Bu davette cep telefonu yasak

İstinye’deki Amerika Birleşik Devletleri Konsolosluğu, 1 Aralık çarşamba günü İstanbul sosyetesini ağırlayacak.

‘Tiffany&Co. Mücevher ve Saat Sergisi’ mücevher tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Collection Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Ertek, büyük bir titizlikle belirlenen davetli listesinde adı bulunanlara davetiyelerini göndermeye başladı. Konsolosluk binasına gelecek konukları kapıda Dilek Ertek’le birlikte Amerika Birleşik Devletleri Başkonsolosu Dr. David L. Arnett karşılayacak. Saat 19.30-21.30 arasındaki kokteylde birbirinden değerli saat ve mücevherlerin sergileneceği gece için sıkı güvenlik önlemleri alındı. Bu önlemlerden biri de cep telefonu yasağı... Davetliler, konsolosluğa girerken cep telefonlarını güvenliğe bırakmak zorunda kalacak.

Kilim sergisi

Belkıs Balpınar, uzaydaki hareketleri, galaksileri, nebulaları, quark ve quantum’dan esinlenerek kilimlerine yansıttığı ‘Göreceli Düzlemler’ sergisini G-Mall’da sanatseverlerle buluşturdu. Kilim sergisinin açılışına sosyete mensupları da yoğun ilgi gösterdi.

Üçüncü sezona hızlı girdi

Ankara’daki Friends, bu kış da yine gözde... Gaziosmanpaşa-Filistin Caddesi’de bulunan mekan, üçüncü sezonuna hızlı girdi. 1 katı restoran, 2 katı club olmak üzere 3 kattan oluşan Friends, pazar günü hariç her gün hizmet veriyor. Club kısmının çarşamba, cuma, cumartesi geceleri açık bulunduğu mekanın restoran kapasitesi 150, club kapasitesi ise 600 kişi. Ankara’nın genç nesil sosyetesinden Seda İbrahimoğlu ile sevgilisi Can Çavuşoğlu da haftanın üç gecesini burada geçirmeyi adet haline getirdi.

Bugün açılıyor

Eğlence dünyasının üç duayeni Nicci’de buluştu. Nedim Binler, Altuğ Paker ve Güray Yüksel ortaklığındaki Nicci, Şişli’deki Elit residansın altında bugün açılıyor. Yüksel, Altuğ ve Binler, yılların işletmecilik tecrübesini bu mekana yansıtacaklar bundan böyle. Binler’e göre, restaurant-bar olarak hizmet verecek olan Nicci, iç açıcı dekorasyon ve leziz yemekleri sayesinde kısa zamanda adını İstanbul eğlence hayatının önemli durakları listesine ekletecek.

Hasret giderdiler

Belkıs Balpınar’ın ‘Göreceli Düzlemler’ adını verdiği sergisinin geçtiğimiz gün G-Mall’da düzenlenen açılış kokteyline katılan Ayşe Çavuşoğlu’nu bir sürpriz bekliyordu. Dünyaca ünlü modacımız Atıl Kutoğlu da Londra’dan döner dönmez bu sergiye gelmişti. Çavuşoğlu, New York’taki defilesinden bu yana görmediği yakın dostu Kutoğlu’nu birden bire karşısında bulunca çok sevindi. İki dost sıkı sıkı birbirlerine sarılıp hasret giderirken, Ayşe Hanım yeni modellerini görmek istediğini, sipariş vereceğini de fısıldayıverdi ünlü modacıya...

Dedeman’ın genç sevgilisi

Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman, yaklaşık 25 yıldır evli olduğu eşi Şanver Hanım’la uzun zamandır ayrı yaşıyor. Türkmenistan’daki şirketlerinde çalışan 21 yaşındaki güzele gönlünü kaptırdığı için eşiyle evlerini ayıran Murat Bey, sevgilisi için Elit residansta bir daire de tutmuştu. Dedeman’in iki yıldır birlikte olduğu genç sevgilisi, önceki gün objektiflere ilk kez böyle yakalandı.

Dünya basınında

Kanada’nın en çok satan gazetesi La Press’in ve yine en yüksek tirajlı dergisi L’Actualite’nin editörleri Malora Beauchemin ve Marc-Olivier Bherer, İzzet Çapa ile İstanbul’da röportaj yaptı. İstanbul’u ve Türk insanlarını tanıtan bir yazı dizisi için İstanbul’da bulunan iki editör, Çapa’yla Levent’teki restoranı People’da görüştü. Eğlence dünyasının başarılı ismi İzzet Çapa’yla geçtiğimiz ay da Fransız dergisi ‘Le Nouvel Observateur’ röportaj yapmıştı. O dergide aralık ayının başında haberi çıkacak olan Çapa, ‘Türk insanını çok yanlış tanıyorlar. Onlara eğlence hayatımızın nerelerde olduğunu gösterdiğim gibi, asaletimizi ve ne kadar mağrur olduğumuzu da anlattım’ diyor.

Parti başlıyor

Tarlabaşı’ndaki Eddie’s Club haftanın üç gecesini özel partilere ayırdı. Patron Sinan Akıman ilk partiyi eski manken Ömer Seval’in vereceğini söylüyor. Gençler artık burada hem DJ’lik yapacak, hem de kendi tarzlarını yansıttıkları partiler vermiş olacaklar. Bu arada iki yıldır birlikte olduğu Işıl Sarraf’la kısa bir ayrılık yaşayan Akıman, yeniden biraraya geldiklerini ama konuşulanların aksine hálá evliliği düşünmediklerini de sözlerine ekliyor.
Yazarın Tüm Yazıları