Bu aşk iki yıldır sürüyor

Anjelique, Ajia Otel içindeki restoran, Wan-na ve BJK Plaza’daki Vogue restoranın sahibi Rıza Büyükuğur, üç yıl önce eşinden boşanmıştı.

/images/100/0x0/55eb3d68f018fbb8f8b455e7Büyükuğur, iki yıldır Güneş Sepici’yle birlikte. İki ay önce Bodrum uçağında rastladığım sevgililer, geçtiğimiz hafta da Red Bull Air Race World Series’in İstanbul ayağının yapıldığı Haliç’teydi. Üç akşam önce Anjelique’te gördüğüm Büyükuğur, sevgilisi Sepici’yle ilişkilerinin her an nikah masasında sonlanacağına dair mesajlar verdi.

İşten konsere
/images/100/0x0/55eb3d68f018fbb8f8b455e9
Monik-Jeri Benardete çifti geçtiğimiz gece Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’ndaki Haris Alexiou konserini izlediler. Yunan Müziği’nin divası Alexiou’yu çok sevdiklerini, sanatçı kimliğini beğendiklerini söyleyen çift, konseri en ön sıradan izledi. İşten çıkıp konsere gelen Jeri Bey, evrak çantasıyla konseri izlemek zorunda kaldı.

Hizmete devam
/images/100/0x0/55eb3d68f018fbb8f8b455eb
"Aşık Olacağınız Kıyafetler" sloganıyla sportif şıklığı ve rahatlığı birleştiren ADV markası artık Bodrum’da. Türkbükü Maki Otel içinde açılan konsept mağazada hizmet veren ADV’nin halkla ilişkilerini Pelin Atay yapıyor. Atay, İstanbul’da olduğu gibi Türkbükü’nde de elit isimlere hizmet verdiklerini söylüyor.

Türkbükü’ndeki D’Salma
/images/100/0x0/55eb3d68f018fbb8f8b455ed
Kendi tasarımlarının yanı sıra dünya markaları da satan Bodrum Türkbükü’ndeki D’Salma adlı butik, sosyetemizin uğrak yeri oldu. Tuğrayı kendisine sembol yapan ve tasarladığı tuğralı tişörtleriyle tatilcilerin ilgi odağı olan Selma Yarar, D’Salma mağazasında D&G, Gucci gibi markaların yanı sıra, mayo, bikini, takı tasarımları ve aksesuvar da satıyor. Yıllardır modelist ve stilist olarak çalışan Yarar’ın müşterileri arasında Eda Taşpınar, Şebnem Işık ve Esra Gürsoy gibi ünlü isimler de var.

Bay Centilmen/images/100/0x0/55eb3d68f018fbb8f8b455ef

Yaz mevsimi boyunca ailesiyle Bodrum Türkbükü’ndeki yazlığında tatil yapan Haşmet Ronabar, centilmenliği ile tanınan isimlerden. Yaz boyu Bodrum, Bianca’daki beach partileri kaçırmayan Ronabar, önceki hafta partiye yakın dostlarını da getirdi. Dostlarını teknesi ile beach partiye bırakan Ronabar, geceleri de Küba Bar’ın eğlencelerinin müdavimlerinden. Ronabarlar, evlerinin bir katını Sezen Aksu’ya kiralamalarıyla da gündeme gelmişlerdi.

Yıllara meydan okuyor/images/100/0x0/55eb3d68f018fbb8f8b455f1

Geçen yıllara meydan okuyan Leyla Alaton, iki çocuk annesi olmasına rağmen formunu korumayı başaran ender isimlerden. Yıllar geçtikçe güzelliği ve şıklığıyla dikkat çeken Alaton, eşi Mehmet Günyeli ile geçtiğimiz gece Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda Haris Alexiou konserini izlemeye gitti.

Evlerini hazırlıyorlar/images/100/0x0/55eb3d68f018fbb8f8b455f3

Vural-Meral Gökçaylı çifti Bodrum’daki evlerinde 9 Ağustos gecesi davet verecekler. Geçtiğimiz hafta Rüksan-Mehmet Ürgüplü çiftinin Göcek’de demirli yatlarında tatil yapan Gökçaylı çifti, dostlarını Bodrum’un en güzel manzarasına sahip evlerinde ağırlamanın telaşını yaşıyorlar bu günlerde.

Marina’da davet verecek/images/100/0x0/55eb3d68f018fbb8f8b455f5

Nesligül Aksoy, geleneksel yaz davetini bu sene Bodrum’da verecek. 5 Ağustos gecesi Yalıkavak’taki Port Marina Bistro’da dostlarıyla buluşacak olan Nesligül Hanım, İstanbul’dan dostlarını da ağırlayacağı davet için tüm hazırlıkların bittiğini belirtiyor.

Alptekin’den ilginç pozlar/images/100/0x0/55eb3d68f018fbb8f8b455f7

Eski mankenlerden Yaşar Alptekin, Vizon dergisinin ağustos sayısına birbirinden ilginç pozlar verdi. Yıllardır objektif karşısına geçmeyen Alptekin, çizgisini çok sevdiği için Vizon dergisinden gelen bu teklifi geri çevirmediğini söyledi.

Bodrum’a gidiyorlar
/images/100/0x0/55eb3d68f018fbb8f8b455f9
Güler Yiğit-Halil Değer çifti, yarın Bodrum’a uçacak. Güler Hanım, ağustos ayının ilk haftasında dostlarının Bodrum’da vereceği davetlere katılacağını söylüyor. Bu trafiğin her gece devam edecek olması Yiğit ve Değer’in Bodrum günlerinin koşturma içinde geçeceğini gösteriyor. Çiftin Bodrum’da gideceği ilk davet, 3 Ağustos gecesi Kezban-Çetin Biraniş çiftinin Halikarnas’ta evliliklerinin 40. yılını kutlayacakları davet olacak.

Fuga’da eğlence sürüyor

Yıldızlarla Fuga’da keyifli geceler", 4 Ağustos akşamı Serdar Ortaç konseriyle devam ediyor. Serdar Ortaç’tan sonra 12 ve 19 Ağustos’ta Kenan Doğulu Fuga gecelerinde sizlerle olacak. Geçen senelerden Fuga konserlerini hatırlayanlar şimdiden yerlerini ayırtmaya başladı. Bu muhteşem konserleri kaçırmamak için şimdiden rezervasyonunuzu yaptırın diyor Fuga’nın patronu Volkan Büyükhanlı. Detaylı bilgi www.fuga.com.tr’de

En önemli şey işim

Tuğçe Tan, gazetelerde çıkan ’Doğum gününü sevgilisiyle kutladı haberlerinin asılsız olduğunu dile getirdi. Doğum gününü İzmir’de yaşayan ailesiyle birlikte kutladığını söyleyen Tuğçe Tan, "Ben mütevazı yaşayan biriyim. Bir erkek arkadaşım yok. Doğum günümü ailemin evinde kutladık. Hayatımda en önemli şey sadece işim" dedi.
Yazarın Tüm Yazıları