Helin’in yeni sevgilisi Yataş’ın sahibi

Helin Avşar, bir haftadır Nuri Öztaşkın ile birlikte...

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta Etiler şamdan’da eğlenen Avşar ve Yataş Mobilya’nın sahibi Öztaşkın’ın yakınlıkları o gece başlamış. Bu aşkın başlamasına ise Helin Avşar’ın yakın arkadaşı Burak Hatipoğlu önayak olmuş. Nuri Bey, Helin Hanım’ı beğendiğini ve tanışmak istediğini Hatipoğlu’na söylemiş. Hatipoğlu da bu mesajı Helin Avşar’a iletmiş.
Ve yeni bir aşk başlamış.

Kızlar buluştu

Ebru şallı, Esin Moralıoğlu Cerit, Funda Moralıoğlu ve Didem Uzel, eski dostlar. Podyumda mankenlik yaptıkları dönemden dost olan arkadaş grubundan Ebru şallı’nın bir, Funda Moralıoğlu’nun ise iki çocuğu var. Evli olan Esin Hanım’ın ise çocuğu yok. Uzel’in ise evliliğe giden ciddi bir beraberliği var. ışte bu 4 arkadaş, önceki gün ıstinye Park’ta bir araya geldi. Masa restoranda yemek yiyen dostlar, eski günleri yad etti.

Blackk’li geceler başladı

Haberin Devamı

ıstanbul eğlence sektörünün önde gelen isimlerinden Emre Ergani’nin işletmeciliğini yaptığı Ortaköy Blackk önceki akşam sosyete ve sanat dünyasının katılımıyla görkemli bir açılış yaptı. Patron Figen Doğusoy ve Emre Ergani’nin ev sahipliği yaptığı açılış gecesinde işletmeci Nedim Binler ve DJ Suat Ateşdağlı da hazır bulundu. Açılışa Nurettin Hasman, Ceyla Aysal, Sergen Yalçın, Ece Uslu, Süreyya Yalçın, Arte Tahir gibi ünlü isimler katıldı. Işıl Sarraf ve Tuba Peksayar’ın organizasyonunu üstlendiği partide Ayşe Boyner ve Merve Hasman sigara içmek için sık sık kapının önüne çıktı.

Terasta parti

Gayrimenkul sektörünün farklı alanlarında hizmet veren Krea Grup ile Hello! dergisinin ortaklaşa düzenlediği parti, L’ist ıstinye Suites satış ofisinin terasında geçtiğimiz gece yapıldı. ış ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin katıldığı davette, Krea Grup’a ait 14 blok ve 150 suitden oluşan L’ist ıstinye Suites tanıtıldı. L’ist ıstinye Suites’in sosyal tesis ve suitlerin iç dekorasyonunun iç mimar Mustafa Toner tarafından hazırlandığını not düşelim.


Himalayalar’dan gelen güzellik

16 yıldır estetisyen Hatice Yılmaz’ın Bağdat Caddesi’nde işletmekte olduğu La Donna güzellik salonunun bir halkası olarak açtığı Sivana by Ladonna’da uygulanacak Hindistan temalı Sivan bakım ve masajı spa severlerin dikkatini çekti. Hatice Hanım’ın müşterileri ara-sında Berna Yılmaz da bulunuyor.

Yardım amaçlı açılış

Haberin Devamı

Kuyumculuk sektörünün önemli markalarından Jival, Nuruosmaniye’ye taşıdığı merkez binasını bir ilke imza atarak Yaratıcı Çocuklar Derneği yararına gerçekleştirdiği bir davet ile açtı. Markanın sahibi Özlem Gençoğlu, davette yakın dostu Banu Çarmıklı’ya yeni modelleri hakkında bilgi verdi.

Sergi açıyor

Heykel sanatçısı Ebru Döşekçi, “Kendi Gibi” isimli sergisini pazartesi günü açıyor. Sanatçı; kendi hayatından yansımaları da içeren heykellerini sanat izleyicilerinin beğenisine sunacak. Heykellerinde sade, sakin, izleyeni yormayan yalın formlar kullanan Döşekçi, malzemesini eserin kendisine verdiği duyguya göre seçiyor. Genç heykel sanatçısı, 2005 yılında Yeditepe Üniversitesi Plastik Sanatlar Fakültesi’nden yüksek lisans diplomasıyla mezun oldu. Sanatçı, 2001 yılından beri çeşitli karma sergilerde yer alıp, sempozyum ve workshoplar’a katılıyor.

Yazarın Tüm Yazıları