Bir başkadır benim memleketim

Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD), “Bir Başkadır Benim Memleketim” adlı sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi.

Haberin Devamı

Okullarda fiziksel koşulların iyileştirilmesi amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı ile TİKAD’ın işbirliğinde başlatılan “Bir Başkadır Benim Memleketim” projesi, önceki akşam Çırağan Sarayı’nda tanıtıldı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in konuşmasıyla başlayan gecede, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan da projeye destek olan kişi ve kurumlara teşekkür plaketi verdi.

Uzunun kısası
Jameson Irish Whiskey, sinema dergisi Altyazı ve Bant Mag. ile yeni bir projeye imza attı. Proje kapsamında Garajİstanbul’da düzenlenen “Uzunun Kısası” etkinliğinde Emin Alper, Belmin Söylemez ve Caner&Alper Özyurtlu’nun kısa filmleri gösterildi.

GQ Bar acıldı
Doğuş Holding’in patronu Ferit Şahenk’in sahibi olduğu, yeme-içme sektöründe hizmet veren D.ream şirketi, dünyaca ünlü erkek dergisi GQ’nun barını açtı. Önceki akşam düzenlenen açılışa GQ Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mirgün Cabas ev sahipliği yaptı. 4,5 milyon dolarlık yatırımla Etiler-Nispetiye Caddesi’nde hizmete giren barın açılışına iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı. Buddha Bar’ın ünlü DJ’i Claude Challe ve DJ Miss Nine’nın performansıyla renklenen açılışta eğlence geç saatlere kadar sürdü.

Haberin Devamı

Klasik müzik akşamları
Taksim’deki Martı İstanbul Hotel, her ay ünlü bir klasik müzik sanatçısıyla “müzikli sohbetlere” ev sahipliği yapacak. “Martı İstanbul Hotel’de Klasik Müzik Akşamları” adlı konserler serisi, bu akşam dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay ile başlayacak. Meraklısına duyurulur. 

Yazarın Tüm Yazıları