Canımsın

1.AYAK: Ankara çim pistinde start aldıkları yarışta başarılı bir performans sergileyerek birlikte fotoya giren ALPİKO ve MARCO POLO rövanşı çetin geçecek. Kum pistte start aldığı son yarışını kazanan DANCING PEARL koşunun sürpriz tayı.

2.AYAK: Son yarışları ölçü olmayan BALAHE ideal pist ve mesafesinde iddialı. Formunun zirvesindeki CAN’S BEBE ve PALLINA kum pistte bu mesafede koşuya ortak. NÜNÜ, LINGUS ve FIGO STAR kum pistte ihmale gelmeyecek safkanlar.

3.AYAK: İdman pistinde göz dolduran denk güçlerin mücadelesinde LEVENTIN, TARZAN, BIRTHDAY GIRL, SARITAN ve AMADA MIA kum pistte birlikte düşünülmeli.

4.AYAK: Son yarışında güçlü rakiplerden etkilenen ONBİR ŞUBAT çim pistin bu grubun kaliteli, başarılı ve iddialı ismi ağır kilodan etkilenmezse ideal pist ve mesafesinde koşuyu lehine çevirecek. Son parlak yarışı, eküri avantajı ile ACUNBÜKE ciddi rakip.

5.AYAK: Ankara çim pistinde başarılı yarışlar sergileyen DELİDOLU, SAYNUR, BEKMEZCİ, MAKBER ve HANSARAY mücadelesi koşunun sonucunu tayin edecek.

6.AYAK: Son başarılı yarışında sonra bir süre dinlenerek yeniden özenle hazırlanan CANIMSIN formunun zirvesinde eküri ve kilo avantajı, dereceli galopları ile ideal pist ve mesafesinde koşuyu kazanmaya daha yakın.
Yazarın Tüm Yazıları