Eski aşkım rüyama girdi

Rüyamda, ayrıldığım sevgilimi gördüm. Arabada gidiyorduk. Arabayı o kullanıyordu, ben de arka koltukta oturmuş, arkasından ona sarılmıştım.

Haberin Devamı

Bana “Seni çok özledim, bir ara senden ayrılmaya mecbur kaldım ama sensiz olmuyor” dedi, çok sevindim.
Sonra arabadan inip üzerime gül yaprakları döktü. Çok şaşırdım.
Rumuz: İdil

YORUM: Rüyanız, ayrılmış olmanıza rağmen eski sevgilinizi hâlâ unutamadığınızın işareti.
Ayrılma nedeninizi bilemiyorum, ancak rüyanızdaki araba ve arka koltuk sembolleri, eski ilişkinizin kontrolünün birlikte olduğunuz dönemde ya da şu anki durumda partnerinizin elinde olduğunu düşündüğünüzü gösteriyor.
Rüyanız, bu ilişkiye özleminizin bilinçaltı yansıması gibi duruyor.
Ama bir de iyi haberim var; rüyanız eğer telepatik ise o da bugünlerde sizi düşünüyor olabilir...

Koç
Sinirlerinize hakim olmakta zorlanabilirsiniz. Sizden istenenleri dikkatle dinlemelisiniz. Size olumsuz yaklaşan ya da karşıt görüşlü kişilere değil, yardımcı olmaya çalışanlara odaklanarak ilerlemenizde fayda var.
 
Boğa
Mevcut durumunuzu garanti altına almak için yapabileceğiniz çok şey var. Yeni bir arayış da söz konusu olabilir. İletişim ağınızı genişleterek ya da seyahatler esnasında, sunabileceklerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Aşk hayatınız ön planda.
 
İkizler
Üzerinde çalıştığınız işleri bitirebileceğiniz günlerdesiniz. İş veya özel yaşamınızdaki bazı ilişkileriniz açısından hareketli ve değiştirici etkilerin ön planda olduğu bir dönem.

Haberin Devamı

Yengeç
Özlediğiniz ya da daha iyi tanımak istediğiniz bir kişiyle görüşme isteğinizi dile getirebilirsiniz. Arkadaş ya da meslektaşlarınızla bir araya gelmeniz, ilerlemenizi sağlayabilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Aslan
Durumunuzu gözden geçirmeniz, size maddi ya da manevi bedel ödetebilecek olayları daha dikkatle ele almanıza yardım edebilir. Uzlaşmak, (karşı tarafın da dahil olması durumunda) fark yaratmanızı sağlayabilir.

Başak
Size baskı yapan kişiler olabilir. Hayatınızı güzelleştirmek için çalışmanız gerekiyor. Yeni kişilerle tanışmanızı sağlayabilecek aktivitelere katılmanız, yaşam tarzınızda ufak tefek değişiklikler yapmanızı sağlayabilir.

Terazi
Daha fazla para kazanmanın yolları üzerine yoğunlaşmalısınız. Yeni iş başvuruları ya da müşteri portföyü geliştirme çabaları söz konusu olabilir. Sizi, mutlu olmanızı sağlayacak şeylerden uzaklaştırmaya çalışan kişilere izin vermeyin.

Haberin Devamı

Akrep
Maddi konular belirsizliklere neden olabilir. Ani bir hareket (kaynak sıkıntısına bağlı da olabilir) sizi zor durumda bırakabilir. Belli bir bütçeye bağlı kalmak stresi azaltabilir.

Yay
Sizi huzursuz eden ya da endişelendiren ilişkileri yeniden değerlendirmelisiniz. Size ağır gelen kişilerden kurtulmak isteyebileceğiniz günler. Bu konuda sizi etkileyen faktörleri doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Oğlak
İlerlemek için ne gerekiyorsa yapmalısınız. Karşı karşıya olduğunuz durumların kontrolünü ele geçirmeli ve sözlerinizin arkasında durmalısınız. Ortaya çıkan problemleri yenecek güçtesiniz. Fikirlerinizi dile getirmekten çekinmemelisiniz.

Kova
Sizden beklenenleri yerine getirmeniz, korkulanın olmasını engelleyecektir. Sorumluluk sahibi olmanız, size saygı duyulmasını sağlıyor. Yaşadığınız yerde yapılacak değişiklikler stresi azaltabilir. Doğru etki bırakabilecek güce sahipsiniz.

Haberin Devamı

Balık
Evle ilgili değişiklikler, maddi kazançları ve ev içi uyumlu ilişkileri beraberinde getirebilir. Duygusal açıdan doyurucu ilişkiler yaşayabileceğiniz bir gün.

Yazarın Tüm Yazıları