Destekçi etkiler

Bugünlerde oluşan şeyler her neyse, aniden ortaya çıkmış olabilir veya birkaç haftadır sinyallerini hissetmiş olabiliriz.

Haberin Devamı

Gezegenlerin bu desteğini en iyi şekilde kullanmak için daha etkili, yaratıcı, yapıcı yollar bulmalıyız ve sağlıksız kısımlara yönelmek yerine olumlu taraflarına yoğunlaşmalıyız.
Hepinize keyifli günler...

Günlük Burç Yorumları

KOÇ
Sosyal açıdan hareketli bir gün. Daha önce ziyaret etmediğiniz yerlere ziyaret gerçekleştirmeniz yeni fırsatların yolunu açabilir. Uzlaşmacı olmalı ama başkalarının açıklarını kapatmak için uğraşmamalısınız. Romantizm hayatınızı güzelleştirebilir.

BOĞA
Bazı konuların kontrolünü ele almanız gerekiyor olabilir. Müdahale etmemeniz durumunda karışabilecek durumlar söz konusu olabilir. Cesaretiniz, adanmışlığınız ve pratikliğiniz teklif ve önerilerinizle diğerlerini ikna etmenizi sağlayabilir.

İKİZLER
Diğerlerinin sizden istek ve beklentileri ortaya çıkabilir. Direkt sorular sormalı ve şüphe uyandırmamak için sempatik görünmeye özen göstermelisiniz. İnsanlarla kurduğunuz iyi ilişkilere bağlı olumlu değişiklikler yolda.

YENGEÇ
Sizi ilgilendirmeyen konularda belli değişiklikler yapmak veya işin içine girmek için baskı altında hissediyor olabilirsiniz. Kendi hedeflerinizi ve yapabileceklerinizi net şekilde ortaya koyarak karşı tarafa ne kadar disiplinli olabileceğinizi gösterebilirsiniz. Rollerin değişmesini sağlamak hoşunuza gidecek.

ASLAN
Yaşam tarzınızda veya muhatap olduğunuz kişilerle ilişkilerinizde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi ve bilginizi günün ekonomik koşullarına uygun şekilde geliştirebilirsiniz.

BAŞAK
Sizde hayal kırıklığı yaratacak olsa bile, özel hayatınıza ilişkin konumunuz hakkında dürüst olmalısınız. Nereden geldiğinizi hatırlamadan ilerlemeniz çok mümkün olmayacaktır. Daha açık ve dürüst olmalısınız.

TERAZİ
Ufak şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermemeli, hayatı biraz daha hafife almalısınız. Aşırı tepkiler vermeye veya size karışabilecek kişileri üzerinize çekmeye açık olduğunuz bir gün. Huzur ortamını sağlamak ve sakinliği korumak için ne gerekiyorsa yapmalısınız.

AKREP
Her tecrübeden öğreneceğimiz şeyler var ama kazananız belli olmayacak durumlardan kaçınmak lazım. Başarmak için uğraştığınız şeyleri korumalı ve risk almaktan kaçınmalısınız. Bilgi toplamanız ve buna göre hareket etmeniz gerekiyor. Finansal durumunuzu da gözden geçirmenizde fayda var.

YAY
Önerilerde bulunabilirsiniz, ama sizden faydalanmaya çalışan kişilere izin vermemelisiniz. Başarınızı garantileyen belli konularda yardım almaktan kaçınmayın. Dahice fikirleriniz kazanımlarınızı artıracak. Daha iyi yaşam koşulları için yapılacak düzenlemeler ruhunuzu da besleyebilir.

OĞLAK
Gelecek planlarınıza daha fazla zaman ayırmalısınız. Belli anlaşmaların hatlarını ortaya çıkartmalı ya da askıda kalmış konuların üzerinden geçmelisiniz. İstikrarsız ilişkilerin yeniden değerlendirilmesinde fayda var. Sezgileriniz size yol gösterecektir.

KOVA

Bir değişiklik mevcut durumunuzu farklı bir açıdan görmenizi sağlayabilir. Toplayacağınız bilgiler maddi durumunuzu, sevdiğiniz bir kişiyle ilişkinizi veya kişisel anlaşmalarınızı ilgilendiren değişiklikler yapmanızı kolaylaştırabilir.

BALIK
Planlarınızı geliştirmeli, takip etmelisiniz. Evinizde hayatınızı kolaylaştıracak değişiklikler yapmalısınız. Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Yatırımlar, anlaşmalar veya tahsil edilecek borçlar kanalıyla maddi bir kazanç söz konusu olabilir.

Yazarın Tüm Yazıları