Birlikte geldiler kol kola gittiler

‘Şans Kapıyı Kırınca’ adlı filmin galası, önceki akşam Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirildi.

Galaya katılanlar arasında bir dönem aşk yaşamış olan Teoman ile Berna Öztürk de vardı. Lütfi Kırdar’a birlikte gelen ikili, çıkışta objektiflere kol kola poz vermekte sakınca görmedi. Bu arada gözler rock müziğin ünlü isminin burnundaki bandaja takıldı. Burnunu kalorifer peteğine çarptığını söyleyen Teoman, bu ev kazasını temizlik yaparken geçirmiş söylenenlere göre...

Kamera önü zor

‘Şans Kapıyı Kırınca’ya ufak bir rolle katılan Sinan Çetin, galaya eşi Rebecca Haas Çetin’le geldi. Usta yönetmen, ilk kez bir filmde rol aldığını, oyunculuk deneyimini ilk kez bu filmde sergilediğini söyledi. ‘Ben kendimi beğendim, bakalım seyirci ne diyecek’ diyen Çetin, kamera önünde olmanın arkasında olmaktan daha zor olduğunu da sözlerine ekledi.

İstikrar budur

Athena grubunun üyesi Hakan Özoğuz, sevgilisi Neşe Sayles’le katıldı ‘Şans Kapıyı Kırınca’nın galasına... Son olarak Selin Toktay’la uzun bir ilişki yaşayan, ancak bu beraberliğin de bitmesiyle özel hayatında yine belirsiz günlere yelken açan kardeşi Gökhan’ın aksine Hakan, bir yıldır birlikte olduğu Sayles’le ilişkisinde istikrarlı bir grafik çiziyor.

Çalışkan kız

Tuba Ünsal ile eşi Cem Cantaş da Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki galaya katılanlar arasındaydı... NTV’de ‘Life Stil Sinema’ adlı bir program sunan Ünsal, konuk olarak geldiği gecede çalışmadan duramadı, fırsat buldukça oyuncular ve izleyicilerle röportaj yaptı. Bir ara Deniz Baykal’dan da yorum alan Tuba Ünsal çalışırken, eşi ise bir köşeye çekilmiş hayranlıkla kendisini izliyordu.

Cavalli’nin teklifini geri çevirdi

Ülkü-Faruk Yalçın çiftinin kızı Süreyya Yalçın’ın, ünlü modacı Roberto Cavalli’den gelen mankenlik teklifini geri çevirdiği ortaya çıktı. Babası Darıca’daki Boğaziçi Hayvanat Bahçesi’nin sahibi olan, sportmen kişiliği ile dikkat çeken ve İsviçre’deki lise tahsilini bitirince İngiltere’ye gidip işletme okuyan Yalçın, Londra’da bulunduğu dönemde gelen bir telefonla şaşkına dönmüş. Arayan dünyaca ünlü modacı Roberto Cavalli’ymiş.

Cavalli, kendisini tanıttıktan sonra sözlerine ‘Dükkanıma gelip gidiyormuşsunuz. En iyi müşterilerimden biriymişsiniz. Müdürlerim sizi anlata anlata bitiremiyorlar. Fiziğinize, kültürünüze ve zarafetinize hayran kalmışlar. Mankenlik yapmak, benim modelim olmak ister misiniz’ diye devam etmiş. Bu teklife ‘Size birkaç kez hobi olarak yardımcı olabilirim’ diye karşılık veren Süreyya Yalçın, buna karşın iki aylık kamp süresinin yorgunluğuna dayanamayınca Roberto Cavalli’ye teşekkür edip bu işi bırakmış.

Hayran kaldılar

Ünlü Fransız tasarımcı Pascal Morabito ve eşi Louise Morabito, İstanbul ziyaretlerinde gezdikleri Damat-Tween-ADV’nin Nişantaşı’ndaki 7 katlı binasına hayran kaldı. Lüks tüketim ürünler alanında Fransa’nın önde gelen tasarımcılarından Morabito, Damat-Tween-ADV’nin hatıra defterine de mağaza hakkındaki övgülerini yazdı. Çifte gezilerinde yazar Ece Vahapoğlu eşlik etti.

Bu gece Mio’da çalacak

Bir hafta önce Süzer Plaza’nın altındaki Mio Restaurant’ta hem DJ’lik yapan hem de aynı akşam doğum gününü kutlayan Ozan Doğulu, geçtiğimiz gece ise Beyoğlu Wanna’da sevgilisi Sinem’le yemekteydi... Koç Lisesi öğrencisi Sinem’le 8 aydır birlikte olan ve aradığı mutluluğu bulmuş görünen Ozan Doğulu, bu gece yine Mio Restaurant’ta DJ olarak performans sergileyecek.

Sevgililer gününe özel

Tüm dünyada ‘sevgililer günü’ olarak kutlanan 14 Şubat için farklı bir program düşünenlere, Çırağan Sarayı’nın alternatifleri cazip gelebilir. Dilerseniz soğuk kış gününde sıcak havuz keyfi, dilerseniz restoranlarında romantik bir akşam yemeği... Tercihiniz hangisi olursa olsun, o akşam, ‘Geleneksel Düğün Festivali’ne gitme şansı yakalayacağınız kesin. Çünkü 16 Şubat’ta Çırağan Kempinski Otel’de düzenlenecek bu festivali izlemeniz için sevgililer gününde Çırağan’da kalmanız yeterli...

Aileden onaylı ilişki

C
elal-Şebnem Çapa’nın kızı Ceylan, üç aydır Necdet Gürsoy’la flört ediyor. Ayşegül-Yaşar Gürsoy çiftinin üç çocuğunun en büyüğü olan Necdet’i, duyduğuma göre Şebnem Çapa da çok sevmiş. İlk flört heyecanını yaşayan kızının bu seçimine onay veren ve Necdet Gürsoy’un efendi kişiliğini eşi Celal Bey’e de anlatan Şebnem Hanım’ın bu yüzden keyfi yerinde, içi rahatmış.
Yazarın Tüm Yazıları