Fizyoterapistle gece gezmesi

Bennu Gerede, önceki akşam bir erkek arkadaşıyla görüntülenince panikledi. Arkadaşı yüzünü gizlerken, Gerede “Kendisi fizyoterapistim” dedi.

Haberin Devamı

Spor eğitmeni Cem Tekyaygil ile aşk yaşayan sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede, önceki gün biri erkek iki arkadaşıyla Nişantaşı’nda görüntülendi. Erkek arkadaşı, basın mensuplarını fark edince yüzünü gizleyerek Gerede’nin yanından uzaklaştı. Önce panikleyen, ardından gülmeye başlayan Gerede ise “Kendisi fizyoterapistim” diye açıklama yaptı ve yakında bulunan bir apartmana girdi.

Yaş günü kutlaması
Mert Davran, yeni yaşını önceki gece Sortie’de kutladı. Partide yakın arkadaşları Asena-Caner Erkin, Nihan Buruk ve Özge Ulusoy da Davran’ı yalnız bırakmadı. Gecede eğlence geç saatlere kadar devam etti.

Tüm Çaba çocuklar için
Çaba Derneği’nin gelenekselleşen kermes etkinliğinin beşincisi, Four Seasons Otel’de gerçekleşti. 90 markanın stant açtığı etkinlikte, ünlü isimler de satış yaptı. Kermesten elde edilen gelir, Florya Çocuk ve Gençlik
Merkezi’ne aktarılacak.

Haberin Devamı

June8jazz
DJ Cüneyt Kurt, Türkiye’de caz müziğin yaygınlaştırılmasını sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Atilla Şen’le Jazz Radyo’yu kuran Kurt, şimdi de Dr. Mustafa Efe’nin sahibi olduğu 89.6 Müjde FM’le işbirliği yaptı. 89.6 frekansı, artık “June8jazz” adıyla yayın yapacak ve günün her saati caz müziğin en güzel örneklerini dinleyicilerle buluşturacak.

Yazarın Tüm Yazıları