Bu gece unutulmaz

Bu yıl beşincisi gerçekleştirilen "Kırmızı Ödülleri", geçtiğimiz çarşamba akşamı Fındıklı Salıpazarı’nda Denizcilik İşletmeleri’ne ait rıhtımdaki 3 numaralı antrepoda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

"Basın reklamlarında yaratıcılık" ilkesiyle yola çıkan Kırmızı Ödülleri’nde toplam 32 ödül sahibini buldu.

Basın reklamlarında yaratıcılığı teşvik etmek, reklamverenlerin, reklam ajanslarının ve reklam sektörü çalışanlarının başarılarını belgeleyip, ödüllendirmek amacıyla düzenlenen Kırmızı Ödülleri’ne bu yıl 110 ajanstan 1188 başvuru yapıldı. Finalde, toplam 32 ödül sahibini buldu. Sunuculuğunu Cenk&Erdem ikilisinin yaptığı törene, basın, reklam, medya ve iş dünyasından ünlü isimler katıldı. Konukar, ödül töreninden sonra Drum mobil perküsyon ekibi, perküsyonist Alper Tema, saksafon sanatçısı Yıldırım Özpay ve DJ Engin Yelkenci’nin çaldığı parçalarla, gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.

Hürriyet Gazetesi Reklam Grup Başkanı Ayşe Sözeri Cemal, Kırmızı Jüri Başkanı Paul McMillen ile.

Hakkı Devrim, konsept gereği sık sık sunucular Cenk ve Erdem’e takıldı. Bu anlar, salonda kahkahalara neden oldu.

Milliyet Gazetesi yazarı Güneri Cıvaoğlu, geceyi organize eden DDF’den Arhan Kayar’la sohbet etti. Cıvaoğlu’nun gece boyunca boynundan çıkarmadığı mavi renkli kaşkolu çok konuşuldu.

Milliyet yazarı Meral Tamer, gecenin sunucuları Cenk ve Erdem’le...

Reklamcılar Derneği Başkanı Ayşegül

Molu da ödül verenler arasındaydı.

Türk sosyetesi İtalyan dergisinde

Sosyetenin ünlü isimleri, dünyanın en ünlü mücevher dergilerinden İtalyan Vogue Gioiello’nun ocak-şubat sayısına poz verdi. Çiğdem Simavi’den Caroline Koç’a, Zeynep Fadıllıoğlu’ndan Suzan Sabancı Dinçer’e sosyetemizin meşhur yüzleri, İtalya’da yayımlanan dergi için en sevdikleri mücevherleri takıp, objektife gülümsedi. Zeynel Abidin Ağgül’ün objektif arkasına geçtiği çekimin moda editörlüğünü Nil Uzun yaptı.

Çiğdem Simavi

Haldun Simavi’nin eşi. Türk sosyetesinin Avrupa’da en çok tanınan siması. İngiltere kraliçeleri, prensler ve prensesleri en yakın arkadaşları. Dünyaca ünlü misafirlerini sahibi olduğu Halas Yatı’nda ağırlamasıyla da gündemden düşmeyen Simavi, aile koleksiyonundaki Karadeniz yöresine ait geleneksel altın takılarıyla poz verdi.

Suzan Sabancı Dinçer

Akbank Murahhas Azası. Türk ekonomisine yön veren kadınlardan. Gerdanlığı, Jardin des Fleurs, küpe, bilezik ve yüzükten oluşan takımı ise Adler’den.

Zeynep Fadıllıoğlu

İstanbul’un en tanınmış restoranları Ulus 29 ve Nişantaşı Beymen Brasserie’nin sahibi Metin Fadıllıoğlu’nun eşi, ulus-lararası ödüllü iç mimar Zeynep Fadıllıoğlu, aile koleksiyonu gerdanlık, broş, küpe, bilezikler ve zümrüt yüzükle görüntülendi.

Merve Kurttepeli Gürsel

İpragaz’ın sahibi Kurttepeli ailesinin kızı. The Marmara oteller zincirinin sahibi Oğuz-Münevver Gürsel çiftinin oğlu Kaan ile evli. Bir çocuğu var. Merve Hanım’ın inci ve elmaslardan oluşan gerdanlık seti Adler, elmas yüzüğü ise Sevan Bıçakçı imzalı.

Esra Kaktüs

7 yıldır devam eden boşanma davası geçtiğimiz hafta sonlanan ve eşi Mehmet Üstünkaya’dan boşanan Esra Hanım’ın elmaslı ve kadife kayışlı özel koleksiyon saati Tank Chinoise - Cartier, elmas ve incili kolye, küpe ve yüzük seti Adler seçilmiş.

Caroline Koç

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’un eşi. İki kız annesi. Türkiye Aile Sağlığı ve Planlaması Vakfı yöneticisi. Caroline Hanım, aile koleksiyonundaki elmas bilezik ve yüzükler ile De Grisogono’dan

seçtiği inci küpelerle poz verdi.
Yazarın Tüm Yazıları