Bu kış çok çarpıcı olacağız

Biz yazın son demlerini yaşarken, moda ve makyajın kış sezonu çoktan belirlendi. Bu kış tüm kadınlar kırmızıdan bordoya uzanan çarpıcı renklerdeki dudaklara, kedi gözü makyajlardan saçlarda atkuyruğuna kadar farklı farklı görünümlere bürünüyor.

Kış sezonunda makyaj artistlerinin en sevdiği far rengi elma yeşili. Rengin gözünüzde sıra dışı yerine, asil görünmesi için sadece gözün üst ya da alt kısmına çizgi çekmek ya da gözün dış kısmını vurgulamak gerekiyor. Yeşilin belirgin bir şekilde ortaya çıkmasını sağlamak için kirpiklerinizi siyah bir maskarayla iyice belirginleştirmelisiniz.

Sezon makyajının önemli ayrıntılarından biri de takma kirpikler. Makyaj artistlerine göre özellikle gece makyajının ihtişamlı bir detayını oluşturan takma kirpikleri sadece gözün üst kısmında kullanmak yeterli.

Duman gözler, soğuk mevsimde tüm varyasyonlarıyla yüzlere gizemli bir görünüm katacak yine. Altın kahveler ve mor, klasik antrasit tonlarıyla rekabet ediyor. Makyaj ise tek bir renk üzerine yoğunlaşılarak yapılıyor. Görsel etki için hareketli göz kapağına belirgin bir renk tonlaması uygulanıyor, gözün alt kısmı ve kaşa kadar olan kısım ise daha yumuşak bir şekilde renklendiriliyor.

GÖZLER DUDAKLARDA

Sezonun öne çıkan önemli detaylarından biri olan dudaklar, koyu renk rujlarla sıra dışı ve seksi bir görünüme kavuşuyor. Altın pigmentli bordo tonlarını kullanmadan önce dudağınızı kendi rengindeki bir dudak kalemiyle çerçeveleyin. Daha sonra rujunuzu bir fırça yardımıyla sürün.

Bir süredir kozmetik çantalarındaki ağırlığını yitiren eye-liner’lar yeniden hak ettikleri değeri kazanıyor. Makyaj sırasında eye-liner’ı sadece gözün üst kısmında kullanmak gerekiyor. Gözün iç kısmından başlayarak ucuna dek ince bir çizgi halinde dikkatlice çekmeyi ihmal etmeyin. Uygulama sırasında kaşınızı elinizle yukarı doğru kaldırarak çizginin daha belirgin olmasını sağlayabilirsiniz.

SAÇLARDA KIZIL HAREKAT

Bakır tonları bu kış saçlarda kadınların akıllarını başlarından almaya hazırlanıyor. Siz de bu modanın yakın takipçisi olmak istiyorsanız önerilerimize kulak verin: Eğer sarışın ya da kumralsanız, bu renk size çok yakışacaktır. Esmerseniz saçlarınızın tonunu önce açmalı daha sonra bakırın herhangi bir tonunu uygulamalısınız.

Diva görüntüsünün en önemli detaylarından biri saçlara krepe uygulaması. 40’lı ve 50’li yıllarda Hollywood kadınlarının vazgeçilmez modeli şimdilerde yeniden geri dönüşünü kutluyor. Yukarı doğru krepeyle kabartılarak taranmış saçlar ya da topuzlar, ekstra volümlü çene boyunda bob kesimler için gerekli tek aksesuvar ise ince dişli bir tarak...

Bebeksi bir cilt için

Cildinizin daha genç ve gergin bir görünüme sahip olmasını istiyorsanız mikrodermabrazyon (kimyasal peeling) ve asit peeling’i, dermatologların da en sık başvurduğu yöntemler arasında. Üstelik bu uygulama sırasında herhangi bir yara izi ya da kırışıklık gibi bir olumsuzlukla da karşı karşıya kalmak söz konusu değil.

L’Oreal laboratuvarlarının, dermatolojik tekniklerden esinlenerek evde kullanım için yarattığı ikili cilt bakım ürünü ‘Refinish Cilt Mikro-Dermabrazyon Kiti’, cildin yüzeyini soyucu ve güneşe karşı 15 koruma faktörlü tedavi sonrası nemlendiricisiyle ev konforunda yeni bir cilt vaat ediyor. Siyah nokta oluşturmayan, boya maddesi ve parfüm içermeyen Refinish, çok hassas ciltler hariç tüm cilt tiplerinde kullanılabiliyor. Sonuçta cilt yüzeyindeki düzensizlikler pürüzsüzleşiyor, cildin görünümü parlaklaşıyor, ince çizgiler kayboluyor ve ciltte yumuşak bir etki oluşuyor.

ÜRÜN MARKET

Makyajda renk şovu

Bu sonbahar içinizdeki kadını uyandırın. Menekşe tonları, morlar ve siyahlarla dişiliğinizi ön plana çıkarın. Clinique’in sonbahar-kış makyaj koleksiyonu buğulu ve çekici gözleri masum dudaklarla bütünleştiriyor. Mürdüm ve nefti tonları da gizemli ve büyüleyici gözler yaratıyor.


Temas alerjisine son

Bebeklikten başlayarak yaşamımız boyunca temasta bulunduğumuz sayısız ürün, vücudumuzda farklı birçok alerjiye neden oluyor. Uruage laboratuvarlarınca geliştirilen ‘Bariaderm’ krem, hem temas alerjisini önlüyor hem de oluşmuş hasarları onarıyor. Ayrıca cildin alt tabakalarında oluşmuş zararları da onararak cildin desteklenmesini destekliyor.
Yazarın Tüm Yazıları