Bunu hep yapıyor

Oğlunun babası, fotoğraf sanatçısı Mehmet Mutaf’tan geçtiğimiz yıllarda boşanan modacı Clio Fotiyadis, tatilini genellikle Büyük Ada’daki evinde geçirir, yazın sonuna doğru da Bodrum’a gider.

Geçtiğimiz gün oğlunu da alıp Bodrum’daki evine tatile giden Clio Hanım, Türkbükü’ndeki Bianca Beach’de denize girdi. Üstsüz denize girip güneşlenen Fotiyadis, ipkinisiyle de dikkat çekti.

Brezilya ateşi Türkbükü’nde

İlk mağazasını İstanbul Mayadrom’da açan Rosa Cha’nın gördüğü ilgi Brezilyalı firma yöneticilerini şaşırttı. Rosa Cha, bu yaz kumsallarımızda fark edilen ve paparazzilerin fotoğraflarını çekmek için yarıştığı ünlülerin ortak tercihi oldu. Amerika’daki durum da Türkbükü’nden farklı değil. Ünlü oyuncu Cameron Diaz, bu sene de Rosa Cha bikinileriyle Los Angeles sahillerinde boy gösterdi.

Sır sevgiliyi bekledi

Kuruçeşme’deki eğlence kompleksi Sortie geçtiğimiz hafta sonu ünlü isimleri ağırladı. Model, Deniz Akkaya Mori’de tek başına, Beşiktaş’ın iki yeni yabancı futbolcusu Cisse ve Diatta ise Fishmekan’da Boğaz’ın tadını çıkardı. Yemeklerin lezzetini şimdiye kadar hiçbir yerde görmediklerini belirten futbolcular geceyi erken bitirdi. Deniz Akkaya ise sabahın ilk ışıklarına kadar adını sır gibi sakladığı sevgilisinin, yatıyla kendisini gelip almasını bekledi.

Sevgili değil arkadaş

Emir Yargıcı, "Aslı Küseyiroğlu ile aşk yaşıyor" haberleriyle ilgili konuştu. Emir Bey, Aslı Hanım’la uzun yıllara dayanan tanışıklıkları olduğunu, çok iyi iki arkadaş olduklarını ve sevgili olmalarının mümkün olmadığını söyledi. Yargıcı, arkadaşlarıyla sevgili olmasının imkansız olduğunun da altını çizdi.

Yönetmen tatilde

Ünlü yönetmen Sinan Çetin, eşi Rebecca Hanım ve oğullarıyla birlikte Türkbükü’ne demirlediği yatıyla tatilde. Yatının güvertesinde elinde Burbon viski şişesiyle gezinen Çetin, akşam saatlerinde eşiyle birlikte beach’lerdeki partilere katıldı.

Kenzo Cahide’de

1970 yılında kurulan moda devi Kenzo’nun yaratıcısı Kenzo Takada, önceki akşam Ahu Tuğbay ve kız kardeşi Afet Karacan’la beraber methini çok duyduğu Kuruçeşme’deki Sortie içindeki Al Jamal’deydi. Geç saatlere kadar Al Jamal’de dansözlerle beraber eğlenen ve yediği yemeklerden çok etkilenen 68 yaşındaki Kenzo, Al Jamal’in dekorasyonunu da çok beğendiğini söyledi. Mekanın Harem bölümünde yemek yiyen Takada, dansözlerle göbek attı, Ahu Tuğbay ile barın üstünde sabahın ilk saatlerine kadar dans etti.

En genç turizmci

Akdeniz’in incisi Kemer Tekirova’da bulunan Queen’s Park Resort’un sahibi 28 yaşındaki Murat Şahin, bu bölgenin en genç turizmcisi unvanını taşıyor. Muhteşem deniz manzaralı, 1200 yatak kapasiteli otelde, 40 villa odası, spa, çocuk kulüpleri, sinema, aquapark ve açıkhava diskosu var.

Kadın başlıkları

"Anadolu’dan Esintiler II" konulu resim sergisi, Toprak Sanat Galerisi ve Bodrum Princess Deluxe Resort &Spa Otel işbirliğiyle 24 Ağustos ta açılıyor. Konularını daha çok Anadolu coğrafyasına özgü yöresel hikayelerinden oluşturan Remzi İren, 40 civarında resimle sanatseverlerin karşısına çıkacak.

Baba-kız başbaşa

Hülya Avşar’ın sevgilisi, ünlü işadamı Sadettin Saran, tatilini Bodrum’da ilk eşinden olan kızı Lal ile birlikte geçiriyor. Baba-kız, Türkbükü’ndeki Bianca Beach’te denize girdi. Hülya Avşar ise sevgilisinden uzaklarda, Antalya’da kızı Zehra ile tatilini geçirmeyi tercih ediyor.

Kaptan Bahattin

Bahattin Demir, nişanlısı Didem Sözen’le Bodrum, Türkbükü’ndeki tatiline devam ediyor. Dost canlısı Demir, zodiac botuyla dostlarına Türkbükü koylarını gezdiriyor. Demir önceki gün nişanlısı Didem Sözen’le birlikte Fatih Ürek’i de yanlarına alıp Türkbükü’nün gözde koyu Cennet Koy’da denize girdi.

Çılgın düğün

MFÖ grubunun üyelerinden Fuat Güner’in yeğeni, Rekta Halkla İlişkiler’in ortağı Arzu Ulutekin ile tekstilci Tolga Akdoğu, önceki akşam Anjelique’te düzenlen sıra dışı bir düğünle evlendi. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün kıydığı nikáh töreni sonrasında çift, balayını geçirmek üzere Nice’e uçtu.
Yazarın Tüm Yazıları