Dört ayaklı dostlarımız İçİn kampanya başlattık

Merhaba Feyza Hanım; sevgili dört ayaklı dostlarımız için yeni bir imza kampanyası başlatıldı.

Haberin Devamı

Bu kampanya diğerlerinden çok farklı. Tek amacı hayvanları korumak ve onlara sahip çıkmak. Bu imza kampanyası tamamen ücretsizdir. Sizin de özel katkılarınız ve yazılarınızdaki desteğinizle sevimli dostlarımızı unutmayacağınızı biliyoruz. Katılımınız için şimdiden teşekkür ederiz. Kampanyanın web sitesi http://www.bayvet.net
HAYVAN DOSTU TOLGA BAŞARAN

Merhaba ben Boncuk, bu da benim hikayem

 1,5 yıl önce annem ve kardeşlerimle, ben minicik gözlerimi dünyaya daha yeni açmışken, parkta oynuyorduk, birden ne olduğunu anlayamadım; annem kardeşlerimle hemen ortadan kayboldu, bense öylece kalakalmıştım. Bir baktım başımda iki tane çocuk!!! Ne olduysa bundan sonra oldu işte.

Ellerinde taşlarla ayaklarımı ezdiler; o an annem ağacın arkasında acı ile beni izliyordu, benim için bir şey de yapamıyordu.  Canım çok acıdı, arka patilerimi hissedemiyordum, ne olmuştu ki onlara? O sırada uzaktan bu olayları gören iki abla gelip beni kurtardılar ve bir eve götürdüler. Mama verdiler, su verdiler, acıyarak baktılar sonra da veteriner ağabeye götürdüler.

1,5 yıl beni bahçede kaybolmamam için bağlayıp beslediler. Aksilikler bu kadarla da kalmadı ben büyüdüm, geliştim, genç kız oldum nasıl olduysa hamile kalmışım, doğuramadım karnımda öldü bebeklerim, veterinere gittik ama para yok diye ameliyat etmediler beni. Neredeyse zehirleniyordum ki  iki yardımsever abla yetişti imdadıma  beni kendi veterinerlerine götürüp ameliyat ettirdiler ve kısırlaştım. Sonra eski yuvama (Beykoz’daki bahçeye) geri döndüm. Acılarım bu kadarla da bitmedi; iki  ay sonra yaşadığım yerdeki beraber büyüdüğüm minnoş ve yavruları, Karabaş , Çomar ve diğer kedi köpek toplam 9 arkadaşım zehirlenip öldürüldü.

Ben kulübemde olduğum için yaşıyorum halen. Bana bakan aile çok etkilendi, korktu, fakat evin erkeği beni eve istemedi beni sahiplendirmek için kollar sıvandı,  Nihal annem aldı beni. Bana bir şans vermek istedi ve beni arka 2 patimden ameliyat ettiler. Şu an tedavim devam ediyor, bir alet taktılar ayağıma umutla düzelmeyi, benimle büyüyen ve zehirlenerek ölen minnoş arkadaşım gibi ağaca çıkıp koşmayı istiyorum. İşte benim hikayem budur. BONCUK
NİHAL ÖZTÜRK KAYA

Haberin Devamı

Nişanlım para karşılığında kendinden büyük hanımlarla beraber oluyor

Haberin Devamı

Merhaba  Güzin Abla, ben Urfa’nın bir ilçesinden yazıyorum size. Benim bir sorum olacak; nişanlım 24 yaşında, oldukça yakışıklı bir genç. Ve şu sıralar  çalışmadığı için kendinden büyük hanımlarla para karşılığında beraber oluyor. Bana bunun doğal olduğunu, hem doğal ihtiyacını karşıladığını hem de para kazandığını söylüyor. Ama ben de nişanlımın başkalarıyla olmasını istemiyorum. Nişanlı bir erkeğin böyle davranması sizce normal mi?  Bu arada bana “Benimle yatarsan başkalarına gitmem” diyor. Sizce ne yapmam gerek onu çok seviyorum ama bu duruma da engel olamıyorum.

Acaba bu alışkanlığını evlendikten sonra da sürdürür mü? İş bulamıyorum bahanesi ile yine aynı şekilde davranır mı? Bana bir yol gösterin lütfen.
RUMUZ: HAZİN SON

Haberin Devamı

Sevgili kızım, insan hangi yaşta olursa olsun, her gün yeni bir şey öğrenip, hayretler içinde kalıyor.  Ben bu tür olayların daha çok Batı ülkelerinde yaşandığını sanıyordum. Ben de tabii ki bazen zengin, orta yaşlı bekar hanımların çevrelerinde bir genç erkek bulundurup ona baktıklarını duyuyorum. Ama böyle tele kızlar gibi bu işi profesyonelliğe döktüklerini, ondan ona dolaşıp para karşılığı cinsel ilişki yaşadıklarını bilmiyordum; cahilliğime ver.

Bu durumdaki bir genç adamın, bir yandan da sana bir tür şantaj yapıp, seni beraberliğe zorlaması da hiç hoşuma gitmedi. Onun seninle evlendikten sonra da, iş bulamama bahanesiyle, bu yaşamı sürdüreceğini düşünüyorum.  Yoksa insan ne yapıp yapar, işsiz kalsa bile kendini bu kadar alçaltıcı bir kazanç yolu seçmez.  Sen onu nasıl seviyorsun anlayabilmiş değilim kızım. Sevgi bu kadar zayıf bir duygu olmasa gerek. Senin adına üzgünüm.

Yazarın Tüm Yazıları