Geleceğin ayak sesleri

Geçmişe bağlı konular yenileniyor, güncelleniyor. Bugünlerde yaptığımız planlar, projeler veya programlar, öngörülen bir geleceğin (olumlu ya da olumsuz kişisel haritalarımıza göre değişiyor!) ilk adımları olabilir.

Haberin Devamı

Özellikle günün ilk yarısı olmak üzere, genelde dikkatli hareket etmekte ve risk almamakta fayda var. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

Koç
Mental bakış açınız veya genel anlamda kaderiniz değişiyor. (İkisinden biri, ikisi de değil!) Bazı alternatifler geçmişle bağlantılı olarak kendini tekrar edebilir.

Boğa
Önceliklerinizi doğru oluşturmanız gerekiyor. Bazı olaylar sizi gerçekten ne istediğiniz konusunda zorlayabilir. Varmak istediğiniz yere ulaşma yolunda çok dikkatli adımlar atmalısınız. Yatırım yapmak, kredi işlerine girmek açısından uygun olmayan günlerdesiniz, dikkat!

İkizler
Kendi iyiliğinizi düşünerek hareket etmeniz gereken bir gün. Ancak bu esnada, yanlışlıkla veya dikkatsizce başkalarını belli konularda soğutmamaya veya devre dışı bırakmamaya dikkat etmelisiniz.

Haberin Devamı

Yengeç
Mümkün olduğu kadar uzak görüşlü olmaya ve fazlasını düşlemeye dikkat etmelisiniz. Eğer bazı kişiler size “yapamazsın ya da yapmamalısın” vb. türünde cümlelerle gelirse, siz, çıtayı daha da yükseltin.

Aslan
Otorite, ün, güç veya mevkii sahibi olma amaçlı hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. Şu an için daha fazlasına kalkışmamak ve tartışmamak en iyisi! Zira gerilimli ortamlar sizi huzursuz edebilir.

Başak
Mevcut durumunuz ve ilerleme amaçlı hedefleriniz ve gelecek planlarınız arasında uyumsuzluk söz konusu olabilir. Maddi açıdan sizi zorlayan şeyler de olabilir. Bu durumu kendinizi daha iyi tanımak için bir fırsat olarak kullanabilirsiniz.

Terazi
Evde bazı konularda çıkar çatışmaları yaşanabilir, ancak ortaya çıkabilecek veriler ya da bilgiler konunun çözümünde rol oynayabilir. Fakat, akıllı karar verebilecek kadar süreniz olduğundan emin olmanız gerekiyor.

Akrep
Belli bir ilişkiye bakış açınız değişebilir. Bu durum, lojistik değişiklikleri beraberinde getirebilir. Genel anlamda, risk almamanız gereken günlerdesiniz. Sağlığınıza, gergin ortamlarda bulunmamaya ve sakinliğinizi korumaya önem gösterin. Zorlayıcı etkiler devrede.

Yay
Verimli ya da işlevsel olmayan anlaşmalardan, ilişkilerden veya düzenlemelerden kurtulmanızı sağlayabilecek gelişmeler yaşanabilir. Fark edebilmek için, uzağa bakmak gerekiyor.

Haberin Devamı

Oğlak
Özel yaşamınızda tatminkâr gelişmeler yaşadığınız veya yaşayabileceğiniz günlerdesiniz. Bu nedenle, eğer kendinizden ya da yaşadıklarınızdan memnun değilseniz, o zaman somut bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Kova
Evinizle ilgili geliştirici eylem, plan ya da projeler özel yaşamınızı olumlu etkileyebilir ve herkes için en iyisi olabilir. Ancak, değişikliklerin bir sıraya konması gerekiyor. Yakın çevre ilişkileri (akrabalar, komşular vb.), seyahatler veya bilişim konularında zorluklar yaşanabilir.

Balık
Arkadaşlık ilişkilerinizin, iletişim ağınızın ve günlük rutin iş akışınızın ön planda olduğu bir gün. Bu başlıklar altında incelenebilecek konularda farklı anlayışların önemini kavrayabilirsiniz.

Yazarın Tüm Yazıları