Çocukların ismi karnında

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, Uzan Ailesi’nin Türkiye’yi şikayet eden ve 170 milyar dolar tazminat istemiyle yaptığı başvuruyu reddetti.

Haberin Devamı

Bu karar üzerine, “Bir daha Türkiye’ye gelmem. Hatta Türkiye’nin üzerinden, hava sahasından uçakla bile geçmek istemiyorum” diyen Cem Uzan, en çok çocuklarını özlüyormuş. Daha önce koluna sevgilisi Derin Mermerci’nin ismini dövme olarak yaptıran Uzan, çocuklarının isimlerini de karnına yazdırmış.

Prensesi ağırladı

İngiltere kraliyet ailesi mensuplarından Prens Michael of Kent’in eşi Baroness Marie-Christine Anne Agnes Hedwig Ida von Reibnitz, Demet Sabancı Çetindoğan’ın misafiri olarak İstanbul’daydı. DEMSA bünyesindeki Harvey Nichols’ı ziyaret eden prenses, İngiltere kökenli Harvey Nichols’ın Türkiye’nin ilk lüks ‘department store’u olmasından dolayı Demet Hanım’ı tebrik etti.

Yeni koleksiyon

Donna Karan’ın İlkbahar 2011 koleksiyonunun tanıtımı, Donna Karan Salon’da yapıldı. Donna Karan Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Melek Koni ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeynep Ekşioğlu’nun ev sahipliği yaptığı tanıtımda, Donna Karan uluslararası satış direktörü Roberta Piccaluga ve Avrupa temsilcisi Anna Fervidi de sunum yaparak koleksiyon hakkında bilgi verdi.

Haberin Devamı

Apartmanda lüks butik

Dilek Hanif, Nişantaşı’nın en ‘özel’ binalarından tarihi Ralli Apartmanı’nda, kendisine ait 350 metrekarelik bir dairede yıllardır hizmet veriyor. Ünlü modacı, geçtiğimiz günlerde bir alt katındaki daireyi de kiraladı. İki daireyi birleştirerek 700 metrekarelik lüks bir butik olarak dekore eden Hanif, burada kişiye özel kıyafet arayan müşterilerini ağırlayacak.

GECE KUŞU

Son kapı Londra’da

Bünyelerinde Da Mario, Vogue, Anjelique, Wan-na, Mama, Kitchenette ve Zuma gibi İstanbul’un en ünlü yeme içme ve eğlence adreslerini barındıran İstanbul Doors grubu, Londra’nın ünlü restoran grubu Tom Aikens’ı da bünyesine kattı. Levent-Rıza Büyükuğur kardeşler ile Berk Ekşioğlu, Tom Aikens Group Ltd’nin dünyaca ünlü Michelin yıldızlı şef ortağı Tom Aikens ile 23 Mart’ta Londra’da ortaklık sözleşmesi imzalamış.

Pavyon eğlencesi tatilde

Cenk Eren, Sabi Totah ve Ali Sayar ile açtığı Pavyon’daki sahnesine bir süre ara vereceğini açıkladı. İki yıldır mekanda, cuma ve cumartesileri program yapan Eren, bu hafta son kez Payvon’da sahneye çıkacak. Biraz dinlenmek istediğini söyleyen Eren, ‘Pavyon’ eğlencesinin temmuzda, Bodrum Virgin Otel’deki şubesinde devam edeceğini de ekledi.

Haberin Devamı

VİTRİN

Satışa sunuldu

Koleksiyonerleri arasında İsveç Prensesi Madeleine, Monica Bellucci, Sir Elton John, Bono, Lady Gaga, Rihanna, Katy Perry, Paris Hilton, Martha Stewart ve Jay Z’nin de bulunduğu saat markası Triwa, artık Türkiye’de. Triwa saatleri Beymen Blender’da satışta.

Yazarın Tüm Yazıları