Fotoğraflarım, ismim sahteydi bir yalan denizindeydim sanki

Satırlarını okuyunca, sevgisini anlayınca onun gerçek bir aşk yaşadığını sanıyorsunuz.

Haberin Devamı

Oysa kendini bambaşka biri olarak tanıtan, çirkin olduğunu düşündüğü için kamera karşısına çıkmayan ama sonuçta bir İnternet aşkı yaşayan genç bir kız bu...

Gerçekler ortaya çıkınca ‘senden iğreniyorum’ dedi

Sevgili Güzin Ablacığım, ben 26 yaşında, mutluluğu yakalayamamış yalnız bir kızım. Yıllardır bir türlü yakalayamadım mutluluğu tam buldum derken yeniden kaybediyorum ve kaybettikçe daha da batıyorum.
Aslında bu şansızlığım ben daha çocukken başladı. Annem vefat etti ve babam da başka biriyle evlendi. Hayatta sığınacak sıcak bir yerim olmadı.
Lisede okurken bu sıcaklığı ve samimiyeti bir erkek arkadaşta aradım. Ama onun da aslında benimle oynadığını fark ettim, dünyam yıkıldı. Üstelik de çok tutucu olan aileme kadar gitti bu haber.
Onlar da kendilerince bir çözüm bularak, beni hiç sevmediğim, hem kültürel olarak hem de pek çok yönden uygun olmadığım biriyle nişanladılar. Onlar için benim mutluğumun değeri yoktu, namuslarına leke sürülmedikten sonra...
Üniversite yıllarımda da çok zor dönemler geçirdim ablacığım. Hatta bir süre psikolojik destek almak zorunda kaldım. Ve bir gün alışveriş yaptığım bir dükkanın sahibine karşı bir şeyler hissettiğimi fark ettim.
Onun evli olduğunu öğrenince sevindim
Birçoklarının kullandığı arkadaşlık sitesinden ona ulaştım ama tamamen başka biri olarak tanıttım kendimi. Zengin, güzel, kültürlü ve eğlenceli... Aslında güzel değilim, zengin de sayılmam ama eğlenceliyim, zekiyim...
Neden erkekler görünüşe bu kadar önem veriyorlar abla? Ben istemez miydim bakanların gözlerini alamayacakları bir kız olmayı? Görünüş açısından benim ne suçum var?
Fotoğraflarım sahteydi, ismim sahte, yaşamım sahte... Daha sonra konuştuğum o kişinin evli olduğunu öğrendim, kendimce sevindim ve derin bir nefes aldım.
Yalnızdım ve yalnızlığımı paylaşacağım bir dert ortağı bulduğum için sevinmiştim. Ama sonraları bu olay arkadaşlıktan çıktı. Arkadaşlıktan çıktıkça kontrol edilemez bir hale geldi.
Tamamen yalan üzerine kurulmuş bir ilişki ama gerçek bir sevgi vardı ortada. Evet ablacığım, belki bunu söylemek çok kötü ama evli de olsa ben o adamı çok sevdim. Onun da beni sevdiğine eminim. Ama en kötüsü bana çok güvendi. Bense bir yalan denizindeydim.
Zaten ilginç ama ben bu işin sonunun olmayacağını biliyordum. Bir gün tüm yalanlarım ortaya çıkınca benden iğreneceğini de...
Her şey yalandı ama ona olan sevgim gerçekti
Onun için “benim diğer yarım mı” diye düşündüm pek çok zaman. İki insan aynı anda aynı şeyleri söyler mi? Biz söyledik çok kere. Onunla geçirdiğim her saniye benim için hayatımın en güzel anları oldu. Biz aslında her şeyimizi paylaştık.
Tabii sürekli benden İnternet’te kamera açmamı istiyordu ama ona da bir yalan bulmuştum ve oynuyordum.
Anlayacağın ben kendi yalanlarımla bir dünya kurdum ikimize. Ve bir türlü ona yalan söylediğimi açıklayamadım. Ta ki bir gün tartışırken beni hukuki yolla bulacağını söyleyene kadar.
Artık çaresizdim. Gerçekler ortaya çıkmalıydı. Çünkü ailem öğrenirse mahvolurdum. Sonuçta bir sürü şey yaşandı, hatta ailemin de durumdan haberi oldu. Ve kamerada da gözüktüm.
Belki hak ettim ama sevdiğim adamın kamera karşısındayken benden iğrendiğini söylemesi, çok ağır geldi bana.
Tamam fotoğraflarım, işim, hayatım hep yalandı da, ya gerisi? Sevgim, ona verdiğim değer, hepsi tamamen gerçekti.
Şimdi soracaklardır okurların, “Niye yazmış bunları?” diye. Az da olsa kendimi rahatlatmak ve ona söyleyemediğim saf sevgimi buradan dile getirmek istediğim için... Ve belki benim gibi davranacak genç kızlara engel olmak umuduyla yazdım.
Kızlar, sakın böyle bir şey denemeye kalkışmayın. Emin olun, cezası çok ağır oluyor. Benim düştüğüm duruma kimsenin düşmemesi umuduyla...
? Rumuz: Balın

Yazarın Tüm Yazıları