Beş yıl geride kaldı

Hediyelik çikolata markası "d’lara"nın 5’inci kuruluş yıldönümü geçtiğimiz gün kutlandı.

Dilara Tahincioğlu Sel ve Berna Halaçoğlu tarafından 2003 yılında Ulus’ta açılan D’lara Chocolatier’in yıldönümü kutlamasına cemiyet dünyasından birçok tanınmış isim katıldı. Çikolatanın karşı konulmaz cazibesini sınır tanımayan yaratıcılıkları ile birleştiren ve birbirinden lezzetli çikolataları yurtdışından ithal ettikleri hediyelik objelerle şekillendiren iki kardeş, kazandıkları başarının sevinci ve gururunu sevdikleriyle paylaştı.

Ece Şirin’in Paris çıkarması

Dünyanın dört bir yanından tasarımcıların katıldığı KARA Uluslararası Mücevher Sergisi, geçtiğimiz hafta Paris’te, Louvre Müzesi’nde açıldı. Yedi seneden beri mücevher dünyasındaki trendleri belirleyen sergi, mücevher dünyasının önde gelen tasarımcılarını ve geleceğin trendlerini Louvre’un görkemli atmosferinde buluşturdu. Dünya basınının yakından takip ettiği organizasyona Türkiye’den Bee Goddess markasıyla Ece Şirin katıldı. Claudie Ple, Lydia Courteille, Tess Tasha gibi önemli markaların yer aldığı sergide, Bee Goddess tasarımlarına ilgi büyük oldu.

Krizden biz de etkilendik

Yatırım danışmanı Aytek Şavkan, krizden etkilenmediği yönündeki haberlerin asılsız olduğunu açıkladı. İddiaların aksine arabasını ve evini yenilemediğini belirten Şavkan, herkes gibi kendisinin ve eşi Martha Hanım’ın da kriz nedeniyle bir takım kısıtlamalara gittiğini belirtti.

Yeni ürüne Boğaz’da tanıtım

Amerikan Solution From Science firmasının pürüzsüzleştirici bakım kompleksinin yeni ürünü Peptique, Türkiye’de de satışa sunuldu. Dünyaca ünlü yıldızların tercihi olan ve Nova kuruluşu tarafından ithal edilen ürünün tanıtımı, geçtiğimiz gün Reina’da yapıldı. Tanıtımda, Nova Yönetim Kurulu Başkanı Toygun Mutman ile eczacı Kazım Ersan ve Saba Tümer, ürün hakkında davetlilere geniş bilgiler verdi. Gecenin organizasyonunu üstlenen Ayşe Azizoğlu da davetlilerle yakından ilgilendi.

Jean Paul Gaultier’in baş tasarımcısı İstanbul’da

Jean Paul Gaultier’in baş tasarımcısı Raffaele Caroli, markanın Türkiye distribütörü İstanbul Bijuteri’nin sahibi Aydın Ak ve Tuna Kılıboz’un davetlisi olarak İstanbul’a geldi. 2007’den bu yana Jean Paul Gaultier’in kadın-erkek koleksiyonlarını tasarlayan ve markayı artık kendisiyle özdeşleştirdiğini belirten tasarımcı, önceki gün ürünlerinin satıldığı Opposite mağazasındaydı. Caroli, mağazayı gezdikten sonra ise İstanbul turuna çıktı.

Savunma Bakanı Al Jamal’de eğlendi

Al Jamal, leziz yemekleri ve görkemli şovları ile unutulmaz gecelere imza atmaya devam ediyor. Şöhreti kulaktan kulağa, dilden dile yayılan, bugüne kadar yerli yabancı birçok ünlü simayı ağırlayan mekanda, önceki gece de Sırbistan Savunma Bakanı Dragan Sutanovac ve eşi Marija Sutanovac vardı. İstanbul’daki ilk gecesinde hem yemek yiyip hem de oryantal şov eşliğinde eğlenmek isteyen ve bunun için Al Jamal’e gelen bakan, masasına çağırdığı Al Jamal dansçılarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan seçildi

Rana Elik, oğlu Alp Can’ın devam ettiği okulda oy birliğiyle Okul Aile Birliği Başkanı seçildi. Çocukların eğitiminin üç yaşında başlaması gerektiğine inanan spiker, Okul Aile Birliği olarak çocukların kültürel etkinliklerinin artırılması için uğraşacaklarını söyledi. Gazetedeki köşesinde sık sık bu konulara değinen Elik, çocuklarla ilgili her türlü sosyal sorumluluk projesinde de gönüllü olarak yer alıyor.

Tadım gecesinde buluştular

Kısa zamanda Teşvikiye’nin vazgeçilmez mekanlarından biri olan Mensure Özbek’in ortağı olduğu Covva Brasserie&Cafe, farklı etkinliklerle konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Önceki gece de mekanda Hennesy tadım gecesi yapıldı. Davetliler, Türkiye’ye Burak Türeci’nin sahibi olduğu bT Pazarlama’nın getirdiği Hennesy ile birlikte ikram edilen puro eşliğinde hem LVMH (Louis-Vuitton Moet Hennessy) grubuna bağlı Hennesy hakkında genel bilgi aldılar hem de Hennesy’nin alternatif içim seçeneklerini deneme fırsatı buldular.
Yazarın Tüm Yazıları