Haberim yokmuş gibi çek panpa

Merhum işadamı Faruk Yalçın’ın kızı Süreyya Yalçın, yılın büyük bölümünü sevgilisi Tugay Gökkaya ile tatil yaparak geçiriyor.

Haberin Devamı

Yaz kış tatil yapan sevgililer, en güzel anlarını görüntülemesi için her gittikleri yerde özel fotoğrafçı tutmuş. Fotoğrafları Instagram başta olmak üzere sosyal medyadaki sayfalarında paylaşan Yalçın, doğal görünmek için ‘haberi yokmuş gibi’ çekilen fotoğrafları tercih ediyormuş.

Prensi II. Albert’in tahta çıkışı kutlandı

Geçen hafta sonu Monce Carlo’da, Monaco Prensliği’nin şirketi Monte Carlo La Société des Bains de Mer’in (SBM), 150’nci kuruluş yıldönümü kutlamaları vardı. Monaco Prensi II. Albert’in ev sahipliği yaptığı kutlamalara Türk iş dünyasının ünlü isimleri de katılmıştı. Önceki gün de Monaco Prensi II. Albert’in tahta çıkışının 8. yılı Yeniköy’deki Sait Halim Paşa Yalısı’nda kutlandı. Monaco Fahri Konsolosu Tuna Aksoy Köprülü’nün ev sahipliğini yaptığı kutlamaya, iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin yanı sıra birçok ülkenin büyükelçileri de katıldı. İstiklal Marşı ve Monaco milli marşının çalınmasıyla başlayan kutlamalar, Tuna Aksoy Köprülü’nün konuşmasıyla devam etti.

Haberin Devamı

Hem iş hem tatil

Happily Ever After’ın sahibi Ayşe Kucuroğlu, Hilton Dalaman Sarıgerme Resort& SPA’nın Mini Club’ı için özel bir mönü hazırladı. 5 çocuğuyla birlikte hem iş hem tatil yapan Kucuroğlu, temmuz ayı boyunca çocuklara yemek pişirmeyi öğretecek.

Bodrum tatlıcısı

Kuruçeşme’deki Dolce Pastanesi’nin sahibi Nilgün Ertuğ, geçen yaz Bodrum, Yalıkavak Marina’da şube açmıştı. Ertuğ, bu yaz yenilenerek yeniden hizmete giren Yalıkavak Marina’daki Dolce Pastanesi’ni yeni yerinde açtı. Nilgün Ertuğ’un kendi elleriyle yaptığı lezzetleri ikram ettiği açılış, Mr. Cool’un şarkılarıyla renklendi.

Midnight Express Bodrum’da

Dünyaca ünlü tasarımcıların ürünlerini satan konsept mağaza Midnight Express, Nişantaşı ve Bebek’ten sonra Bodrum Türkbükü’nde şube açtı. Banu Bora, Daniela İpekel ve Tayfun Mumcu’nun ev sahipliği yaptığı açılış, moda tutkunlarını buluşturdu.

Yazarın Tüm Yazıları