Hadise’li açılış

Mübariz Mansimov’un sahibi olduğu Levent’teki Edition Otel resmi olarak bugün açılıyor.

Haberin Devamı

Edition markasının sahibi ve butik otel konseptinin yaratıcısı Ian Schrager’in ev sahipliği yapacağı, Avrupa’daki ilk, dünyadaki ikinci Edition Otel’in açılışı için dünyaca ünlü isimler İstanbul’a geldi. Billionaire Club’ın sahibi İtalyan işadamı Flavio Briatore, Cipriani’nin sahibi Giuseppe Cipriani, Diane Kruger, ünlü model Lily Donaldson, Amerikalı aktör Joshua Jackson’ın da aralarında olduğu ünlü isimlerin katılacağı açılış davetinde Hadise sahneye çıkacak. Ayrıca yurtdışından gelen ünlü DJ’ler, Dan Williams, Jefferson Hack ve Misty Rabbit gecenin ilerleyen saatlerinde program yapacak.

Emre’nin Yol’u

Emre New York markası adı altında yaptığı çanta tasarımlarıyla adından söz ettiren Emre Ertürk, bir süre ara verdiği resim çalışmalarına yeniden hız verdi. Daha önce Cer Modern Müze ve Camhane’de sergiler açan Ertürk’ün, “Yol” adını verdiği sergisi bugünden itibaren City’s Toprak Sanat Galerisi’nde gezilebilir.

Haberin Devamı

Flamenko ateşi

Günümüzün en iyi flamenko dansçılarından biri olarak gösterilen Farruco, İstanbul’da. Daha önce Flamenko’nun efsane gitaristi Paco De Lucia ile aynı sahneyi paylaşan Farruco, bugün Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda flamenko tutkusunu sahneye taşıyacak.

Çocuklara hemşeri desteği

MİNİK Kalplerle El Ele Derneği’nin (MİKADER) girişimleri ve TÜSİAD eski Başkanı Ömer Sabancı ile eşi Arzu Sabancı’nın katkılarıyla Artvin’de bulunan Artvin Erkek ve Sabancı Kız Yetiştirme Yurdu ile Murgul Çocuk Yuvası tamamen yenilendi. Yetiştirme yurdu ve çocuk yuvasında incelemelerde bulunmak üzere MİKADER Başkanı Nesrin Ercan, Başkan Yardımcısı Arzu Sabancı ile Ömer Sabancı, MİKADER üyesi Arzu Çebi ve yönetim kurulu üyeleri önceki gün Arzu Sabancı’nın memleketi Artvin’deydi. Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu, Artvin’e yaptıkları katkılardan dolayı dernek üyelerine plaket verdi.

Yazarın Tüm Yazıları