Evli olduğunu öğrenince şok yaşadım

İnternetten biriyle tanıştım. Bir yılın sonunda onunla çıkmaya karar verdim. Ancak sonra öğrendim ki evli ve bir kızı varmış.

Haberin Devamı

Sevgili Güzin Abla, her zaman yazılarını ilgiyle takip ediyorum. Ben internetten biriyle tanıştım. Bir yıl boyunca hiç yüz yüze görüşmesek de onu tanımaya çalıştım.
Bir yılın sonunda da kendisiyle çıkmaya karar verdim. Şu an o 29 yaşında ve bana bekâr olduğunu söylemişti. Ama ben evli olduğunu ve üç yaşında da bir kızı olduğunu öğrendim. Sonuçta o da itiraf etti.

Önce şok yaşadım, bu durumu kabullenemedim. Ama aşık olmuştum bir kere, bırakamadım.

Eşi kendisini aldatmış, bu yüzden ayrılacağını söyledi. Kabul ettim ama ilk mahkeme uzadı da uzadı... Ne yapmalıyım, lütfen yardım et...
Rumuz: Melek

Sevgili kızım, gerçekten bu internette yaşanan aşklar konusu beni bunalttı. Benim köşemi takip etmiş olsaydın, her hafta en az bir kez bu konunun gündeme geldiğini ve benim falcı gibi tüm olacakları, yaşanacakları sizlere anlatmaya çalıştığımı bilirdin.

Bu yüzden artık bu öyküleriniz beni hiç şaşırtmıyor. Bu genç adamın da pek çokları gibi, amacı eğlenmek, hoşça vakit geçirmek... Eminim eşi için söyledikleri büyük bir yalandır. Boşanacakları da yoktur. İstersen araştırabilirsin.

Ama bu onun hakkında hiç de iyi bir düşünce yaratmadı tabii ki… Sonuçta beni dinlersen, bırak şu aşık oldum, bırakamadım takıntılarını da, gerçekleri gör. Hiç görmediğin, karşılıklı oturup konuşmadığın birine nasıl oluyor da aşık oldum, bırakamam diyebiliyorsun.

Hem de evli olduğunu, sana göz göre göre yalan söylemiş olduğunu bile bile...…

Haberin Devamı

Kızım için yardıma ihtiyacım var

Güzin Hanım, benim 23 yaşında bir kızım var. Bu sene kızımla ilgili öğrendiklerim beni çok derinden yaraladı.

Kızım meğer 16 yaşındayken tecavüze uğramış ve bize hiçbir şey söyleyememiş. Adam ondan altı yaş büyükmüş. Üstelik onu tehdit ederek bu işi aylarca sürdürmüş. Evlenecekleri vaadinde de bulunmuş. Sonra da askere gitmiş. Ve bir şekilde kızımdan uzaklaşmış. Onu artık ne arayıp ne soruyormuş. Ben şimdi bu adam hakkında suç duyurusunda bulunabilir miyim? Olay 2006’da olmuş. Gecikmiş olur muyuz?
Rumuz: Yaralı anne

Sevgili okurum, her zamanki gibi kendi bilgilerim dahilinde olmayan konuları, bir bilene aktarırım. Bu konuyu da, tabii ki gazetemin değerli genç avukatlarından Eren Şener’e ilettim. Aldığım cevabı aynen yazıyorum.

“Feyza Hanım, tasvir ettiğiniz suç ile ilgili olarak dava zamanaşımı 15 yıldır. Eğer cinsel istismara uğrayan küçük (şu an reşit olan) şikayetçi olursa sonuç alınacağını düşünüyorum. Ancak üzerinden zaman geçmiş olması nedeniyle ispat konusu biraz sıkıntı olabilir. Beden üzerindeki etkilerini tespit etmek zor olacağından, varsa şahit bulmaları gerekmekte.…Av. Eren Şener”

Bu bilgilere ben de naçizane görüşümü eklemek istiyorum. Bir kadın ve doğum uzmanına gidip kızınızın muayene olmasında ve doktorun görüşünü almanızda yarar var. Resmi olarak bir devlet hastanesi doktoru olabilir. Hatta size belki bu konuda bir rapor da verebilir. 

Yazarın Tüm Yazıları