Eski eşe konuşma yasağı

Gülbin Simitçioğlu, geçen ay konuk olarak katıldığı ve Türkiye’de kadına şiddet’in tartışıldığı TV programında, “Ben de eski eşimden şiddet gördüm” demişti.

Haberin Devamı

Bunun üzerine boşandığı eşi Haldun Peksayar da, Simitçioğlu aleyhine manevi tazminat davası açmıştı. Bununla kalmayan Haldun Peksayar, Simitçioğlu’nun kendisini aldattığını ve bu yüzden boşandıklarının iddia etmişti. Çıkan habererden rahatsız olan Gülbin Simitçioğlu, ünlülerin avukatı Gülgün Çavuşoğlu ile aracılığıyla dava ile ilgili konuşma ve basın yasağı almak üzere mahkemeye başvurmuş.

Grace Kelly koleksiyonu

Monaco Prensesi Grace Kelly anısına mücevher, saat ve kalemlerden oluşan Monaco Prensesi Koleksiyonu, Montblanc’ın Nişantaşı’ndaki mağazasında tanıtıldı. Grace Kelly ile özdeşleşen pembe gül konseptli tanıtımd,a pembe halılardan yürüyen davetlilere, pembe gül yapraklarıyla süslü özel bir menü sunuldu. Rotap Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Bal’ın ev sahipliği yaptığı tanıtıma, Montblanc Avrupa ve Afrika Direktörü Johic Elvir de katıldı.

Haberin Devamı

Hayellere yolculuk

Türk mücevher evi Gilan, birbirinden etkileyici tasarımlardan oluşan “Hayallere Yolculuk” adlı mücevher koleksiyonunu 5 gün sürecek olan sergi ile tanıtacak. Serginin açılış daveti bu gün İstinye Park-Gilan’da yapılacak.

Sürpriz kutlama

Ajda Pekkan, Twist için hazırladığı “Ajda Pekkan for Twist” koleksiyonu için geçen hafta sonu Suada’da bir konser verdi. Pekkan’ı dinlemeye gelenler arasında Uludağ ve Bodrum’daki Yazıcı Otelleri’nin sahibi Hayri Yazıcı’nın kızı Bahar Şer de vardı. Bahar Şer, eşi Ozan Şer’in organize ettiği sürpriz doğum günü ile yeni yaşını Pekkan’ın şarkıları eşliğinde kutladı.

Türkiye’ye özel koleksiyon

İsviçreli saat markası Ulysse Nardin’in, “Mavi Yolculuk” hikayesinden esinlenerek Türkiye’ye özel olarak ürettiği yeni koleksiyonu “Voyage Bleu”’nün tanıtımı, Bebek Poseidon’da yapıldı. Ulysse Nardin’in CEO’su Patrik Hoffmann’ın da katıldığı tanıtım Zeynep Özyılmazel’in caz performansıyla renklenirken, yat üreticisi Samim Baki de misafirlerle “mavi yolculuk” anılarını paylaştı.

Güneş enerjisi ile şarj

Hillside Beach Club, öncü ve yenilikçi hizmetleri ile şaşırtmaya devam ediyor. Kapılarını açtığı ilk günden bu yana soğuk havlu, gözlük camı silme ve e-kitap okuyucu servisleriyle dikkat çeken Hillside Beach Club, 2012 yazında da ödüllü solar şarj aletleri ile global trendlerin ilk uygulayıcısı olmayı sürdürüyor. Hillside Beach Club misafirleri, hem cep telefonlarını hem de tablet bilgisayarlarını artık gün ışığı alan her yerde şarj etme imkanına sahip olacak.

Haberin Devamı

Aydın’a yoğun istek

Her hafta salı geceleri Cahide’de yaptığı sahne şovu büyük ilgi gören Kuşum Aydın, yoğun istek üzerine bu hafta da sahnede olacak. Aydın gösterisine mekanın şov grubu da renk katacak.

Yazarın Tüm Yazıları