Bu tasarımlar kanatlandırıyor

Derishow ilkbahar-yaz koleksiyonunun çıkış noktası; özgürlük ve mutluluk.

Tasarım ekibi bu durumu kısaca şöyle özetliyor: "Kılık kıyafet arıyorsanız her yerde bulursunuz, biz tasarlarken biraz da kanat olsun diye tasarlarız!"

"Bu yaz bilinç ile saflığın çarpıcı uyumunun peşine düştük" diyerek başlıyor koleksiyonlarını anlatmaya Derishow tasarım ekibi. Bedenlere özgürlük taşıyan tasarımlarında, spor detayları lüks malzemeler ile buluşturmuş, yepyeni volümlerle sizlere içinde rahat hareket edebileceğiniz giysiler yaratmışlar.

Her şeyin çıkış noktası; mutluluk. Bu nedenle, içine hapsolmayacağınız, sıkmayan, sıkıştırmayan seçenekler konuluyor önünüze. Ceketler, etekler, şortlar, bermudalar, elbiseler, bembeyaz bluzlar, miniler, balon etekler, modern ve farklı bir çanta-ayakkabı koleksiyonu ile tamamlanıyor ve yazın "uçuşan" kızlarına göndermeler yapıyor.

Sezonda en çok yorumlanan ten renklerinin yarattığı "çıplaklık etkisini" görebileceğiniz tasarımlarında, yaza damgasını vuracak süt beyazları, kaymak rengi, kum beji dışında, çöl kırmızısı, gök grileri, zeytin tonları, pas renkleri, kavrulmuş kahveler ve siyahlar kullanılmış.

"Saflık" modayı ele geçiriyor

"Yaz tasarımlarımızda bilinç ile saflığın etkileyici birlikteliğini vurguluyoruz. Şeffaflık, uçuşanlık, arınmış ruhların hafifliği için her şey, doğal ve masum. Matelyaller; incecik deriler, süetler, hafif parlak uçuşan ipekler, vualler, şifonlar, tüller, metal-elyaf karışımlı kırışık keten ve ipekler. Deri üstler kullanıcısının ruhuna göre 24 saat kullanıma açık parçalar. Kısacık şortlar, maxi etekler, mini güderi montlar; uçuşan tunikler, her boyda balon eteklerle gösterişsiz bir görkem yaratmaya çalışıyoruz yaşamınızda." Dökümlü jarse, etek ucu balon biten bir yaz bluzu. (Sağda)

ALIŞVERİŞ SEPETİ

Hayatı yeniden keşfediyor

Doğal, feminen ve romantik Vivid, şık ve sportif üstler, balon etekler, romantik elbiseler, safari tarzı kanvas ceketler, düşük belli bol cepli pantolonlar, mini şortlar, bağcıklar, drapeler, monogramlar ile kendine yeni bir gardırop yaratan ve hayatı yeniden keşfetmeye hazır kadınlar için zengin seçenekler sunuyor.

Koleksiyonu gençleşti

Klasik erkek giyim firmaları arasında yer alan KİP, gençleşen ve zenginleşen yeni koleksiyonu ile günün her saatinde rahatlıkla giyebileceğiniz seçenekler sunuyor sizlere. Lila, pembe, yeşil, nar çiçeği, sarı gibi canlı renklerin ön plana çıktığı ürünlerde, sık seyahat eden ve hızlı bir yaşam temposuna sadık erkekler için hazırlanan "Travel Süit"ler çok ilgi görecek. Doğal esneyen kumaşların kullanıldığı grupta, kırışmayan takım elbiseler ve gizli cepler var.

Gezginlerin yeni adresi

Maçka’da daha içeri girer girmez sizleri kendi egzotik ve renkli dünyası içine alan bir mekan Indian Summer. Adından da anlaşılacağı gibi, etnik bir ruha sahip objelerin, aksesuvarların ve giysilerin bulunduğu bu mekanda, Hint ve Güneydoğu kültürünün en şık motifleri modern bir yorumla yeni bir kimlik kazanmış.

Sahibi, Amerikalı eski bir model olan Judy Akavi. 17 yıl boyunca yaşadığı Uzakdoğu macerası, sık sık çıktığı yurt dışı seyahatleri sonucunda sahip olduğu birikimleri paylaşmak için bu sıcak konsepti yaratmış. Maçka’da bir apartman dairesinde geleneksel el işçiliğinin ve sanat tekniklerinin en güzel örneklerini toplamış.

Indian Summer’da her zevke uygun giysi ve aksesuvar var. Doğal lifli, pamuk ve ketenden yapılmış tunikler, saten sandaletler, gece çantaları, takı ve aksesuvarlar gezgin kadınların ruhuna seslenirken, ev tekstili ürünleri arasında ipek ve pamuklu dokumalar, masa örtüleri, yorganlar, oyma bloklar ve tahta objeler var.
Yazarın Tüm Yazıları