Eski eş yeni sevgili

Bennu Gerede, iki yıl önce evlenip geçen yıl boşandığı Cem Büyükhanlı ile önceki gün İstanbul Modern’deki sergiye katıldı.

Haberin Devamı

Bir dönem, Gerede’nin yakın arkadaşı Zeynep Tunuslu’nun Büyükhanlı ile flört haberleriyle gazete manşetlerini süsleyen ikili, serginin ardından Nişantaşı’nda görüntülendi.

400. yıl şerefine

İstanbul Modern Sanat Müzesi’nde, Türkiye ile Hollanda arasındaki diplomatik ilişkilerin 400. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen ‘La La La İnsan Adımları: Boijmans van Beuningen Müzesi Koleksiyonundan Bir Seçki’ ile müzenin fotoğraf koleksiyonundan oluşan ‘Dünden Sonra’ isimli sergiler, ziyarete açıldı. İstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı, serginin açılışında yaptığı konuşmanın ardından Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Jan Paul Dirkse’ye teşekkür plaketi verdi.

Otellere tam puan

ETS Tur tarafından düzenlenen 4. Otel Puan Ödülleri, Four Seasons Hotel’de yapılan törenle sahiplerini buldu. ETS Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy’un ev sahipliğinde yapılan törene, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın yanı sıra turizm sektörünün önde gelen isimleri katılırken, ENBE Orkestrası ile birlikte sahne alan Ajda Pekkan şarkılarıyla geceye renk kattı. Gecede, ‘Altın’, ‘Gümüş’ ve ‘Bronz’ kategorilerinde ödüller verildi.

Haberin Devamı

Haluk Akakçe’den canlı sergi

Sanatçı kişiliğinin yanı sıra farklı giyim tarzı ile de dikkatleri üzerine çeken Haluk Akakçe, ilginç bir sergiye imza attı. Galerist ve Haluk Akakçe’nin ev sahipliğinde Beyoğlu’ndaki İngiliz Başkonsolosluğu’nda düzenlenen davette, Akakçe, ‘Fındıkkıran Balesi’ müziği eşliğinde balerinlerle birlikte bir performans gerçekleştirdi. Akakçe’nin, “Burada eser bir resim ya da bir heykel değil, izleyicilerin kalplerinde kalan romantik bir histir” dediği sergisi, konuk Dj Jerome Sans’ın müzikleriyle devam etti.

Kadınlar için HALVET

Osm@n markası ve Osmanlı kültüründen etkilenerek oluşturduğu koleksiyonu ile adından söz ettiren Sedef Çalarkan, şimdi de H@LVET adını verdiği bir iç çamaşırı markası yarattı. Çalarkan, bu koleksiyonu Ten markası için hazırladı.

Hatırla

Ebru Döşekçi, ‘Hatırla’ adını verdiği üçüncü kişisel sergisi ile sanatseverlerle buluşuyor. 9 heykel çalışmasının yer aldığı sergi, 7 Mart’a kadar Nişantaşı Mim Kemal Öke Caddesi’ndeki Galeri Merkür’de gezilebilir.

Yazarın Tüm Yazıları