Damat aşık

2006’da karşılıklı açılan boşanma davası sonucu Nisan 2008’de eşinden boşanan Süleyman Orakçıoğlu, uzun dönemdir özel hayatından çok iş hayatındaki başarılarıyla ön planda.

Haberin Devamı

Damat-Tween markasının yaratıcısı Orakçıoğlu’na önceki akşam Ortaköy’de rastladım. Orakçıoğlu’nun yanında bir süredir beraber olduğu spiker Ahu Tanrıkulu vardı. Sevgilisiyle mekandan ele ele çıkan Orakçıoğlu, ayaküstü sohbetimizde, Ahu Hanım’la uyumlu ve mutlu bir beraberlik yaşadığını ifade etti. Ortaköy Zuma’da keyifli bir gece geçirerek yoğun geçen haftanın stresini atmak istediğini belirten Orakçıoğlu, Ahu Tanrıkulu ile bir sürpriz yapıp evlenirse şaşmam...

Esra’yı unutturan güzel

Esra Gürsoy, uğruna 11 yıllık eşi Sinan Gürsoy’dan boşandığı Levent Aydan’dan geçtiğimiz ay ayrılmıştı. Ayrılık sonrası sevgililer Bodrum’a gidip baş başa kalmışlar ve üç gün boyunca ilişkilerini yeniden gözden geçirmişlerdi. Bodrum dönüşü Esra Hanım ve Levent Aydan, ilişkilerinin yürümeyeceğine karar verip ayrıldı. Levent Aydan, önceki gece Beyoğlu’nda yeni kız arkadaşıyla Asmalımescit’teydi. Aydan ve kız arkadaşı İstiklal Caddesi’nde el ele objektiflere yansıdı.

10 yılı doldurdu

Haberin Devamı

Abdullah Burnaz, geçtiğimiz hafta kurucusu olduğu KA Mimarlık’ın 10. yıldönümü şerefine, Blackk’te özel bir davet verdi. Davete Ralf Tezman, Süleyman Sazak, Metin Sözer, İlhan Gülay gibi ünlü isimler de katıldı. Burnaz Ortaköy’deki Blackk’in dekorasyonuna da imza atmıştı.

Özyeğin Bebek’te

Geçtiğimiz gün Bebek Koru Kahve’de arkadaşlarıyla buluşan Edvina Özyeğin için mekanda mini bir doğum günü kutlaması yapıldı. Doğum günü geçtiğimiz hafta olan Edvina Hanım, eşi Murat Özyeğin’in ısrarlarına rağmen görkemli kutlamayı istememiş ve evde çocuklarıyla birlikte olmayı tercih etmişti. Doğum gününü bilen dostları ise Edvina Hanım’a sürpriz yapıp Bebek’te hediyelerini verdiler.

İşinin başında

Babası Erol Tezman’ın kendisine emanet ettiği işleri başarıyla yürüten, aile şirketlerini daha da yukarıya taşımak için yoğun çalışan Ralf Tezman, geçtiğimiz hafta arkadaşı Emre Kütük’le Ali Sami Yen Stadı’ndaydı. Milli takımın İspanya maçını izlemeye giden ikili, stattan üzgün ayrıldı. Tezman, önceki gün de öğle saatlerinde Nişantaşı’ndaydı. İş toplantısından çıkmış hızlı adımlarla ilerliyordu.

Aynı eve taşındılar

Haberin Devamı

İlker İnanoğlu ile sevgilisi Özge Ulusoy’a önceki gün Bebek’teki Caffe Negro’da rastladım. İnanoğlu’nun Fulya’daki Polat Tower’daki dairesine taşınan Ulusoy, eve girdikten sonra daireyi baştan aşağı yenilemiş.

Bugün açılıyor

Kempinski’nin Türkiye’de, Çırağan Palace Kempinski İstanbul, Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum, Kempinski Hotel The Dome Belek-Antalya ve Kempinski Residences Astoria İstanbul’dan sonra, beşinci rezidans olarak işleteceği ikinci tesisi Bellevue Residences İstanbul, Levent’te bugün hizmete giriyor. 22 katlı iki kuleden oluşan tesiste 64 rezidans ve 8 Penthouse daire var.

Ferrari California’yla Bebek turu

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, lüks araba serisine Ferrari’yi de kattı. Ağaoğlu’nun geçtiğimiz ay aldığı kırmızı renkli Ferrari California, Türkiye’de bir tek onda var. Araba koleksiyonunda iki Bentley, bir Lamborghini, bir Mercedes ve antika arabalar bulunan Ağaoğlu’na, Ferrari’siyle Bebek’te turlarken rastladım. Ünlü işadamının yanında ‘arkadaşım’ dediği esmer bir kız vardı.

Yeni albüm geliyor

Haberin Devamı

İlk iki albümüyle iyi bir çıkış yapan Özgün, nisan ayında Avrupa Müzik etiketiyle çıkacak olan yeni albümüyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Özgün’ün 13 şarkıdan oluşacak yeni albümünde yine kendisine ait şarkılar var. 1,5 yıllık uzun bir çalışmanın meyvesi olacak bu yeni albümde, Sezen Aksu, İskender Paydaş, Ozan Çolakoğlu, Mustafa Ceceli, Murat Çekem, İsra Gülümser, Alper Kömürcü gibi ünlü isimler, söz, beste ve aranjeleriyle Özgün’e destek verdi.


 

Yazarın Tüm Yazıları