Goşa zirvede

1.AYAK: Son iki yarışında güçlü rakipleri geride bırakan formunun zirvesindeki GOŞA’ nın uygun rakipleri yanında ideal pist ve mesafesinde koşuyu kazanmasını bekliyorum.

2.KOŞU: Son başarılı yarışı, gelişen formu ve usta jokeyi ile ANTHEMIS favorim. Son yarışında güçlü rakiplerden etkilenen BASKING ciddi rakip. İNCEEFE, BRE DOĞAN ve MAJÖR kum pistte bu grupta dikkate alınmalı.

3.AYAK: Son günlerde çok iyi bir form yakalayan ve kalitesine yakışan yarışlar sergileyen ODİNBEY’ den etkili bir yarış bekliyorum. Son yarışı, gelişen formu ve eküri avantajı ile TERTİP ciddi rakip. BABASALİM, SUAT, SERENAY ve BATISFER’ de kum pistte bu grupta söz sahibi safkanlar.

4.AYAK: Son çim yarışı ölçü olmayan KATICANO ideal pist ve mesafesinde iddialı. GÜRSUNA ve eküri avantajı olan YASOŞ bu grupta her zaman söz sahibi taylar.

5.AYAK: Son günlerde iyi bir form yakalayarak kalitesine yakışan yarışlar sergileyen BALIKHAN’ ın usta jokeyi ile ideal pist ve mesafesinde koşuyu kazanmasını bekliyorum. Son yarışı ölçü olmayan JANBERK ciddi rakip.

6.AYAK: Günün sürprize açık yarışında SOUND OF QUEEN, ARNAM, BÜRHAN, İLYADA, MITOS, HIGHNESS DAUGHTER ve PERLA çim pistte kısa mesafede birlikte düşünülmeli.
Yazarın Tüm Yazıları