Çocuklar için bir aradalar

Fransız Boonty ile işbirliği yapan Mynet, bu ortaklığı Anne ve Çocuk Vakfı (AÇEV) ve Açık Kapı Derneği ile ortak bir sosyal sorumluluk projesi ile hayata geçiriyor.

Bir yıl sürecek olan proje kapsamında, Mynet hem şirket hem de Mynet kullanıcıları adına bu sivil toplum örgütlerini destekleyecek. Projenin içeriğine dair bilgilerin verileceği yarınki toplantıya Mynet Yönetim Kurulu Başkanı Emre Kurttepeli ev sahipliği yapacak.

Toplantıda AÇEV adına Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayla Göçer, Açık Kapı Derneği adına ise Nevbahar Koç, Aslı Soyak, Sevgi Toprak Tunga ve Maide Kurttepeli hazır bulunacak. Yarın 12.00’de Les Ottomans Otel’de başlayacak yemekli toplantıda Emre Kurttepeli, Boonty CEO’su Thibault Viort ve Açık Kapı Derneği üyesi Esra Civelek birer de konuşma yapacak.

Türki Cumhuriyetler ondan sorulur

Alkollü içecek ithalat, dağıtım ve pazarlaması yapan bT Satış Pazarlama ve Ticaret AŞ, portföyündeki markaların Kıbrıs’tan sonra Türki Cumhuriyetler’e de ulaşması için, bu ülkelerde alanının en güçlü firmalarıyla anlaşmalar yapıyor. bT’nin sahibi Burak Türeci, bu işbirliklerinin daha verimli olması adına, ilgili ülkelerdeki sektör çalışanlarının, gerek yeni sunum ve tüketim şekilleri, gerekse markalar bazında bilinçlendirilmesi için eğitimler düzenleyeceklerini söyledi.

Kebap keyfini Boğaz’a taşıdı

Daily News Restaurant’ın eski sahibi Özcan Karamahmutoğlu, farklı bir mekanla sektöre döndü. Ve 1999’dan bu yana Beylikdüzü’nde hizmet veren Kilisli’yi, Kilisli Palace adı ile Boğaz’a uyarladı. Beylikdüzü’nde yemek yediği günden beri başka yerde kebap ve meze yiyemediğini belirten Karamahmutoğlu, "Her hafta Etiler’den Beylikdüzü’ne gidecek kadar müdavimi olmuştuk mekanın... Sonunda bu lezzeti Boğaz’a, Emirgan’a taşımaya karar verdim" diyor. Kilisli Palace’ın mutfak koordinatörlüğünü Kilisli Beylikdüzü’nün sahibi Mehmet Şahiner üstlendi. Emre Özgüder imzalı dekorasyon ise genel konsept itibariyle modern bir sarayı andırıyor. Boğaz’daki tek yöresel kebap evi olma özelliği taşıyan Kilisli Palace, yakında yalılara servis yapmaya da başlayacakmış.

Özel şoförü devreye girdi

Taksim Dans bar, ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Önceki akşam bu mekanda eğlenen isimler arasında Derin Mermerci de vardı. Birkaç gün önce alkollü halde otomobil kullandığı için ehliyetine el konulan Mermerci’nin, mekana özel şoförünün kullandığı aracıyla geldiği dikkatten kaçmadı.

Ödüle doymuyorlar

Geleneksel hale gelen Time Out İstanbul-Miller Yeme&İçme Ödülleri önceki gece sahiplerini buldu. Taksim’deki Dans Bar’da gerçekleşen ödül töreninden, şimdiye kadar Anjelique-Buz ile 2002 "En İyi Gece Kulübü", Vogue ile 2002 "En İyi Restoran", Wan-na ile 2004 "En İyi Etnik Restoran", İstanbul Doors Group olarak 2004 "Özel Ödül", Anjelique ile 2005 "En İyi Bar" ödüllerini almış olan Uğur-Levent Büyükuğur kardeşler ile Berk Ekşioğlu ortaklığındaki İstanbul Doors Group, bu yıl da ödülle ayrıldı. Time Out İstanbul dergisi okurları tarafından 18 kategoride 2006 yılının en iyilerinin belirlendiği gecede, "En Şık, Hızlı Yemek Mekanı" kategorisinde Kitchenette-Kanyon ödüle layık bulundu.

İşbirliğini Bocelli konseri ile kutlayacaklar

Çağdaş operanın en başarılı isimlerinden tenor Andrea Bocelli, Yapı Kredi ile Koçbank’ın birleşmesini kutlamak üzere düzenlenecek gecede konser vermek üzere İstanbul’a geldi. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ve Unicredit CEO’su Alessandro Profumo’nun ev sahipliğinde bu akşam Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek konserde, Bocelli’ye Bilkent Senfoni Orkestrası eşlik edecek.

Orkestra şefliğini Marcello Rota’nın yapacağı gecede Bocelli’ye, Verdi eserleriyle tüm dünyada adını duyuran bariton Alberto Gazale ve Rus soprano Elmira Veda eşlik edecek.

Yeni merkez Nişantaşı’nda açıldı

Sağlıklı yaşam ve kalıcı zayıflama merkezi Diet Coach Paris, Life Coach Paris ile birleşip daha kapsamlı hizmet vermeye başladı. Coaching Center Paris’in Nişantaşı’ndaki yeni merkezinin açılışı büyük ilgi gördü. Açılış kokteylinde Coaching Center Paris’in NLP Uzmanı Marie-Rose Koro tarafından kariyer gelişiminde karşılaşılan sorunların çözümü, kişisel değişim ve becerilerin gelişimi alanlarında profesyonel danışmanlık hizmeti hakkında bilgi verildi.

Uzman kadrosu ile kilo alma nedenlerini ortaya çıkaran ve iradeyi güçlendirerek sağlıklı-kalıcı zayıflamada özel bir diyet sistemi uygulayan Diet Coach Paris’in de bu merkezde hizmet vermeye devam edeceğini ekleyeyim.

Spor merkezinden sanata destek

Modern ve rahat bir ortamda spor ve sosyal etkinlikler sunan Mayadrom Sports Center, sanata ve sanatçıya destek vermeye devam ediyor. Mayadrom Sports Center, şimdi de ülkemizin değerli ressamlarından İsmail Acar, Canan Berber, Hikmet Çetinkaya ve Sibel Kurt’un eserlerine ev sahipliği yapacak. Çağdaş Türk resim sanatının önemli isimleri, 23 Ocak-15 Şubat tarihleri arasında Mayadrom’da sanatseverlerle buluşacak.
Yazarın Tüm Yazıları