Bıktıranlar

CAN BOZOK-MANOLYA ONUR ÇİFTİPembe dizi yıldızı gibiler. Hiç gerçek durmuyorlar.

Haberin Devamı

Ama bu pembe balon hallerinin sevildiğini, aradaki yaş farkının takdir ve ilgi gördüğünü fark edince bu ilişkinin üzerine abandılar.   Sürekli medyadalar. Sıktılar.

Peki ama kim bunlar? Bir tür, modern Safiye-Faik çifti olabilirler mi?

LEVENT KIRCA

En son Üsküdar’dan belediye başkan adayı oldu, seçimlerde kaybetti, şimdi de “DSP’nin oylarını artırdım” filan diyor.

Ciddi mi espri mi yapıyor, gerçi kimin umrunda?

Neden Kırca hafızalardaki Olacak O Kadar karizmasını korumayı yeğlemiyor?

TARKAN’IN BİR TV PROGRAMINA ÇIKMA İHTİMALİ

Yıllardır bu ihtimal üzerinden bir geyik dönüp duruyor. Hatta Beyaz Show’cular bu konuda en ısrarcı ekip. Tarkan da en son “çıkmam” demiş yine yeniden.

Oysa bu ihtimal ve karşı tarafın “çıkmam, çıkamam” açıklaması sıktı artık. Televizyoncuların yerinde olsam bu kadar ısrar etmem, hatta karşı taraftan kazara talep gelirse “2012’ye kadar doluyuz” derim. Israr ederek değerli olunmaz çünkü. Süründürürsen değerlisin... ıkili ilişkiler gibi işte.

HER TÜRLÜ HADİSE
Tartışmalı erotik klibi, mini şortu, mayokinisi, eteği, ekstrası, sevgilileri, reklam filmi, şusu busu. Hadise’nin her türlü hadisesi kabak tadı verdi. Hani Eurovision bitse de gitse modundayız...

Haberin Devamı

Hale Caneroğlu’nun sahnesi

Avrupa Yakası’nda oynayan Hale Caneroğlu’ndan hep bahsediyorlardı, “sahnesi çok iyi” diye. Bu da gelmiş geçmiş en klişe laftır biliyorsunuz.

Yıllardır Kenan Doğulu için de söylenir, “sahnesi çok iyi” cümlesi.

Ama doğrudur, Kenan Doğulu’yu sahnede bir kez izleyen anlar bu lafın neden söylendiğini.

Çünkü Kenan sahnede iki dakika yerinde duramaz, şarkıları birbirine şahane bir şekilde bağlar, laf olsun diye söylemez hiçbirini ve eğlendirir gerçekten.

Gelelim Hale Caneroğlu’nun o çok konuşulan sahnesine...

Salı gecesi Frame’de sahne aldı Hale. Fırsat bu fırsat, gidip izledim.

Bir kere çok enerjik, hop hop zıplıyor sahnede, duvarların üzerine çıkıyor, dinleyicilerle konuşuyor/şakalaşıyor.

Kıyafeti de çok güzeldi o gece. Fit ve seksi. Ama hem Türkçe sözlü “Like A Prayer”ı hem de repertuvarını çok tutmadım. Bazı şarkıları çok da isteyerek söylemediği belli. Onları çıkarsa sanki daha iyi olacak. Mesela müzikal şarkılarını daha çok söylese.

Hatta sahneye mini bir aksesuvar dolabı koydursa, oracıkta kılıktan kılığa girse. Yani küçük bir kabare yapsa. O zaman tadından yenmez
Hale’nin sahnesi.

Bu arada Hale’yi Frame’de izlediğimiz gece Yusuf Güney de oradaydı.

Rafet El Roman’ın keşfi, cepkenli yeni pop prensi yani.

O da önümüzdeki salı sahne alacakmış Frame’de. Türkçe, Arapça, ıngilizce; her mozaikten şakıyacakmış. ılginç olabilir, aklınızda olsun.

Haberin Devamı

Cuma-cumartesi ne yapmak lazım

GİTMEK LAZIM

Cuma ya da cumartesi, olmadı iki gece birden W Lounge’a...

Tamam buradaki parti olayları biraz sıktı. Ama Cüneyt Kurt çalıyor bu kez. Bilen bilir, Cüneyt cool olsun diye istemediği şeyleri çalmaz, cidden eğlendirir adamı. O bakımdan gidilmeli.

BAKMAK LAZIM

Yarın gece Otto Santral’e... Çünkü Londra’nın en çok tutulan partilerinden Horse Meat Disco meets Italian Do It Better var. Partide Glass Candy adlı Amerikalı grup da elektro pop ve Italo diskoyu çorba yapıp servis edecekmiş.
Sıradışı, ilginç ve bol tepinmeli bir gece olacağı kesin

VE DİĞERLERİ

Cuma gecesi Tünel Lokal’de DJ Macit+Ali Kuru+Kiwi çalıyor. Aynı gece Roxy’de “Cyber Night Shot” partisi var. Roxy’nin iki adım ötesindeki Studio 54’te ise DJ Serhan, yani Discoman, “Flashdance” gecelerinden birini daha yapıyor. Bolca 80’ler, 90’lar, diskolar, disko house’lar yani...

Unutmadan, cumartesi gecesi de Ghetto’da “Pink Amsterdam” partisi var. 

Yazarın Tüm Yazıları