Butik açtılar

Bettina Machler ile Candan Kıramer, Nişantaşı’nda açtıkları B&C atelier d’ambiance adlı şirketleriyle şık davetlere imza atmayı sürdürüyorlar.

Öte yandan iki ortak, B&C atelier d’ambiance’ın özenle hazırladığı davetlerde kullanılan masa üstü malzemelerinden edinmek isteyenleri de unutmadı ve ofislerinin ön bölümünde küçük bir butik açtı. Machler ve Kıramer’in önceki gün verdikleri açılış partisine, çok sayıda ünlü katıldı.

İstiklal’i sarsan parti

Arhan Kayar, geçtiğimiz akşam İstiklal Caddesi’ndeki evinde ortağı Esra Ekmekçi ve arkadaşı Ece Ege için doğum günü partisi verdi. Ekmekçi ve Ege’yi St. Antuan Kilisesi’nin tam karşısındaki dört katlı evinde ağırlayan Kayar, ikilinin bütün dostlarını da partiye davet etmişti.

Dice Kayek adını dünya çapında bir markaya dönüştüren Ece Ege ile kardeşi Ayşe Ege, Kayar’ın bu sürprizinden çok etkilendi. Ekmekçi ise Ddf şirketindeki ortağı Arhan Bey’in sürprizlerle dolu olmasını çok sevdiğini söyledi. Parti sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü.

Dalyan’da canlı performans var

Dalyan Club’ın içinde yer alan ve Lütfü Bengü’nün işletmeciliğini yaptığı Dalyan Bar, her cumartesi akşamı Göksel, Elvan, Yudum ve Orkestrası’nın canlı performansı ile hareketleniyor. Kadıköy yakasının eğlence mekanı sayılan Dalyan Club, ayrıca Dalyan Restaurant ve kafe bölümüyle de damak zevkine düşkün olanları ağırlamaya devam ediyor.

Konser DVD’si piyasada

Kerem Görsev, 13. İstanbul Caz Festivali kapsamında verdiği "Orange Juice" konserinin DVD’sini piyasaya sürdü. Görsev, bu DVD’nin tanıtımını bu akşam İstanbul Jazz Center’da düzenleyeceği davetle yapacak. Tanıtım akşamına canlı performansı ile de renk katacak.

Mısır’dan döndü

Geçtiğimiz ay Mısır seyahatine çıkan Ela Koşar, önceki gün İstanbul’a döndü. Daha önce de defalarca gittiği Mısır’ı bu kez kız kardeşi Leyla Atalık’la gezen Ela Hanım, "Bu ülkenin gizemini çok seviyorum. Her gittiğimde mutlaka yeni bir şey keşfediyorum" diyor. Koşar, önümüzdeki bayram için ise şimdilik bir tatil rotası belirleyememiş. Dostlarından gelen tatil programlarını gözden geçirmeye devam ediyormuş.

Bu gece donacaksınız

Dünyanın çeşitli şehirlerinde etkinlikler düzenleyen Absolut, Türkiye’deki ilk partisini bu gece Cahide Cabaret’de veriyor. "In an Absolut World" temasıyla gerçekleşecek partide Cahide resmen buz kesecek! Bu gece için barlar özel olarak buzla kaplanırken, tüm sahneyi kapatacak buzdan bir bar daha yapılacak. İçkiler de yine buzdan bardaklarla servis edilecek. Duyduğuma göre Cahide’nin patronu İzzet Çapa, her şeyin kusursuz olması için ekibini geçen hafta Londra’ya göndermiş ve Absolut Ice Bar’ı incelettirmiş. İşletmeci Rose Kar da hazırlıklara çok güveniyor ve "Mekanda çok farklı bir gece yaşanacak" diyor.

Ünlülerin diyetisyeni yeni kitabını tanıttı

Diyetisyen Dilara Koçak, Doğan Kitap’tan çıkan "Dilara Koçak İle İyi Yaşam" adlı kitabını önceki akşam Sait Halim Paşa Yalısı’nda verdiği kokteylle tanıttı. Kokteylin başında bir teşekkür konuşması yapan Koçak, "Yeri geldi, masanızda oturup sizinle yemek yedim. Beni evinize aldınız. Bana çocuklarınızı, eşlerinizi emanet ettiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Size kokteylde diyet ürünleri sunmayacağımı söylemiştim. Bunlar diyet ürünü değil ama hepsi sağlıklı. İstediğiniz kadar yiyebilirsiniz" dedi.

Tanıtım kokteyline Rahmi Koç, Tahire Demircan, İnan Kıraç, Nuri-Sahrap Soysal, Petrol Ofisi Genel Müdürü Melih Türker, Doğan Kitap Genel Müdürü Gülgün Çarkoğlu, Leyla Alaton-Mehmet Günyeli, Fulya-Fatih Terim, Mehveş Emeç ve Şehnaz-Mehmet Tuna’nın da arasında bulunduğu kalabalık bir davetli grubu katıldı.

İster iş ister tatil

Kıbrıs Mercure Accor Hotels, misafirlerini casino, Spa&Wellness ve golf paketleri ile ağırlamanın yanı sıra, özel balolar ve toplantılar için de cazip mekan alternatifleri sunuyor. Otel, düğünler ve balolar için düzenlenmiş bin kişilik kokteyl salonu bir yana, 800 kişilik kongre salonuyla bayi toplantıları ve kongreler, 750 kişilik sinema düzenindeki salonuyla da sunumlar için şık alternatifler yaratıyor.
Yazarın Tüm Yazıları