiz bir insansa bu kişiliksizliği bütün erkeklere maletmeniz bence çok yanlıştır. Ben eşimle çok mutluyum, diğer evli erkeklerin de öyle olduğundan eminim. Aksi takdirde evli kalmaz boşanırdık.

Eşimle birlikte yazınızı okuduğumuzda eşimin ilk tepkisi ‘‘sen de mi yapıyorsun?’’ oldu. Sizden ricam bu cevabınızdaki evli olan her erkek sözcüğünü değiştirip evli fakat karaktersiz yalancı erkekler yapar şeklinde altını çizmenizdir. Ancak o zaman ben ve benim gibi düşünen evli ve karakter sahibi erkekler sanırım kendilerini daha iyi hissedeceklerdir. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

TEŞEKKÜRLER sevgili okurum, ancak ne yazık ki size pek fazla hak veremeyeceğim. Hele hele o ‘‘ben mutluyum, diğer erkeklerin de eşleriyle mutlu olduklarına eminim’’ sözcüğüne ne yazık ki katılamayacağım.

Çünkü bana gelen yüzlerce mektup maalesef bu konuda sizi haklı çıkaramıyor. Sizin eşinizle mutlu ve huzurlu bir beraberliğiniz olmasına çok sevindim. Ne mutlu size. Keşke her şey sizin dediğiniz gibi olsaydı, herkes sizin gibi anlaştığı bir eşe sahip olsaydı. Ama ne yazık ki erkekler aldatıyorlar sevgili okurum. Bu onların doğasında var. Tabii ben yine de burada genelleme yapmıyorum. O yazımda da genelleme yapmamıştım. Ancak erkeklerin çoğunun karşılarına çıkan fırsatları değerlendirmediklerini hiç sanmam. Eşiyle gerçek anlamda mutluluğu yakalamış pekçok erkek eşini aldatmak gereği duymaz.

Bir kısmı da sizin kadar acımasızca nitelendirmek istemesem de hovardalık yapmaktan, evdeki güzelim eşlerini sırf bir macera için bile olsa, aldatmaktan hiç de geri kalmaz. Bazı ünlü hanım sanatçı ve gazeteciler geçenlerde bu konuda bir televizyon programında uzun uzun tartıştılar. Sonuçta tartışmaya benden de katı bir nokta koydular ve eşini aldatmayan erkek olmadığına karar verdiler. Bilmem izlediniz mi? Umarım eşiniz izlememiştir.

FAKS: 0212 677 04 21

Yazarın Tüm Yazıları