Bu meclis CHP’siz olmaz

SAYIN Kılıçdaroğlu, lütfen vazgeçin bu durumdan. Hiç doğru değil yaptığınız ve Tayyip Erdoğan’ın eline müthiş bir koz verdiniz. Ne demek yemin etmemek.

Haberin Devamı

11 milyondan fazla oy CHP’ye verildi. Haberal ve Balbay’a değil. Tabii onlarında mecliste olmasını isteriz ama önce CHP’nin mecliste olmasını isteriz. Meclis kürsüsü en kutsal yerdir, haklarımızı orada savunmalısınız, bu şekilde değil.
Bakınız, ben önce bir yurttaş, sonra partiliyim. Bu ülkeye CHP lazım, bu meclis de CHP’siz olmaz. Bir süre sonra bu durumun altından kalkılamayacak. Zaten zarar gördük, daha fazla görmeden geri dönelim. Yasama çalışmalarına başlayalım.
Mücadelemizi mecliste verelim.
Ahmet Şükrü GÜRHAN

Seçkiner Parkı unutuldu mu

“ANITTEPE Gençlik Caddesi civarında ikamet eden bir grup semt sakini olarak, Gençlik Caddesi Tünelinin üzerinde bulunan ve adını, 1990’lı yıllarda Spordan Sorumlu Devlet Bakanlığı görevinde bulunması dolayısıyla Yücel Seçkiner’den alan bu parkımızla sorunumuz var. Parkın kurulduğu tarih olan 1994’den beri alt yapısındaki arızasından dolayı yanmayan lambalarının onarılmasını bir çok kez istedik. Ancak Büyükşehir’in Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü çaresizliğini en sonunda, buradaki aydınlatma direklerini kabloları yerlerinde kalmak kaydıyla kökünden sökerek konuyu bir daha çözümlenmemek kaydıyla halletmiş oldu!
Kendilerine buradan seslenmek istiyoruz. Gerçi elektrik akımı olmadığı için kabloların ulu orta meydanda olmasının bir tehlike arz edeceğini pek zannetmiyoruz da, Seçkiner Parkı’nın ne zaman aydınlığa kavuşacağını meraklı gözlerle beklediğimizi belirtmek isteriz.”
Ç. L.

Haberin Devamı

Polisimizin trafik raporu doğru değil

09.07.2011 tarihinde saat 10.30-11.00 sularında Ankara Kocatepe camii eski Diyanet İşleri Başkanlığı’nın önündeki yol kenarı park alanına arabamı park ettim. Park ettiğimde yolda park yasağı olan herhangi bir levha görmedim. Ayrıca otoparkçılara da park parasını ödedim. İşim bitip geldiğimde arabamı yerinde göremedim. Orada bulunan bir trafik polis memuruna sorduğumda arabamın Türközü park yerine çekildiğini söyledi. Sonra Türközü park yerine gittim. Oradaki polis memuru bey, bana park ettiğim yerin park yeri olmadığını kavşak noktasına park ettiğimi söyledi. Ben tutanağı okuduğumda yola dik olarak park ettiğim yazıyordu. Ne polis memurunun söylediği kavşak noktasına park ettiğim, ne de tutanakta yazan yola dik park edişim doğru değildir. Devletin polisi bu şekilde yalan bir beyanla tutanak düzenleyip beni 131 lira borca sokarsa ben Türk vatandaşı olarak ne yapayım, kime güveneyim?
Muhammet Ali KAÇMAZ

Yazarın Tüm Yazıları