‘Güven’ nerede ben göremedim

30.06.2011 tarihinde saat 08.00 Kent Turizm firması ile Ankara’dan Kayseri’ye ailemi gönderecektim. Biletlerimizi 27.06.2011 tarihinde internet üzerinden kredi kartı ile aldım.

Haberin Devamı

30.06.2011 sabahı 07.30 AŞTİ, Kent Turizm ofisine gittiğimde çalışan personel seferin iptal olduğunu, isterseniz Malatya Turizm veya Zaman Turizm ile gönderelim şeklinde bir cevap ile karşılandım. İptalin sebebi ise yeterli yolcu toplanamadığı içinmiş. Gerekli  düzeltme olmadığı gibi ücret iadesini verip başınız çaresine bakın dediler.
Daha sonra anne ve babamı o saatte başka bir firma bulup Kayseri’ye yolcu ederek işyerime döndüm. Kayseri Kent Turizm Genel Merkeze mail ve fax gönderdim. Ancak dönen olmadı daha sonra telefon ile aradım genel müdürleri Adnan Yazıcı ile görüştüm. Hatalı olduklarını özür dilemekten başka bir şeylerinin olmadığını iletti mail ve fax ı gördüm dedi,
Arkadaşlar size geri dönüş yapacaklar dedi, ancak yine geri dönüş olmadı.
Halbuki internet üzerinden alınan biletler için firma mail adresi ve cep telefon numarası istiyor ve bizler de veriyoruz ama bu durumlarda  lütfedip müşterilerine geri dönüş yapmıyorlar.
Hadi ben eğitimli bir insan olarak bunlarla başa çıkabiliyorum ya eğitimsiz veya yaşlı halkımız nasıl baş edecek bunlar her istedikleri gibi at koşturacaklar mı bu memlekette, her şey kendi istedikleri gibi mi olacak?
Kent Turizm internet açılım sayfasını önce güven ibaresi koymuş ama nerede bu güven ben göremedim.
Bu konuyu, bizim sesimizi sadece sizin kaleminiz ile duyacaklar
Göksel SALMAN- Ankara Gordion Hotel

MADIMAK

Haberin Devamı

2 Temmuz geldi çattı yine bak
Yüreğim yanıyor sana Madımak
İnsanlıktan uzak yobaz ne bilsin
İnsana özgüdür çünkü acımak.
Ozan ŞENTÜRK

Kazıp gidiyorlar

EHLİBEYT Mahallesi  1264 Sokağı Ceyhun Atıf Kansu Caddesi’ne bağlayan köşe, bundan yaklaşık 5-6 ay önce bir arıza nedeniyle kazıldı. Arıza giderildi. Yol   yeniden asfaltlandı. Ancak, kazılan kaldırım, kaldırım taşları da bir kenara atılarak,   olduğu gibi bırakıldı. 5-6 aydır öylece duruyor. (Bu taşaron firmanın mutlaka kulağı çekilmeli!)
Sözünü ettiğimiz bu 1264 Sokak, dolmuş ve Belediye otobüslerinin gidişine de açık olan, oldukça işlek bir yoldur. Kaldırım bozuk olunca yayalar mecburen yoldan yürümek zorunda kalıyorlar. Kaldırımın bir an önce yapılmasını istiyoruz.
Ehlibeyt Mahallesi 1264 Sokak bitişiğinde, SGK. 75. Yıl  Dinlenme ve Bakımevi var. Burada çok yaşlı insanlar konaklıyor. Civardaki otobüs duraklarının hiç biri kapalı değil. Oturacak yerleri de yok. Yağmurlu ve güneşli havalarda perişan oluyorlar. Dileğim, bir an evvel kapalı ve oturma yerleri de olan otobüs duraklarının yapılmasıdır.
Mustafa CAMGÖZ-BALGAT

 

Yazarın Tüm Yazıları