English Man in İstanbul

Sting’in, 5 Enstrümanlı “Back To Bass” turnesinin İstanbul konseri önceki gün Ataköy Atletizm Arena’da yapıldı. BKM-GNL organizasyonuyla yapılan konseri aralarında iş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin de olduğu yaklaşık 15 bin Sting hayranı izledi.

Haberin Devamı

Dünya turnesi kapsamındaki konserin açılışını “If I Ever Lose My Faith in You” ile yapan Sting şarkının ardından seyirciyi, Türkçe “teşekkürler, merhaba” diyerek selamladı. Konser, “Every Little Things She Does Is”, “Magic”, “Englisman in New York, Seven Days, “DemolUtion Man, “I Hung My Head” ile devam ederken, “Desert Rose”da klarnetiyle Serkan Çağrı darbukasıyla Gurur Nar da Sting’e eşlik etti.

Çok mutlu

Saçlarını sarıya boyatan İzel, “Yeni saçımla ilk kez dışarı çıkarıyorum. Saçlarımı mutsuzluktan değiştirmedim. Hatta tam tersi çok mutluyum” dedi.

Ünlüler korosu

Aralarında Nilüfer , İzel, Levent Yüksel, Demet Akbağ, Pamela, Halit Ergenç, Fettah Can, Ayşe Özyılmazel, Murat Dalkılıç’ın da olduğu ünlü isimler Sting’in şarkılarına eşlik etti.

Maskeleri düştü

Haberin Devamı

Sting’i izleyenler arasında Önder Fırat’ın kızı İdil Fırat da vardı. Fırat, W Otel’de düzenlenen Cadılar Bayramı’n-da yüzünde maskesiyle samimi görüntüler sergilediği erkek arkadaşıyla konsere el ele gelen geldi.

Pijama partisi

Düzenlediği konsept partilerle adından söz ettiren The Game for Big Kids, geçen hafta sonu Pijama Partisi’ne imza attı. Point Otel’in Genel Koordinatörü Gökhan Özbek ve Genel Müdürü Cihan Yılmaz’ın evsahipliği yaptığı “Pijamanı Kap Gel!” adlı partiye, ‘uyandıkları gibi gelen’ herkes yataklarda hatıra fotoğrafları çektirdi. La Senza’nın sponsorluğunda yapılan etkinlik, yastık savaşları, müzik ve dansla sürdü.

İstanbul’a paha biçilemez

MasterCard, New York, Toronto, Londra, Paris ve Moskova’dan sonra, “Paha Biçilemez Şehirler” Projesi’ni, “Paha Biçilemez İstanbul” adıyla İstanbul’da hayata geçirdi. Bu proje kapsamındaki ilk etkinlik, önceki akşam Sakıp Sabancı Müzesi’nde yapıldı. İş ve sanat dünyasından ünlü isimler, rehberler eşliğinde “Monet’nin Bahçesi” sergisini gezerek bilgi aldı.

Türkçe pop gecesi

Maslak’taki Sheraton Otel’in içinde hizmet veren Valentingeleneksel çarşamba partilerine bir yenisini daha ekleniyor. İstanbul gecelerinin en popüler DJlerinden Serhan Sokulgan, Türkçe Pop şarkılar eşliğinde performans sergileyeceği gece, Gogo boylar, direk dansları, dragqueen şovları ile renklenecek.

Haberin Devamı

Oyun Name’yi imzaladı

İşadamı Erol Tezman’ın, yıllardır tiyatroyla ilgilenen eşi Tilda Tezman, izlenimlerini yazdığı ‘Oyun Name’ adlı kitabı çıktı. Doğan Yayınları’ndan çıkardığı kitabın tanıtımı için önceki gün TÜYAP’taki Kitap Fuarı’nda imza günü düzenleyen Tezman’ı ziyaret edenler arasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da vardı. Erol Tezman, “Tilda 40 yıldır tiyatronun içinde, birçok önemli tiyatro oyununda sanat yönetmenliği yaptı” dedi.

Çarşamba eğlencesi

Mübariz Mansimov’un sahibi olduğu Levent’teki Edition Otel’in içinde hizmet veren Billionaire Club İstanbul, her çarşamba eğlenceli gecelere imza atıyor. “Fabulous Wednesday” adıyla düzenlenen etkinlikte bu akşam, ünlü Dj Doğuş Çabakçor performans sergileyecek.

Haberin Devamı

Hannibal aramızda

Sinema tarihinde ‘Kült’ seviyesine çıkmış filmleri tekrar izlemenin keyfini yaşatmak amacıyla hayata geçirilen “Jameson Cult Film Club”ta önceki gece, “Kuzuların Sessizliği” filmi vardı. Bir film platosu haline getirilen garajistanbul’da gerçekleşen etkinliğe katılanlar, FBI polisleri tarafından karşılandı, demir parmaklıklı kapılardan geçirilerek içeriye alındı. Gerilim, müzik ve eğlencenin bir arada yaşandığı partinin ev sahipliğini oyuncu Buğra Gülsoy yaptı. Partiye, Tuba Ünsal-Mirgün Cabas, Mehmet Turgut, Başak Sayan, Daniel Stork, Esra Üstünkaya’nın da aralarında olduğu iş ve sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı. Hannibal Lecter’ın, polisleri yaralayıp kafesten kaçtığı sahnenin canlandırıldığı gece, DJ Tarık Koray’ın sevilen müzikleri eşliğinde dans ve eğlence ile devam etti.

Yazarın Tüm Yazıları