Düğün mayısta

Sennur Çiftçi-Ali Dinçkök çiftinin kızları Alize, bir yıldır beraber olduğu Cenk Eyüboğlu ile iki ay önce nişanlanmıştı.

Özel Eyüboğlu Kolejleri’nin sahibi Cenk Bey’in ailesine ait Kanlıca’daki yalıda gerçekleşen törene, genç çiftin aile ve yakın dostlarından oluşan bir davetli topluluğu katılmıştı. Rüstem Eyüboğlu’nun küçük oğlu Cenk Eyüboğlu ile Alize Dinçkök, düğün tarihini de zaman kaybetmeden belirledi. Çift 2007 yılının mayıs ayında nikah masasına oturacak. 15 Mayıs gecesi Swissotel’de düzenlenecek törenin, önümüzdeki yılın en görkemli düğünlerinden biri olması bekleniyor.

Eşinin mücevherlerini sevgilisi için bozdurdu

Banker Kastelli adıyla tanınan Cevher Özden, zaman zaman çapkınlık haberleriyle basına yansıyor. Mukadder Hanım ile 46 yıllık evliliği olan Özden, geçtiğimiz yıllarda Nurgül Kaya aşkı ile gündemin ilk sırasına oturmuştu. Şimdilerde ise onun İlke Kalaycıoğlu adlı bir genç kızla gizli gizli görüştüğü iddia ediliyor. Söylenenlere göre bu ilişki iki yıl önce başladı ve ikili sık sık Tarabya’daki Kıyı restoranda baş başa yemek yerken görülüyor. Nişantaşı Beymen’den sevgilisine alışveriş yaparken de rastlanan Özden’in, eşine ait mücevherleri satıp paralarını sevgilisi için harcadığı da iddialar arasında...

Yarışlar sürüyor

Bodrum birbiri ardına düzenlenen yelken yarışlarına ev sahipliği yapıyor. İlki geçtiğimiz hafta Bodrum’da düzenlenen "Uluslararası Kadınlar Kupası"nda birinciliği Kahve Dünyası sponsorluğunda yarışan Women of Kahve Dünyası kazandı. Şah-mat teknesiyle yarışa katılan, Mihri Ereş, Selma Uca, Gül Aybers, Aylin Suntay, Sema Suntay, Eda Tozer ve Ece Ermeç’ten oluşan ekip, böylece ilk kupanın sahibi oldu. Bu yıl 18’incisi gerçekleştirilen Bodrum Kupası Kartell ise, Kyra Şarapları ve Mudo ana sponsorluğunda geçtiğimiz cuma günü başladı. Yarışlar, yarın Kisebükü, Turgutreis etabı ile tamamlanacak.

Eski otelinden transfer yaptı

Ali Güreli, Kiska İnşaat’ın ve The Marmara Otelleri’nin sahibi Oğuz-Münevver Gürsel çiftinin kızları Bike ile evliydi. Bu evlilik süresince de The Marmara Otelleri’nde yöneticilik yaptı. Bike Hanım’dan boşandıktan sonra bu görevini bırakan Güreli, çok geçmeden Nişantaşı’nda Sofa Otel’i açtı. Sofa’nın bünyesinde bulunan Tuus Restaurant da kısa sürede sosyetik simalar tarafından sık sık ziyaret edilen mekanlar arasına girdi.

İşleri yolunda giden Ali Bey, geçtiğimiz günlerde de sürpriz bir transfer yaptı ve Bodrum The Marmara Otel’den Serra Arıkök’ü kendi kodrosuna aldı. Yönetim kadrosuna alınan Arıkök, hemen bazı yenilikler için kolları sıvadı. Odalar konukların günlük yaşamını kolaylaştırmak amacıyla teknolojik olanaklar sağlayacak biçimde yeniden düzenlendi. Önümüzdeki ay da toplam 1200 metrekareye yayılmış çeşitli büyüklüklerdeki toplantı salonları hizmete girecek.

Babasından ders alıyor

Geçtiğimiz gün Akmerkez’deki Home Store’a uğradım. Patron Levent Penso, oğlu Serim’le birlikte işleri kontrol ediyordu. Geçtiğimiz yıl gittiği gece kulübünde bir kaza sonucu ayağından vurulan Serim Penso, babasının söylediklerini dikkatle dinliyordu. İzmir ve Ankara’da açtıkları mağazalar ile Home Store zincirini Türkiye geneline yayma yolunda ciddi adımlar atan Levent Bey, işleri yavaş yavaş oğluna devretmeye hazırlanıyormuş.

Kalıcı zayıflık vaat ediyorlar

Sağlıklı yaşam sektöründe bağımsız yayıncılık yapan Deniz Berdan, bu alanda 12 yıldır edindiği tecrübeyi artık Diyet Formula’da değerlendirecek. Sağlıklı beslenme merkezi Diyet Formula’da amaç, danışanları kişisel beslenme programları doğrultusunda bilgiyle donatarak, yıllarca devam edebilecekleri kalıcı zayıflama sağlamak. Deneyimli diyetislerin hizmet vereceği, Türkiye’de çok fazla bilinmeyen sürpriz uygulamalar sunacak olan merkez, 1 Kasım’dan itibaren Ebulula Cad. Yıldırım Oğuz Göker Sok. Charlton 17 Blok No:12 Etiler adresinde hizmet verecek.
Yazarın Tüm Yazıları