Düğün gelecek yıla

Eşi Aslı Gökçer’den geçtiğimiz yıllarda sürpriz bir kararla boşanan Zeki Zorlu, ayrılık sonrası Demet adlı güzelle flört etmeye başlamıştı.

O beraberlik hálá devam ediyor, çiftin mutluluğu her hallerinden belli oluyor. Yaz aylarında Bodrum-Türkbükü’nde bir butik açan Demet Hanım ile sevgilisi Zeki Zorlu’ya son olarak CNR’da rastladım. Milyoner Fuarı’nı geziyorlardı. Yakın çevreler, Zeki Bey’in Demet Hanım’a evlenme teklif ettiğini, çiftin önümüzdeki yıl düğün yapmaya karar verdiğini fısıldadı kulağıma... Hayırlısı olsun diyelim...

Annesinden devraldı

F&F adlı halkla ilişkiler şirketinin sahibi Feza Fırat, işleri kızı Başak Oral’a bırakmaya hazırlanıyor. Sektörün duayenlerinden olan Feza Hanım, artık yorulduğunu, kızının da kendisinin yerini alabilecek tecrübeyi kazandığını söylüyor. Annesinin yüzünü kara çıkarmayan Başak Hanım, ilk olarak Prof. Dr. Engin M. Gözükara’nın 10’uncu kişisel resim sergisinin açılışına imza attı. Gözükara’nın resim sergisinde sanatsever Raffi Artık’la bir araya gelen Başak Hanım, sektörün ekonomik krizden etkilendiğini belirtti.

Boğaz manzaralı SPA keyfi

İstanbul yeni bir SPA ve Sağlık Kulübü’ne kavuştu. 15 Ekim’de Ceylan InterContinental İstanbul’da hizmete giren SPA InterContinental İstanbul, yoğun kent yaşamından bunalanların yenilenme adresi olmaya aday... Mekan, incelikle tasarlanmış detayları ve ’kusursuz hizmet’ anlayışının yanı sıra Boğaz’a nazır konumu ile de konuklarına hayallerinin ötesinde bir deneyimin kapılarını aralıyor.

Niego farkı

"Doğrudan Pazarlama Ödülleri" sahiplerini buldu. Doğrudan Pazarlama İletişimcileri Derneği’nin Borusan Otomotiv İstinye’de geçtiğimiz hafta düzenlediği törende J&B’nin "Start A Party" konseptiyle Kapadokya’da gerçekleştirdiği etkinlik birinci seçildi. Proje Üretme Müdürü Nisso Niego’nun Londra’daki dostları sayesinde etkinliğe Boy George’u da getirmesinin, bu ödülün kazanılmasında etkin olduğu konuşuluyor.

Süpürgeyi Yunanistan’dan aldı

Serra Cerrahoğlu, geçtiğimiz hafta Hotel Les Ottomans’da düzenlenen cadılar bayramı gecesine süpürgesine binmiş cadı kılığında katıldı. Serra Hanım süpürgesini Yunanistan seyahati sırasında almış.

Jean üstü smokin

Murat Dedeman, geçtiğimiz hafta katıldığı davette ilginç kıyafet seçimiyle dikkat çekti. Murat Bey, siyah renkli jean pantolonunun üzerine giydiği smokin ceketi, gömleği ve beline bağladığı kuşağıyla, klasik ile sporu buluşturan bir tarz denemişti.

City’s’de sergi

Toprak Sanat Galerisi bundan böyle Nişantaşı’daki City’s alışveriş merkezinde hizmet verecek. Mekanın 5’inci katında bulunan yeni yerine taşınan galeri, yeni mekanda ilk olarak ressam Güzhan Müstecaplıoğlu’nun sergisine ev sahipliği yapacak. Yarın açılacak olan sergi, her gün 11.00-22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Yağmur ormanında verilen resepsiyon

Kosta Rika’nın bağımsızlık günü, The Ritz Carlton İstanbul Oteli’nde düzenlenen özel bir resepsiyonla kutlandı. Kosta Rika Fahri Konsolosu Serhan Süzer tarafından verilen resepsiyondaki en etkileyici detay, balo salonunun bu özel gece için yeni baştan dekore edilerek yağmur ormanına dönüştürülmesiydi. Kosta Rika’nın muhteşem doğal güzelliklerinin bu şekilde yansıtılmaya çalışıldığı gece, Serhan Süzer’in ülkeyi tanıtan sunumu ile başladı. Ardından kahvenin tarihinin anlatıldığı Coffe Britt Show gösterisi yapıldı. Latin müzik orkestrasının konseriyle renklenen resepsiyona katılanlar, çalan müzikler eşliğinde geç saatlere kadar dans etti.
Yazarın Tüm Yazıları