Erdoğan Gönül anısına

Antik A.Ş’nin 9 Aralık Cumartesi günü, Rahmi. M. Koç Müzesi’nde düzenleyeceği müzayedede, nadir bulunan, değerli klasik otomobiller satışa sunulacak.

Ülkemizde çağdaş anlamda müzayedeciliği başlatan ve 25 yıldır düzenli olarak müzayedeler gerçekleştiren tek kuruluş olan Antik A.Ş’nin sahibi Turgay Artam, bu müzayedenin ülkemizde bir ilk olduğunu belirtiyor. Özenle saklanmış, geçmiş yılların asaletini yansıtan onlarca değişik model otomobil, cumartesi günü saat 18.00’de Rahmi Koç Müzesi’nin Erdoğan Gönül salonunda satışa sunulacak. /images/100/0x0/55ea50f4f018fbb8f877e940

Antika otomobil meraklılarını heyecanlandıran arabalar arasında Jaguar, Bentley, MG, Citroen gibi gelenekselleşmiş Avrupa yapımı otomobillerin yanı sıra, Chevrolet, Corvette, Impala, Pontiac, Ford Mustang ve Oldsmobile Buick gibi Amerikan yapımları da yer alıyor. Müzayedeyi Antik A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Artam yönetecek. Müzayedede yer alacak otomobiller hakkında detaylı bilgiyi www.antikas.com internet adresinden bulabilirsiniz.

1954 Bentley R Type: Otomatik şanjman ve sağdan direksiyonu olan bu otomobil çok sesiz çalışan motoru ile tanınır. Açılış fiyatı: 112 bin YTL

1936 Chevrolet Phateon: Ayaktan marşlı, 3 ileri, bir geri vitesli otomobil, 1941 yılında çevrilmiş olan Hollywood prodüksiyonu "High Siera" isimli filmde kullanılmış. Açılış fiyatı: 65 bin 500 YTL

1964 Jaguar Mark II: Otomatik olan bu araç üretildiği yıllarda "Dünyanın en hızlı Sedan’ı" unvanına sahip olmuş. Açılış fiyatı: 56 bin YTL

1939 Chevrolet Master Deluxe: Ayaktan marş ile çalıştırılan aracın arka kapıları tersten açılıyor. Açılış fiyatı: 36 bin 500 YTL

1960 Cadillac De Ville: Birçok Hollywood filminde figüranlık yapmış bu efsanevi hatlara sahip aracın geçmişi 1949 yılına dayanmakta. Açılış fiyatı: 43 bin YTL.

1950 Mercedes 170 S: 1949 ile 1950 yılları arasında üretimde kalan bu modelin azami hızı 122 Km/saat. Açılış fiyatı: 40 bin YTL

1963 Renault Floride Convertible: 1958-68 yılları arasında üretilen araç Fransa’da "Caravelle", Kuzey Amerika ve diğer ülkelerde "Floride" olarak tanınır. Açılış fiyatı: 46 bin 700 YTL.

1951 Chevrolet Styline: 1951 yılında 14 değişik modelle üretilen Chevrolet, aynı zamanda 1950 yılında "Power Glide" adı altında otomatik vites seçeneğini sunan ilk üreticidir. Açılış fiyatı: 9 bin YTL

Turgay Artam’ın klasik arabalara tutkusuyla tanınan rahmetli Erdoğan Gönül anısına gerçekleştireceği müzayede 9 Aralık Cumartesi günü Rahmi Koç Müzesi’nde...

25. yıl kutlaması

Çocukluk çağı hastalıkları ve özellikle çocukluk çağı kan hastalıkları, lösemileri ve tümörleri konusunda hizmet vermeyi amaçlayan ve 1981’de 56 kişiden oluşan bir grup hayırsever tarafından Prof. Dr. Gündüz Gedikoğlu başkanlığında kurulan Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı, kuruluşunun 25’inci yılını 8 Aralık Cuma günü kutlayacak. Bu kutlama nedeniyle Dolmabahçe Sarayı’nın Medhal Salonu’nda bir konser verilecek. Konserde ünlü şarkıcı Özcan Deniz sahneye çıkacak. Bizim Lösemili Çocuklar Vakfı Sosyal Komite Başkanı Sevgi Gedikoğlu ve kızı Aslı Başar 8 Aralık’taki davetin eksiksiz olması için yoğun bir tempo içindeler.

Özgür bir gece

Olmeca Tekila’nın geçtiğimiz gece Wan-na’da düzenlediği "Golden Fever Parties Volume 1"da, DJ La Ona ve Violonist Rachel’in performansları geceye damgasını vurdu. Avrupa’nın en gözde kulüplerinde ve büyük organizasyonlarında sahne alan DJ La Ona, Olmeca Tekila’nın Istanbul Doors Group’la birlikte düzenlediği bu özel gecede, Violonist Rachel’le birlikte sergilediği canlı performansla davetlileri coşturdu ve onlara repertuvarından farklı müzikler dinletti.

