Hadi gene iyiyiz!

Karşıyaka’da olsa tam anlamıyla bütün yakalarımız  bir araya gelecek,mükemmel olacaktı ama 4'de 3 Top 16 yapmak kulüp basketbolumuza yakıştı.

Haberin Devamı

Devasa bütçelerin karşılığı alındı. Dostlar alışverişte değil pazarın kalbinde görecek bizimkileri. Zirve müdavimi Maccabi ve büyük marka Armani'nin dışarıda kaldığı yılda;Gerçekten;So far so Good.Günün sonunda 3’er Türk ve İspanyol takımı ayrı sekizli grupta toplandı. Burada ilk 4'e girenler çapraz olimpik esleşmeyle çeyrek final knock out serisi sonunda Berlin'da,ki Final 4'a kalabilecek.Yorumun güzeli derhal sadede geleni, baymadan sonuca atlayanıdır.Gevelemeden acı ama gerçeği söyleyeyim;

Daçka laçka

Fenerbahçe ve Anadolu Efes ilk 4'e girerler ama:Darüşafaka  için;Parayla saadet bu koçla daha ilerisi olmaz.Son Macabi maçında hakem Slaughter’ın faulünü verse maç uzar ve bu amatörlükle Eurocup’ın yolunu tutardı Daçka.Belki o daha iyi olurdu ya neyse.Ferit bey Turgay bey gibi yapıp şimdiden gelecek yıl için A lisansını satın alma girişimini başlatmalı.Yeri gelmişken, Fenerbahçe’de tavan yapmak için kalın bir pivot almalı.Maik Zirbes'i alabilmek için Kızılyıldız’ın dışarıda kalmasını çok istedim ama olmadı.Bu arada Olympiakos,Barcelona,Brose Baskets Bamberg,Khimki,CSKA Moskova,Real Madrid, Laboral Kutxa ve Zalgiris Kaunas’dan oluşan diğer grup tam bir cehennem.... Top 16 'da 14 maç oynayarak daha da sertleşecekler. Berlin’e pirinçe gitmek isterken çaprazdan gelecek sert cevizi kıramadan bulgurdan olma ihtimali de var. Hayırlısı bakalım.

Yazarın Tüm Yazıları