Ben güzelden anlarım

2002 Dünya Güzeli Azra Akın’la yaşadığı aşkla adını duyuran İtalyan işadamı Francesco Boari, şimdi de Hollandalı Watze De Vries’ten geçtiğimiz aylarda boşanan 1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz’la flört ediyor.

Haberin Devamı

Francesco Boari’yle Özlem Kaymaz’ı ilk olarak 2 Mart’ta Venedik Sarayı’nda düzenlenen maskeli baloda görmüştüm. Yan yana gördüğüm herkese “sevgili” yakıştırması yapmayı sevmesem de, muhabir arkadaşım Sait Durmaz’a ikilinin fotoğraflarını çektirmeyi ihmal etmedim. Boari’yle Kaymaz’a geçtiğimiz hafta da Beşiktaş Shangri-La Otel’deki “Dünyanın Renkleri” adlı davette rastladım. İkili, girişte fotoğraf çeken gazetecileri atlatsa da bana yakalanmaktan kurtulamadı. Aşk yaşadıklarını öğrendiğim Boari ve Kaymaz, cumartesi günü de İtalyan Liseliler Derneği’nin Venedik Sarayı’ndaki 28. Yıl kutlamalarına katıldı.

Azra Akın, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Kıvanç Tatlıtuğ’dan ayrıldıktan sonra yeniden Francesco Boari’ye dönmüştü. Ancak ilişkileri uzun ömürlü olmadı...

Haberin Devamı

Yüzük hatırası
Milano’nun konsept mücevherleriyle ünlü markası Pomellato, yeni koleksiyonunu Zorlu Center’daki butiğinde tanıttı. Pomellato CEO’su Andrea Morante ve Pomellato Uluslararası Ticaret Müdürü Irene Guzzi’nin ev sahipliği yaptığı davete katılan iş ve sanat dünyasının ünlü isimleri, ellerinde ikonik Nudo yüzüklerin fotoğraflarıyla poz verdi.
Aclan-Selma Acar’ın oğulları Doruk Acar ile bir süredir flört ettiği, Gülbin Simitçioğlu’nun kızı Tuğçe Peksayar da davete katılıp yüzükleri inceledi.


Burlesk festivali
İki senedir dünyaca ünlü burlesk sanatçılarının katılımıyla gerçekleştirilen burlesk festivali, bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Geçtiğimiz hafta sonu Beyoğlu’ndaki 360istanbul’da düzenlenen “3. International İstanbul Burlesque Fest”, İtalyan burlesk yıldızı Vesper Julie ve Hollandalı burlesk güzeli Fay Loren’in şovuyla renklendi. Gecede eğlence, geç saatlere kadar sürdü.

Yazarın Tüm Yazıları