Yıllar sonra Romalı Perihan

İstanbul eğlence hayatının ünlü kulübü Cahide-Varite’de, pazartesileri artık "Gazino Gecesi" düzenlenecek. Zeliha Sunal ve ekibinin, sunucusundan kantocusuna, türkücüsünden oryantaline muhteşem bir performans sergiledikleri programın bu akşamki konuk sanatçısı ise, 70’lerin büyük starı Romalı Perihan. Fellini filmlerinin tek Türk starı unvanına sahip Romalı Perihan yıllar sonra Cahide Gazinosu’nda assolist olarak programa çıkacak.

Bebek’te yeni bir mekan

Bebek, son iki yılda ardı ardına açılan restoran ve barlar sayesinde eğlence sektörünün vazgeçilmez adresi oldu. Aslı Saçar ile Özgür Ardahan’ın açtıkları Lulu’S Cafe-Bar ise kısa sürede Bebek’in popüler mekanları arasına girdi. Sabah 09.00’da kahvaltı servisiyle güne başlayan mekan, gün boyunca misafirlerine kafe olarak hizmet veriyor. Akşam iş çıkışlarında da günün yorgunluğunu atmak isteyenleri buluşturuyor. Akşam yemeği bitiminde ise bar halini alıyor.

Aradığınızı bulabilirsiniz

İstanbul Outlet Park, Beylikdüzü’nde açıldı. 56 metrekarelik kapalı alanıyla hizmet veren İstanbul Outlet Park, geniş otopark alanı, restoranları ve markada sonsuz seçenek olanaklarıyla müşterilerini alışveriş keyfine davet ediyor.

Golf turnuvası için hazır

Akdeniz’in ilk özel dizayn oteli Adam&Eve, Alzheimer hastalığının tanımlanmasının 100. yılı nedeniyle Alzheimer Derneği ve Alzheimer Vakfı’nın başlattığı "Alzheimer Hastalığı Farkındalık Kampanyası" çerçevesinde 14-17 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek 100. Yıl Golf Turnuvası’na ev sahipliği yapacak. Organizasyonunu National Golf Club’ın üstlendiği turnuvaya, Türkiye’deki ünlü golfçüler, hekim ve basın mensuplarından oluşan 100 kişilik seçkin bir davetli grubu katılacak. Ünlü işadamı Mustafa Koç da, turnuvaya katılacak isimler arasında.

Boyner konuşacak

Bu yıl İstanbul’un evsahipliğinde, 7-8 Aralık tarihlerinde The Ritz Carlton’da yapılacak olan ve moda dünyasının en prestijli konferansı olarak kabul edilen "6. Luxury Konferansı"na, Türk perakende sektöründen Cem Boyner konuşmacı olarak davet edildi. Konferansı düzenleyen Herald Tribune’ün efsanevi moda editörü Suzy Menkes tarafından bizzat davet edilen Boyner, 7 Aralık Perşembe günü, moda ve lüks endüstrisinin dünyadaki ve Türkiye’deki yerini katılımcılarla paylaşacak.

Akrep sahnede

Akrep Nalan, her salı gecesi Şişli’deki Elit Restoran’da çıkacak. Yarın gece ilk olarak sahne alacak olan Akrep Nalan, unutulmaz aşk şarkılarıyla konuklarına eğlenceli saatler yaşatacağını söylüyor. Elit’te cumartesi geceleri ise Neco sahneye çıkmaya devam ediyor.

Çırağan’da davet

Çırağan Sarayı önceki gece Sürmen Ailesi’nin verdiği davete evsahipliği yaptı. İşadamı Suat Sürmen ve eşi Seval Sürmen çifti, 250 misafirini ağırladı. Seval-Suat Sürmen’in daveti Çırağan Sarayı’nın Bellini salonunda yapıldı. Suat-Seval Sürmen çiftinin kızları Selin Çebi’nin üç aylık hamile olması daveti daha da renklendirdi. Davetliler arasında Hindistan gezisinden dönen Ender Mermerci de kırmızı renkli kıyafetiyle oldukça şıktı.

Dj Suat Ateşdağlı çaldığı parçalarla davetlilere eğlenceli anlar yaşattı. Geceye katılanlar arasında Tansa-Can Ekşioğlu, Deniz Şahenk, Aslıgül Atasagun, sevgilisi Adnan Çebi, Dilek Ertek, Gülbin-Erkan Simitçioğlu, Aysun Kibar, Esin Demirören, Belma Simavi, Emine-Tuncay Özilhan, Müge-Ercan Canmutlu, Ayla Dümer, Roksi-İzzet Garih gibi iş ve sosyal hayatın tanınmış isimleri vardı.
Yazarın Tüm Yazıları