Helin’in yeni aşkı

Helin Avşar, Ferda Anıl Yarkın’ın koçluğunda "Şarkı Söylemek Lazım" yarışmasına devam ediyor.

Tüm eleştirilere rağmen pes etmeyen ve haftalardır elenmeyip mücadeleyi sürdüren Avşar, albüm yapmayı ciddi ciddi kafasına koymuş söylediğine göre... Bu arada özel yaşamına dair de bir haber vereyim. Helin Avşar, bir süredir Med Yapım çalışanlarından olan, adını da Selin Denizli ile yaşadığı aşkla duyuran Fatih Cesur’la birlikteymiş. Çiftin ilişkisi henüz çok yeniymiş.

Birlikte diyet yapıyorlar

Ceri-Monik Benardete çifti birlikte sıkı bir diyete girdi. Şeker hastası olan Monik Hanım, doktorunun tavsiyesi ile zaten bir süredir yiyip içtiklerine dikkat etmeye başlamıştı. Ancak Ceri Bey ne yaparsa yapsın leziz yiyeceklerden uzak kalamıyordu. Doktorunun fazla kiloları nedeniyle ciddi kalp ve damar sorunları yaşayabileceğini söylemesi üzerine sonunda özel bir diyet programı uygulamaya başladı Ceri Benardete... Çiftin evinde şimdilerde tam bir irade savaşı yaşanıyor anlayacağınız...

En gözde onlar

Melissa Eliyeşil ile Neslişah Alkoçlar, son ayların en gözde iki genç kızı... Gerek yetiştiriliş tarzları, gerek eğitimleri, gerekse aile yapıları nedeniyle yaşıtlarından daha olgun tavırlar sergileyen ikilinin hayranları her geçen gün artıyor. Hatta çoğuna göre Eliyeşil ile Alkoçlar, geçtiğimiz yıllara damgasını vuran Yasemin Kozanoğlu ve Aslıgül Atasagun’un pabucunu çoktan dama attılar bile!

İskoç’un hikayesi

Maxxium Pazarlama, The Macallan ve The Famous Grouse’un harmanlama ustası, viski üstadı John Ramsay’i Türkiye’ye getirdi. Geçtiğimiz akşam The Ritz Otel’de gerçekleştirilen etkinlikte, Türk viskiseverler büyülü bir yolculuğa çıktı. Tarihi 1800’lü yıllara uzanan blended viskisi ve bir İskoç klasiği olan The Famous Grouse’un yapılışının anlatıldığı gecede, olağanüstü bir sabrın lezzete dönüşen öyküsüne tanık olundu.

Konutlarda renkli kutlama

Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinden Özsaya ve Güner tarafından Halkalı’da yapılan Avrupa Konutları, Cihangir Okulları’nın 23 Nisan etkinliğine ev sahipliği yaptı. Aktivitede anaokulu öğrencileri, ailelerine ve o gün orada bulunan konuklara neşeli dakikalar yaşattı. Özsaya ve Güner İcra Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya ile eşi Nurcan Çetinsaya da gösteriyi izleyenler arasındaydı.

Ev bitti sıra düğünde

Sernur Çiftçi, geçtiğimiz hafta Marmaris’teydi. Ancak bu seyahatin nedeni yaz sezonunu karşılamak istemesi değil, muhteşem yazlığında devam eden dekorasyon çalışmalarıydı... İçinden dışına her bir noktası elden geçirilen yazlığında işlerin nasıl gittiğine bakan Çiftçi, önceki gün İstanbul’a döndü. Gelir gelmez de temmuz ayında Cenk Eyüboğlu ile evlenecek olan kızı Alize Dinçkök’ün düğün detaylarıyla ilgili çalışmalar için kolları sıvadı.

Hakkolar Koçlar’a komşu oldu

Vakko’nun Merter’deki fabrikası ve arazisi geçtiğimiz yıl satışa çıkmış, iki ay önce de 40 milyon dolara satılmıştı. Cem Hakko, geçtiğimiz aylarda ise aileye ait Nakkaştepe’deki araziye Vakko’nun yönetim binasının inşaatını başlatmıştı. Vakko, iki ay içinde Koç Holding’in yönetim binasının da bulunduğu Nakkaştepe’ye taşınacak. Böylelikle muhteşem Boğaz manzaralı tepede, Türkiye ekonomisine yön veren iki kuruluşun yöneticileri komşu olacak.

İnternetten sipariş

Rengin Tekin ve Aslı Esen’in İstanbul Gayrettepe’de açtığı Ev’ce Cafe&Restoran, son günlerde hayli popüler. Haftanın altı günü 07.00-20.00 saatleri arasında hizmet veren mekanın mönüsünde, 25 çeşit zeytinyağlı ve meze, ızgaralar, salata, makarna, çorba ve tatlılar bulunuyor. Aslı Esen, www.yemeksepeti.com’dan da sipariş verilebildiğini söylüyor.
Yazarın Tüm Yazıları