Günay’da eÄŸlence

Şişli Günay restoranda her cumartesi gecesi sahne alan Sibel Can, önceki geceki programı sırasında gazetecilere yaz aylarında ekstra programlarına hız vereceğini söyledi.

Bu hafta sahne alacağı Günay’daki programına bir hafta ara vereceÄŸini söyleyen Can, ’Önümüzdeki hafta sahne /images/100/0x0/55eb1266f018fbb8f8a932dfalamayacağım, Gaziantep’te KaÅŸmir Halıları’nın sahibinin düğününde sahneye çıkacağım’ dedi. Modacısı Nur Yerlitaş’ın hazırladığı göğüs dekolteli kıyafeti ile gözlere de hitap eden ünlü ÅŸarkıcıyı izleyenler arasında tanınmış isimler de vardı. Galatasaray Spor Kulübü yöneticisi Ergun Gürsoy’un eÅŸi AyÅŸe Gürsoy’un doÄŸum günü de aynı gece kutlandı. 48 yaşına basan AyÅŸe Gürsoy’u o gece eÅŸi ve oÄŸulları yalnız bırakmadı.Â

Bilal döndü /images/100/0x0/55eb1266f018fbb8f8a932e1

Dr. Bilal, geçtiğimiz hafta yeni bir mekanda sahneye almaya başladı. Türk sanat müziğinin unutulmaz eserlerinin yanı sıra popüler şarkılara da repertuvarında yer veren şarkıcı, bundan böyle her cuma akşamı Fenerbahçe Altyapı Derneği’nin içindeki Keyifli’de olacak. Yaklaşık üç saat boyunca sahnede kalacak olan Dr. Bilal’i izlemek isteyenler (0216) 450 50 52 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilir.

İlhan’ın ruhu güzel
/images/100/0x0/55eb1266f018fbb8f8a932e3
Reklam kuşağında İlhan Mansız’a bol bol çalım atan Arjantinli manken Jimena, geçtiğimiz gün Akmerkez’de hayranlarıyla buluştu. Reklam filminde rol aldığı Evy Lady’nin Akmerkez’deki standında sevenleriyle fotoğraf çektiren mankene ilgi büyüktü.

17 yaşındaki kolej öğrencisi Jimena, başta kendi ülkesi olmak üzere Meksika, Yunanistan, İsrail ve Fransa gibi birçok ülkede mankenlik yapmış. Jimena, İlhan Mansız hakkında ise şunları söyledi: "Bir insanı ilk gördüğünde nasıl olduğuna karar verirsiniz ya, ben de İlhan’ı ilk gördüğümde anladım ne kadar iyi olduğunu. Çok temiz bir insan. İlhan’ın ruhu çok güzel."

Cem etek giydi/images/100/0x0/55eb1266f018fbb8f8a932e5

Espri Standartları Endüstrisi Kurumu Tiyatrosu’nun sahnelediği "Sen Olmasaydın" adlı tiyatro oyununda eşi Nurgül Yeşilçay’la oynayan Cem Özer, rol gereği kadın kılığına girip etek giydi. Uğur Uludağ’ın yazdığı ve Cem Özer’in yönettiği oyunda evli bir çift arasında yaşanan olaylar konu ediliyor. Nurgül Yeşilçay’ın da zaman zaman erkek kılığına girdiği oyunun ilk gösterimini izleyenler arasında tiyatrocu Füsun Demirel de vardı.
Yazarın Tüm Yazıları