Çarşamba buluşmaları

Uluslararası moda platformunda önemli bir yer edinen Türk modacı Atıl Kutoğlu, ıstanbul’daki mağazasında farklı bir etkinliğe imza atıyor.

Kutoğlu, bugünden itibaren bir ay boyunca her çarşamba moda konusunda görüş almak isteyen müşterileri ile bir araya gelecek. Uluslararası medyadan ve önemli moda editörlerinden övgüler alan, koleksiyonları ile modern, dinamik ve kozmopolit kadına hitap eden Kutoğlu’nun deneyiminden ve birikiminden yararlanmak isteyenlere duyurulur.

Marjinal Boyner
Ayşe Boyner, geçtiğimiz gece bir kız arkadaşıyla beraber Beyoğlu’ndaki marjinal barlara gitti. Teoman ile yaşadığı aşkı noktaladıktan sonra kalbini henüz kimseye açmayan Boyner, çocukluktan beri arkadaş olduklarını söylediği genç kızla sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

13 yıl sonra İstanbul’da
Kanadalı şarkıcı Loreena McKennitt, 13 yıl aradan sonra ıstanbul’da konser vermeye hazırlanıyor. ıstanbul Kültür ve Sanat Vakfı (ıKSV) tarafından yapılan açıklamaya göre, daha önce Uluslararası ıstanbul Caz Festivali kapsamında Türkiye’ye gelen sanatçı, 13 Haziran’da Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde hayranlarıyla buluşacak.
Yazarın Tüm Yazıları