Esra Ceyhan’ın gecesi

Atv’deki "Esra Ceyhan’la A’dan Z’ye" programının sunucusu Esra Ceyhan, hamileliğinin yedinci ayını doldurması nedeniyle programa ara vereceğini açıkladı.

Haberin Devamı

Ceyhan bu geçici ayrılık öncesinde de özel bir gece düzenledi. Bugüne dek programında konuk ettiği sanatçı dostlarını önceki akşam Kanlıca’daki Peysage adlı restoranda bir araya toplayan sunucu, gece boyunca tüm davetlilerle yakından ilgilendi. Mekana sevgilisi İlhan Doğan’la gelen manken Şebnem Schaeffer’ın yanındaki koruma ile dikkat çektiği gecede, konuklar Mirkelam’ın kardeşi Sibel Mirkelam’ın şarkıları eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi. Kimi zaman Sibel Mirkelam’a Yıldız Tilbe de şarkılarıyla eşlik etti.
/images/100/0x0/55eb571df018fbb8f8baf869
Halka açık konser/images/100/0x0/55eb571df018fbb8f8baf86b

Ünlü Piyanist Anjelika Akbar, "Bir Yudum Su" albümünün İstanbul’daki halka açık ilk konserini İstanbul Teknik Üniversitesi Vakfı yararına önceki akşam İTÜ Maçka Kampüsü Mustafa Kemal Amfisi Konser Salonu’nda verdi. Elde edilen gelirin İTÜ’lü öğrencilere burs verme amacıyla kullanılacağı konserde Akbar, hem son albümünden, hem de daha onceki albumlerinden eserler seslendirdi.

Esra Ceyhan’ın gecesi

Haberin Devamı


Klarnetçi sevdası


Tariş-Tat Alkollü İçkiler A.Ş’nin başlattığı "Hüsn-ü Fasıl" konserler dizisi, önceki akşam sona erdi. Klarnetin usta ismi Hüsnü Şenlendirici, Ankara, Bursa, İzmir ve Eskişehir’den sonra İstanbullu müzikseverlere muhteşem bir konser verdi. Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen konserde Şenlendirici, ilk solo albümü Hüsn-ü Klarnet’ten, kendisine ait film müziklerini yorumladı. Bu arada adı usta müzisyenle aşk dedikodularına karışan manken Ece Gürsel de annesiyle birlikte konseri izlemeye gelenler arasındaydı...

Oyundan sonra hastaneye gidiyor/images/100/0x0/55eb571df018fbb8f8baf86f

Nokta Tiyatrosu bu sezon "Ekmek Arası Hayat" adlı yeni oyunuyla tiyatro izleyicisinin karşısına çıkıyor. Halen Antalya’da turnede olan oyun, önümüzdeki hafta İstanbul’da Profilo Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Bel fıtığı rahatsızlığı olduğu halde her gün sahnedeki yerini alan Abdullah Şahin, oyundan sonra tedavi olmak için hastaneye gidiyor. Abdullah Şahin’in yanı sıra İlhan Daner, Osman Cavcı, Fulden Akyürek, Esin Gündoğdu, Ahmet Ünal, Atilla Mete ve Muhlis Asan’ın rol aldığı oyu bir köfte arabasının Fatih Sultan Mehmet’in çadırına girmesiyle başlıyor.


/images/100/0x0/55eb571df018fbb8f8baf871

Podyumları özlemiş


Podyumlardan sahnelere transfer olan Ayşe Hatun Önal, uzun zamandır uzak kaldığı podyumları özledi. Önceki akşam Mango’nun Sait Halim Paşa Yalısı’ndaki defilesini izlemeye giden Önal, "Uzun süredir bu tür gecelere katılmıyordum. Podyumları gerçekten çok özledim. Arkadaşlarımı izlerken içten içe onların yanında olmak istedim" dedi. Önal, mankenliği bırakıp bırakmadığı sorusuna ise "Tam olarak bıraktım diyemem, ama albüm çalışması içinde olduğumdan beni podyumlarda uzun süre göremezsiniz diye düşünüyorum. Nisan ayı sonunda iddialı bir şekilde yeni albümle geliyorum" yanıtını verdi.

Dileyene elmas dileyene safir/images/100/0x0/55eb571df018fbb8f8baf873

Dünyaca ünlü İtalyan moda markası Versace’nin sınırlı sayıda ürettiği "DV One" saatleri büyük ilgi gördü. Özellikle Donatella Versace tarafından hazırlanan "DV One Roze", kadınların başlarını döndürmeye yetiyor. Toz pembe tonunda, seramik çerçeve ve bilezikten oluşan bu saatin pembe safir taş veya beyaz elmas olmak üzere iki farklı çeşidi var.




Esra Ceyhan’ın gecesi

Yeni rekolteler şişelendi

Kavaklıdere’nin Kalecik Karası 2003, Angora beyaz ve Lal 2005 şaraplarının yeni rekolteleri şişelendi. Bu şarapların özelliklerine gelince; Kalecik Karası 2003 ağızda zarif, kalıcı, gövdeli ve yıllanma potansiyeline sahip... Lal 2005 ise çilek, dut, zarif meyveler ve kompleks aromaları ile damakta hoş lezzetler bırakıyor. Angora 2005, canlı meyvemsi, dengeli aromatik özelliği ile şarapseverleri özledikleri tad ile buluşturuyor.

Yazarın Tüm Yazıları