Bir bant da benden

Serdar TURGUT
Haberin Devamı

Elimde olmayan nedenlerden dolayı Türkiye'ye döndüğümden bu yana ben de zaman zaman telefon görüşmeleri yaptım. Aslında insanlarla yüz yüze görüşmeyi keseli bir buçuk yıl kadar oluyor. Telefon ile konuşmayı da minimuma indirmiş durumdayım. Ama hayatta hiçbir şey insanın tam istediği gibi maalesef olamıyor.

Mükemmeli arıyorsunuz, buna ulaşmak için elinizden geleni yapıyorsunuz, ama ne yazık ki mükemmel tam olarak yaratılamıyor. Ben kimseyi kendi özgür irademle aramasam da onlar beni arıyorlar. Arayanların başında da Ertuğrul Özkök -ki kendisi son 100 yılın en seksi erkekleri listesine 11'inci sıradan hem de Antonio Banderas'tan bile ön sırada girmeyi başarmış kişidir- geliyor.

Onun araması da beni sevdiğinden, özlediğinden filan değil. Genel yayın yönetmenliğinin gücünü kullanarak beni manevi tacize uğratıyor. Bundan keyif aldığı için de iki günde bir, herhangi bir nedenle arıyor.

*Ê*Ê*

Son yaşanan gelişmeler gösterdi ki bu konuşmaların birer kopyası mutlaka Meral Akşener'in elindedir. Kendisinin bildiğim kadar bana bir garezi yoktur. Aslında bir aralar Tansu Çiller ile çok uğraşmıştım, belki onun öcünü alacaktır bilemem. Ama bunu düşünmese de Meral Hanım'ın, genel yayın yönetmenine garezi olduğu kesindir. Dolayısıyla benimle yapılan telefon görüşmelerinin dinlendiği, bunların da yayınlanacağı kesindir. Taktik icabı onlar bunu yayınlamadan ben yayınlayacağım kasetlerin çözümünden elde edilen metinleri. Bu kasetlerin bende neden olduğunu soranlara ise tek bir cevabım olacak: Tabii ki bunlar postadan çıktı.

*Ê*Ê*

İşte Serdar Turgut'un yapmış olduğu telefon görüşmelerinin tam metni. Metinde parantez içindeki görüşler, telefonları dinleyenlerin konu hakkında almış oldukları notlardır.

İlk görüşme:

Serdar Turgut: Peki karıcığım sen ne istiyorsan öyle olsun.

Rana Turgut: Yemekleri de yap.

ST: Emredersin karıcığım.

RT: Sabah davranışların biraz bozuk gibi geldi bana. Umarım kendine gelmiş, çekidüzen vermişsindir.

ST: Tabii ki karıcığım, sabahki davranışlarım için özür dilerim.

RT: Kedilerin yemeğini koydun mu, suları var mı?

ST: Tabii tabii, son uyarından bu yana onları katiyen ihmal etmiyorum.

RT: Aferin.

ST: Daha uyumlu bir karakter olacağım, sana söz veriyorum

(Dinleyenlerin notu: Bu zavallının telefonlarını neden dinliyoruz bilmiyorum. Adamın kendine hayrı yok, manen ölmüş. Bu arada gazetelerde son çıkan ‘En korkunç sesin kadın haykırması sesi’ olduğu haberi de katiyen doğru değil. Bizce en korkunç ses telefonda konuşan Rana'nın sesidir.)

İkinci konuşma:

Serdar Turgut: Ertuğrul Bey, önemli bir sorunum var.

Ertuğrul Özkök (Ki kendisi son 100 yılın en seksi erkekleri listesine 11'inci sıradan hem de Antonio Banderas'tan bile ön sırada girmeyi başarmış olan kişidir): Serdar dün gece bir şarap içtim harikaydı.

ST: Geçinmekte zorlanıyorum. Maaşımı artırın.

EÖ (Ki kendisi son 100 yılın en seksi erkekleri listesine 11'inci sıradan hem de Antonio Banderas'tan bile ön sırada girmeyi başarmış olan kişidir): Hafta sonunda Paris'e gideceğim.

ST: Bari maaşımı artıramıyorsunuz, biraz borç verin.

EÖ (Ki kendisi son 100 yılın en seksi erkekleri listesine 11'inci sıradan hem de Antonio Banderas'tan bile ön sırada girmeyi başarmış olan kişidir): Oradan da şarap getireceğim. Vaktim olursa seni de çağırırım, yarım bardak içersin.

ST: Bugün için bir şey söylemesen bile bari geleceğe yönelik güzel bir şey söyle de umutlanalım.

EÖ (Ki kendisi son 100 yılın en seksi erkekleri listesine 11'inci sıradan hem de Antonio Banderas'tan bile ön sırada girmeyi başarmış olan kişidir): Yarınlar güzel olacak, Serdar.

(Dinleyenlerin notu: Patetik bir durum. Mali durumundaki bozukluk nedeniyle Serdar Turgut'un para karşılığı ispiyoncu yapılabilip yapılamayacağı bir an önce sondaj edilmelidir.)

*Ê*Ê*

Aşağıdaki son kaset metni iki gün önce yapılan bir görüşmenin banttan çözülmesi sonucu elde edilmiştir. Bu görüşmeyi insanların, benim telefonlarımı da dinlediklerini ve daha önemlisi bunu halka yayınlayacaklarını anladıktan sonra yaptım:

Serdar Turgut: Ne kadar şanslı bir insanım ben. Böyle bir patronla çalışma mutluluğuna eriştiğim için Allah'ıma ne kadar şükretsem yeridir. O öyle bir insan ki, hiç şikâyet etmesem de, sesimi çıkarmasam da beni düşünür. Bana paralar verir. Eminim böyle olacağından, çünkü o hayırsever bir insandır. Onu ne kadar sevdiğimi bir bilse, bir DUYABİLSE, bu telefon görüşmesini banttan bir DİNLEYEBİLSE, bu görüşmenin banttan çözülmüş metnini bir OKUYABİLSE o da beni çok, ama çok sevecektir. Buna eminim. Neyse VATAN SAĞOLSUN.

Ertuğrul Özkök (Ki kendisi son 100 yılın en seksi erkekleri listesine 11'inci sıradan hem de Antonio Banderas'tan bile ön sırada girmeyi başarmış olan kişidir): Malesef getirdiğim şarabı tek başıma içtim, başka sefere, şansına küs.



Yazarın Tüm Yazıları